VaV kočárky - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3435
21.12.12 17:29

V aVkočárky -problém -reklamace

Hledám lidičky kteří mají problém s reklamací v obchodě VaV kočárky Kroměříž. Ráda Vyslechnu jakýkoliv názor na tuto prodrjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
21.12.12 17:34

Já mám kamarádku, která měla v tomto obchodě problém s reklamací ve Zlíně, ale bohužel už je to dlouho, tak si nevzpomenu na detaily. My jsme od nich měli taky kočár, naštěstí bez problému. Jaký máš problém s reklamací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
21.12.12 17:42

Už potřetí reklamuji vylezlou kostici ze slídy. Ani jednou mi ji neuznali, ale opravili.Dnes mi řekli že stím nikdo krom mě problém nemá a že to možná budu muset zaplatit a přidala ktomu ještě, že kdoví co stím dělám, jako když to ničím naschvál a reklamacemi se bavím. Přitom slídu kor teť vzimě potřebuji. Syn má osum měsíců a bez slídy je zle.Vada je nejspíš u výrobce a v obchodě se stím nechtějí zatěžovat. Už sem psala na čoi a chystám se tam i jet. Tžeba se někdo přidá a nebudu na to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.12.12 20:32

My u nich kupovali kočárek, sedačku…sice v Uh. Hradišti. Naštěstí bez problémů, byla jsem spokojena-s kočárkem trajdá :) ještě kamarádka. Teď tam chceme koupit autosedačku. Ale vím že dost lidí reklamovalo-a problém. Nechtějí nic uznat-ale já tuto zkušenost nemám. Takže možná super obchod než se něco pokazí :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
21.12.12 20:37

@Marka76 Přesně,super obchod než se něco pokazí a není sám, mám tuhle skušenost bohužel zvíce obchody a různým zbožím. U těch levnějších sem to vzdala hned, ale kočár nestál pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 22:46

Nooo… nám odpadávalo kolo samo od sebe. Celá konstrukce se třepala. Nám řekli, že je to běžné opotřebení…mimochodem, hluboký kočár jsem používala půl roku :) Mám ho pořád doma, protože to tam k ničemu nevedlo…dál jsem tam reklamovala chůvičky. A když jsem si přijela pro peníze prodavač byl dost neochotný až sprostý, že nemá nic v kase. Přitom mi den před tím volal, ať si pro ně přijedu :) Mám to tam tak hodinu autem a když si spočítám kolik jsem jen projela a nic se nedělo tak je mě na :poblion: :poblion: a hlavně malá měla ani né půl roku a měla jsem i jiné starosti. Takže tam už nikdy víc!!!(vav hradiště) :zed:

• Citovat
  • Upravit
3435
1.1.13 19:50
@Anonymní píše:
Nooo… nám odpadávalo kolo samo od sebe. Celá konstrukce se třepala. Nám řekli, že je to běžné opotřebení…mimochodem, hluboký kočár jsem používala půl roku :) Mám ho pořád doma, protože to tam k ničemu nevedlo…dál jsem tam reklamovala chůvičky. A když jsem si přijela pro peníze prodavač byl dost neochotný až sprostý, že nemá nic v kase. Přitom mi den před tím volal, ať si pro ně přijedu :) Mám to tam tak hodinu autem a když si spočítám kolik jsem jen projela a nic se nedělo tak je mě na :poblion: :poblion: a hlavně malá měla ani né půl roku a měla jsem i jiné starosti. Takže tam už nikdy víc!!!(vav hradiště) :zed:

To seš dobrá, že si to tak nechala :think: Kočár přece nestál pár kaček. Se mnou jen tak nevykejvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 20:20
@dajka16 píše:
To seš dobrá, že si to tak nechala :think: Kočár přece nestál pár kaček. Se mnou jen tak nevykejvou.

Já tam byla několikrát, malá neměla ani půl rok. Byl to dost problém s ní někam tak na daleko a dlouho jezdit. A hlavně ty cesty stál hrůzu peněz a tak jsem to vzdala. :( A to jejich chování 8o 8o 8o já nejsem stavěná se takhle hádat :zed:
No přeji ti hooodně štěstí třeba dopadnete líp.)

• Citovat
  • Upravit
3435
1.1.13 20:32
@Anonymní píše:
Já tam byla několikrát, malá neměla ani půl rok. Byl to dost problém s ní někam tak na daleko a dlouho jezdit. A hlavně ty cesty stál hrůzu peněz a tak jsem to vzdala. :( A to jejich chování 8o 8o 8o já nejsem stavěná se takhle hádat :zed:
No přeji ti hooodně štěstí třeba dopadnete líp.)

Já su rozhodnutá přinejhorším tam poslat i televizi a pak si od nich nikdo nekoupí už ani dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 21:35
@dajka16 píše:
Já su rozhodnutá přinejhorším tam poslat i televizi a pak si od nich nikdo nekoupí už ani dudlík.

Mě někdo říkal, že to berou levně z Polska a bez záruky, proto se musí o opravy, vrácení peněz postarat ze svého a to bude asi ten problém…mě téhda zapíral i vedení. Prej mám volat a třeba se trefím když tam bude 8o.

• Citovat
  • Upravit
3435
2.1.13 06:25
@Anonymní píše:
Mě někdo říkal, že to berou levně z Polska a bez záruky, proto se musí o opravy, vrácení peněz postarat ze svého a to bude asi ten problém…mě téhda zapíral i vedení. Prej mám volat a třeba se trefím když tam bude 8o.

HA HA HA :mrgreen: tak to si mě rozesmála já ze sebe vola dělat nenechám a kde to berou je jejich věc. Já to koupila u nich a oni se musí řídit našemi zákony. Ona si paní asi myslí že jen vyhrožuju, ale to se škaredě plete.Dnes volám na čoiku tak večer pisnu co mi řekli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
2.1.13 09:07
@dajka16 píše:
HA HA HA :mrgreen: tak to si mě rozesmála já ze sebe vola dělat nenechám a kde to berou je jejich věc. Já to koupila u nich a oni se musí řídit našemi zákony. Ona si paní asi myslí že jen vyhrožuju, ale to se škaredě plete.Dnes volám na čoiku tak večer pisnu co mi řekli ;)

Pískni. To mě zajímá. Já taky volala ohledně reklamace na ČOI-kvůli něčem jiném a tam se mě vysmáli a řekli mě že nemám skoro žádná práva bohužel-takže jsou jen pro podnikatele. :cert: :nevim: Možná jsem natrefila na paní se špatným dnem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.1.13 20:29

Tak čoika mi zdělila že musím mět papír o neuznané reklamaci nebo důvodu proč věc nespravili a pak můžu jednat dál. Dali mi číslo na paní která slídu zdarma posoudí a řekne mi jestli mám šanci vyhrát soud.Tak čekám co se bude dít. Reklamovala sem před vánoci a oni na to maj 30 dní. Pak pisnu jak sem dopadla dál. Kupuju koncem měsíce sporťák a kočár prodám v záruce ať se zas rozčiluje někdo jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dora Marie
3.1.13 11:54

Problém s reklamací

Taky máme problém, když jsme reklamovali kolečka, tak nám reklamaci neuznali a ještě si tu opravu naučtovali… Navíc na manžela byla ženská v obchodě v kroměříži pěkně protivná a nechtěla reklamaci vůbec přijmout. Kočárek je hezký, ale bydlíme v paneláku a pro manipulaci je hrozný. Když každý den sjíždíme po kolejničkách schody, tak se konstrukce povolila a přední kolečka, když dám na kočárek tašku(obyčejnou přebalovací) jsou ve vzduchu. Chceme ještě druhé mimčo a nevím, jestli kočár prodat, nebo nechat na druhé… fakt děs:-(

• Citovat
  • Upravit
3435
3.1.13 12:02
@Dora Marie píše:
Taky máme problém, když jsme reklamovali kolečka, tak nám reklamaci neuznali a ještě si tu opravu naučtovali… Navíc na manžela byla ženská v obchodě v kroměříži pěkně protivná a nechtěla reklamaci vůbec přijmout. Kočárek je hezký, ale bydlíme v paneláku a pro manipulaci je hrozný. Když každý den sjíždíme po kolejničkách schody, tak se konstrukce povolila a přední kolečka, když dám na kočárek tašku(obyčejnou přebalovací) jsou ve vzduchu. Chceme ještě druhé mimčo a nevím, jestli kočár prodat, nebo nechat na druhé… fakt děs:-(
Bezva,další nespokojenec.Já nechám spravit a prodám.Zajdu do Kroměřížského drbníku a hezky o jejich jednání nechám napsat článek ať se to už ostatním nestane.A maj po kšeftě, nikdo kdo má rozum knim nepáchne,raděj si zajede dál do Zlína,Brna nebo olomouce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí