Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Zuzu4188 já chápu že je blbý že ti zničili kočárek. A když mi pošleš fotku uchycení stříšky (kapuce?) tak možná budu mít náhradní díl.
Kočárky Vav? - nikdy..obě madam Klovaničové přístup k zákazníkovi na pováženou..divím se, že si to lidi nechají líbit, já rozhodně ne a hodlám v řešení jejich chování pokračovat..reklamace ukončena není, při odstoupení od smlouvy přístup nehorázný..Na tuhle firmu jen plivu..divím se, že se na trhu drží.. ![]()
@Sabča1992, mazec..ale nějak se úplně nedivím a úplně mě to nepřekvapuje..Však oni na tohle chování jednou dojedou..já chtěla potvrdit převzetí zboží a normálně se schovávali..přístup jak 5-ti letých dětí..Ale toho bylo tolik, že škoda psát..
I já jsem měla možnost poznat Klovaniče. Můžu jen říct, že jsem nepoznala nikoho, kdo by byl tak arogantní, neochotny, zlý a přitom se sebou tak spokojený jako jsou oni. Chování příšerne nejen k prodavačkam, ale i k zákazníkům. Nikdy bych si nic od nich nekoupila. Jsem ráda, že už je mám za sebou. Vůbec nezávidím maminkám, které se s nema ještě dohadují kvůli reklamaci a podobně
Zdravím a oživuji diskuzi. Zajímalo by mě, zda je někdo už udal kvůli reklamaci na ČOI? To jejich chování je naprosto otřesné
![]()
Udala…ČOI to prošetřila a napsala něco ve stylu že reklamace proběhla podle zákona…a že pokud mě zničili při reklamaci kočárek tak oni s tím nic neudělají a mám se obrátit na ochranu spotřebitele..ti mi napsali že s tím nemůžou nic dělat a mám to řešit přes soud kde já budu dokazovat že mi ho zničili…kvůli kočárku za 5000 Kč jsem sice byla nasrana ale soudit se očividně nemělo cenu…s přístupem úřadu nevěřím že bych se dočkala spravedlnosti
Takže nejsem jediná. Ale v mém případě to bude prý ČOI řešit dál. Zajímalo by mě jak. Protože moje reklamace trvala cca 7 týdnů. ![]()
U mě reklamační lhůtu dodrželi respektive poslední možný den mi předali kočárek s tím že mi reklamaci zamítly ale nad rámec svých služeb mi reklamované věci opravili což nebyl problém kdyby mi kočárek celý nepodreli a nezničili
ale prý jsem si ho měla vyfotit než jsem jim ho dávala takže moje chyba
To zamítání je u nich běžná rutina a ne, není to normální. Bohužel si málo kdo stěžuje, respektive brání svá práva, jinak by si dávali pozor. Škoda, že si málo kdo ověřuje u koho nakupuje, myslím, že by si spousta lidí nákup u V&V rozmyslela. I zaměstnanci tam nevydrží dlouho, co jsem slyšela.
Já nakonec neřešila, protože mi nakonec vrátili peníze..ani nevím, čeho se zalekli víc, zda té čoi, nebo nejsou zvyklí, že je po obchodě někdo honí jako já
…ale u nich už ani..no nic prostě nikdy…a jakmile by se někdy někdo zeptal na tuto prodejnu, byť peníze mi vrátili, nikdy nedoporučím…proboha nechápu, že ještě fungují ![]()
Přesně tak pokud můžu říkám všem že tam rozhodně nenakupovat ať si přečtou veřejné recenze že si udělají obrázek sami…nakoupila jsem tam spoustu věcí byli super dokud nebyl problém pak jsem se nestačila divit s kým mám tu čest a jak se někdo takhle může chovat…nejvíc mě baví citové výlevy paní majitelky na facebooku jak nás pár (čti čím dál mnohem víc) nespokojených je musíme pořád napadat přitom oni nic špatného neudělali a my si jenom vymyšlime..
..
@Zuzu4188 zajímaly by mě ty citové výlevy, nějak je nevidím. Ráda bych se pobavila ![]()
Stačí na fb stránkách maminky Zlínsko a okolí zadat do vyhledávače vav kočárky a že tam těch příspěvků je
![]()