Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nepochopím, že vy holky, které se ocitnete v takové situaci, nikdy nemáte dostatek hrdosti na to, abyste řekly „pochybila jsem, nebrala jsem prášky dostatečně zodpovědně“, ale vždycky za to podle vás může někdo jiný nebo něco jiného, jen ne vy. Holce, která se poprvý nechala zbouchnout už v 18, o 3 roky později fakt nebudu věřit, že je v tom nevinně. Jdi na potrat prosím tě
@SussieS píše:
Nepochopím, že vy holky, které se ocitnete v takové situaci, nikdy nemáte dostatek hrdosti na to, abyste řekly „pochybila jsem, nebrala jsem prášky dostatečně zodpovědně“, ale vždycky za to podle vás může někdo jiný nebo něco jiného, jen ne vy. Holce, která se poprvý nechala zbouchnout už v 18, o 3 roky později fakt nebudu věřit, že je v tom nevinně. Jdi na potrat prosím tě
Kdyby to aspoň bylo s jedním borcem ![]()
A ještě je dotčená, když jí někdo napíše pravdu ![]()
@Šmoulice píše:
Kdyby to aspoň bylo s jedním borcem
A ještě je dotčená, když jí někdo napíše pravdu
Kdyby to aspoň bylo poprvé
taky jsem v 18 byla pitomá a s tehdejším přítelem jsme se někdy nechránili úplně zodpovědně, ale v případě nehody bych nikdy neřekla, že jsem v tom nevinně ![]()
@SussieS píše:
Kdyby to aspoň bylo poprvétaky jsem v 18 byla pitomá a s tehdejším přítelem jsme se někdy nechránili úplně zodpovědně, ale v případě nehody bych nikdy neřekla, že jsem v tom nevinně
což jen svědčí o nebetyčné hlouposti.
@Burj Chalifa píše:
což jen svědčí o nebetyčné hlouposti.
Její, nebo mojí?
![]()
@SussieS píše že za to nemůže ne
. třeba jednou bude prohlášená za svatou
To víš lepší je to svést na jiné než na svoji blbost. No ono se stačí podívat do diskuzí kde se celkem často píše jak zapomněla na prášek jestli to nevadí a pokud to zobe jak bonbony tak je jen otázka času kdy bude těhotná
s partnerem zase tam moc dlouho neni a už další dítě. no nezávidim ![]()
@SussieS píše:
Její, nebo mojí?![]()
její!!! Je hloupá a ještě arogantní. Je k smíchu.
A pak přijde třetí dítě a čtvrtý…
No co, zakladatelka není sobecká. Každému dítěti dopřeje vlastního tatínka ![]()
@Markéta80 Mě občas fascinují i odpovědi na takové dotazy ohledně zapomenuté antikoncepce. Většina uživatelek je většinou toho názoru, že když se párkrát zapomene, nic se nemůže stát
to se pak nemůžeme divit že jsou ty otěhotnění přes HA tak časté…
@Burj Chalifa píše:
její!!! Je hloupá a ještě arogantní. Je k smíchu.
Vždycky jen doufám že jsou ty příběhy smyšlené
@SussieS píše:čemu se tady divit. Když si někdo neumí ani přečíst příbalový leták. Akorát by následky své blbosti neměly obtěžovat systém.
@Markéta80 Mě občas fascinují i odpovědi na takové dotazy ohledně zapomenuté antikoncepce. Většina uživatelek je většinou toho názoru, že když se párkrát zapomene, nic se nemůže státto se pak nemůžeme divit že jsou ty otěhotnění přes HA tak časté…
@Šmoulice
no jo já jsem sobec, 3 děti a jeden otec a navíc manžel
@SussieS no právě, málokdy je chyba v HA, nikdo nečte příbalový leták a ak se strašně diví že přece nic neudělala špatně ale většinou ano ale nač číst příbalový leták ne
No ve chvíli kdy vim že další dítě by byl problém a nedala bych to nespoléham jen na ha kde je i minimální šance že selže, nebo větší mojí blbostí ![]()
Chudaci ty tvoje deti
ja to rikam porad ze na plozeni deti by se mely skladat psychotesty. Jsi nezodpovedna, jak si predstavujes ze budete zit? Nemas vzdelani, kazdy decko s jinym chkapem, penize nula nic,..to jsou strasne vyhlidky. Kdo si myslis, ze te bude chtit? V 21 letech, na krku dve deti, to zrovna zadny terno pro chlapy nebudes…jak muze byt nekdo takhle nezodpovedny
deti je mi lito, tebe ne
@Markéta80 Já bych klidně jen na HA spoléhala, fakt jí věřím… ale přítel mě čas od času otravuje ještě i s kondomem
no ale tak co, aspoň pak nemusíme řešit takovéto věci…
@SussieS
plno jich ani neví jak to mají brát, co vše může způsobit selhání a pak čučí a říkají my za to nemůžem
![]()