Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, malá bude mít teď 5 měsíců a od včerejška odmítá prso, i v noci, trochu si dala a když jí došlo, že jde o prso, tak spustila řev a uklidnila se až u lahvičky:) už 4 měsíce částečně kojím a částečně dokrmuju:) Tak nevím, odstavit úplně nebo ještě nabízet?
myslíte, že ji ten bojkot prsa přejde?
Nic si z toho nedělej,moje dítko odmítá prs od narození
takže je na flašce.Prostě nechtěl.Takže ted odstřikávám a dostává moje MM.Většinou ty bojkoty přejdou,ale u nás jsem to po měsíci vzdala a nabídla láhev-předtím jsem dokrmovala stříkačkou.Za chvíli začnete s příkrmama,takže já bych to ještě nevzdala a zkoušela jestli si nedá říct.Doporučuji stranky www.kojeni.net ![]()
no, já právě flaškou dokrmuju už asi 4 měsíce, protože jí MM nestačilo a neprospívala… takže uvažuju, jestli ji to přejde a mám MM udržovat odsáváním nebo nepřejde a dávat jen UM a odsávat jen aby prsa nebolela a kojení ukončit…
Ahoj,já ted řeším to samé,akorád nám je už víc,snažím se jí nabízet prso,ale ona většinou se začne koukat někam pryč,většinou kojím v noci,než jdu spát a brzo ráno jináč se mi to málo povede,pěkně mě to štve ![]()
kacerval píše:
Ahoj,já ted řeším to samé,akorád nám je už víc,snažím se jí nabízet prso,ale ona většinou se začne koukat někam pryč,většinou kojím v noci,než jdu spát a brzo ráno jináč se mi to málo povede,pěkně mě to štve
no právě mě překvapilo, že ani noc na to nezabrala a i v polospánku prso odmítla ![]()
janica252 píše:kacerval píše:no právě mě překvapilo, že ani noc na to nezabrala a i v polospánku prso odmítla
Ahoj,já ted řeším to samé,akorád nám je už víc,snažím se jí nabízet prso,ale ona většinou se začne koukat někam pryč,většinou kojím v noci,než jdu spát a brzo ráno jináč se mi to málo povede,pěkně mě to štve
Mě taky,kojím u přes 2a pul roku,kojila jsem celé těhu,první dcera byla závislák a ted tohle ![]()
Nám je 4 měsíce, dokrmujeme a bez cavyků se malá přisaje jen v noci, jinak je to boj, možná zkus nahřát před kojením prsa, pak se lépe spouští mlíčko a mimi tak více spolupracuje, teda aspoň u nás to funguje.
jee, teď sem si všimla, že jí asi roste zub, má to nahoře takové oeklé a červené, ona celkově i toho UM teď pije nějak málo, takže možná je to i tím:)
Já první syna kojila skoro dva roky,sice s problémama,ale plně 7m a ted tohle
Jsem to jaksika nečekala.prostě nechce,tak odsávám a odsávám a už mě to hoooodně neba,takže uvidíme jak to bude dál.