Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Dora Marie píše:
Jj, my chceme koupit sporťák, ale rozhodně ne v Kroměřížičlověka by šlak trefil! V našem státě si totiž může dovolit kdo chce co chce…
Přesně, sporťák chci kupovat v Malenovicích tak snad bude lepší. Jak máš starý dítě? Můj Matýsek má osum měsíců, tak potřebuju něco mezi sporťákem a golfkama.Do jara bude chodit a už toho na kočáře moc nenasedí ![]()
Můj malý má též 8 měsíců, v dubnu bude mít rok. Tak to asi dokud bude zima nějak přežijem (pokud se teda ten úžasný kočár nerozpadne že) a pak budem používat golfáč. Kryštůfek se taky staví, tak bude stejně brzo chodit. Už jsem se na net na nějaké dívala. Ale štve mě to, budeme chtít ještě jedno a kočár moc teda nevypadá, že by vydržel dvě děti ![]()
To máš pravdo na každé dítě jeden kočárek. Já už mám sedumnáctiletou dceru takže další neplánuju. Nechodíš s malím cvičit nebo plavat?
Jsem se dívala na nějaký golfáč dneska, ale moc tomu nerozumím, nemáš typ na nějaký dobrý?
Uvažuju o Graco Evo, jde obrátit i ke mně a je lehoučkej. Akorát prodávaj ho jen v Brně nebo přes net.Jo a taky nikde neuváděj rozměr koleček ![]()
Já chodím plavat v uterky ráno, chodili sme vaničkovat tak už něco umíme, i když jak sem se tak dívala, tak asi děláme to samé co se dělá v pondělí ![]()
Tak se na ten kočárek dívám, vypadá fakt pěkně:-) ještě se chci mrknout na mall, jsou tam teď nějaké slevy:-) Ale žádný šit už nechci:-) Jsem před chvilkou malému naměřila 38,3, tak doufám, že to sou jen zuby:-(
@Dora Marie Chuďátko, co si musej se zubama vytrpět než vyrostou a pak znovu u zubaře. Jinak počti diskuse a podle nich se rozhodni
Já to tak už dělám, akorát žádnej nesplňuje vše. Nemůžu si vybrat, snad to do jara vyberu ![]()
Tak pokud mate chicco a na ni stinitko a leze vam tam umely kus dratu. tak to mame tak. v unoru to bude 2 roy a reklamaci neuznaly. já tam chodila rada ale ted jsem tam byla mezi svatky a 2 gracie. telata co tomu nerozumi. byla tam jedna starsi co tam byla uz dlouho a tá resina reklamaci poradila at.co se stalo ze tam neni pri v cervenci skoncila
@jbul Ne mám Mars Adamex a leze kostice se slídy přímo naproti dítěti.
Já mam chicco.ale.pro nejmladsiho. bude porizovat kocarek. proto jsem sla do vav a ty dve gracie. nemaji prehled. tak nevim kde ted kupovat. vav jsem nakupovala jiz 10.let .byla jsem spokojena
@jbul Tak to máš dobrý já už tam nic nekoupím, raděj se projedu do Brna ![]()
Já jsem ráda, že nic zásadního, kromě golfáče už kupovat nebudu a autosedačku chci koupit na netu
Já naposledy koupila sedačku a ted už s tama nic nekoupím. ty dvě grácie to at zavřou. neochota neporadí tak jak poradila ta paní co tam byla už dlouho měla zkušenosti. další sedačku koupím na netu. ale potřebovala bych golfáč
Jj, my chceme koupit sporťák, ale rozhodně ne v Kroměříži
člověka by šlak trefil! V našem státě si totiž může dovolit kdo chce co chce…