Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hledám lidičky kteří mají problém s reklamací v obchodě VaV kočárky Kroměříž. Ráda Vyslechnu jakýkoliv názor na tuto prodrjnu.
Já mám kamarádku, která měla v tomto obchodě problém s reklamací ve Zlíně, ale bohužel už je to dlouho, tak si nevzpomenu na detaily. My jsme od nich měli taky kočár, naštěstí bez problému. Jaký máš problém s reklamací?
Už potřetí reklamuji vylezlou kostici ze slídy. Ani jednou mi ji neuznali, ale opravili.Dnes mi řekli že stím nikdo krom mě problém nemá a že to možná budu muset zaplatit a přidala ktomu ještě, že kdoví co stím dělám, jako když to ničím naschvál a reklamacemi se bavím. Přitom slídu kor teť vzimě potřebuji. Syn má osum měsíců a bez slídy je zle.Vada je nejspíš u výrobce a v obchodě se stím nechtějí zatěžovat. Už sem psala na čoi a chystám se tam i jet. Tžeba se někdo přidá a nebudu na to sama.
My u nich kupovali kočárek, sedačku…sice v Uh. Hradišti. Naštěstí bez problémů, byla jsem spokojena-s kočárkem trajdá
ještě kamarádka. Teď tam chceme koupit autosedačku. Ale vím že dost lidí reklamovalo-a problém. Nechtějí nic uznat-ale já tuto zkušenost nemám. Takže možná super obchod než se něco pokazí
![]()
@Marka76 Přesně,super obchod než se něco pokazí a není sám, mám tuhle skušenost bohužel zvíce obchody a různým zbožím. U těch levnějších sem to vzdala hned, ale kočár nestál pár korun.
Nooo… nám odpadávalo kolo samo od sebe. Celá konstrukce se třepala. Nám řekli, že je to běžné opotřebení…mimochodem, hluboký kočár jsem používala půl roku
Mám ho pořád doma, protože to tam k ničemu nevedlo…dál jsem tam reklamovala chůvičky. A když jsem si přijela pro peníze prodavač byl dost neochotný až sprostý, že nemá nic v kase. Přitom mi den před tím volal, ať si pro ně přijedu
Mám to tam tak hodinu autem a když si spočítám kolik jsem jen projela a nic se nedělo tak je mě na
a hlavně malá měla ani né půl roku a měla jsem i jiné starosti. Takže tam už nikdy víc!!!(vav hradiště) ![]()
@Anonymní píše:
Nooo… nám odpadávalo kolo samo od sebe. Celá konstrukce se třepala. Nám řekli, že je to běžné opotřebení…mimochodem, hluboký kočár jsem používala půl rokuMám ho pořád doma, protože to tam k ničemu nevedlo…dál jsem tam reklamovala chůvičky. A když jsem si přijela pro peníze prodavač byl dost neochotný až sprostý, že nemá nic v kase. Přitom mi den před tím volal, ať si pro ně přijedu
Mám to tam tak hodinu autem a když si spočítám kolik jsem jen projela a nic se nedělo tak je mě na
![]()
a hlavně malá měla ani né půl roku a měla jsem i jiné starosti. Takže tam už nikdy víc!!!(vav hradiště)
To seš dobrá, že si to tak nechala
Kočár přece nestál pár kaček. Se mnou jen tak nevykejvou.
@dajka16 píše:
To seš dobrá, že si to tak nechalaKočár přece nestál pár kaček. Se mnou jen tak nevykejvou.
Já tam byla několikrát, malá neměla ani půl rok. Byl to dost problém s ní někam tak na daleko a dlouho jezdit. A hlavně ty cesty stál hrůzu peněz a tak jsem to vzdala.
A to jejich chování
já nejsem stavěná se takhle hádat ![]()
No přeji ti hooodně štěstí třeba dopadnete líp.)
@Anonymní píše:
Já tam byla několikrát, malá neměla ani půl rok. Byl to dost problém s ní někam tak na daleko a dlouho jezdit. A hlavně ty cesty stál hrůzu peněz a tak jsem to vzdala.A to jejich chování
![]()
![]()
já nejsem stavěná se takhle hádat
No přeji ti hooodně štěstí třeba dopadnete líp.)
Já su rozhodnutá přinejhorším tam poslat i televizi a pak si od nich nikdo nekoupí už ani dudlík.
@dajka16 píše:
Já su rozhodnutá přinejhorším tam poslat i televizi a pak si od nich nikdo nekoupí už ani dudlík.
Mě někdo říkal, že to berou levně z Polska a bez záruky, proto se musí o opravy, vrácení peněz postarat ze svého a to bude asi ten problém…mě téhda zapíral i vedení. Prej mám volat a třeba se trefím když tam bude
.
@Anonymní píše:
Mě někdo říkal, že to berou levně z Polska a bez záruky, proto se musí o opravy, vrácení peněz postarat ze svého a to bude asi ten problém…mě téhda zapíral i vedení. Prej mám volat a třeba se trefím když tam bude.
HA HA HA
tak to si mě rozesmála já ze sebe vola dělat nenechám a kde to berou je jejich věc. Já to koupila u nich a oni se musí řídit našemi zákony. Ona si paní asi myslí že jen vyhrožuju, ale to se škaredě plete.Dnes volám na čoiku tak večer pisnu co mi řekli ![]()
@dajka16 píše:
HA HA HAtak to si mě rozesmála já ze sebe vola dělat nenechám a kde to berou je jejich věc. Já to koupila u nich a oni se musí řídit našemi zákony. Ona si paní asi myslí že jen vyhrožuju, ale to se škaredě plete.Dnes volám na čoiku tak večer pisnu co mi řekli
Pískni. To mě zajímá. Já taky volala ohledně reklamace na ČOI-kvůli něčem jiném a tam se mě vysmáli a řekli mě že nemám skoro žádná práva bohužel-takže jsou jen pro podnikatele.
Možná jsem natrefila na paní se špatným dnem ![]()
Tak čoika mi zdělila že musím mět papír o neuznané reklamaci nebo důvodu proč věc nespravili a pak můžu jednat dál. Dali mi číslo na paní která slídu zdarma posoudí a řekne mi jestli mám šanci vyhrát soud.Tak čekám co se bude dít. Reklamovala sem před vánoci a oni na to maj 30 dní. Pak pisnu jak sem dopadla dál. Kupuju koncem měsíce sporťák a kočár prodám v záruce ať se zas rozčiluje někdo jinej.
Taky máme problém, když jsme reklamovali kolečka, tak nám reklamaci neuznali a ještě si tu opravu naučtovali… Navíc na manžela byla ženská v obchodě v kroměříži pěkně protivná a nechtěla reklamaci vůbec přijmout. Kočárek je hezký, ale bydlíme v paneláku a pro manipulaci je hrozný. Když každý den sjíždíme po kolejničkách schody, tak se konstrukce povolila a přední kolečka, když dám na kočárek tašku(obyčejnou přebalovací) jsou ve vzduchu. Chceme ještě druhé mimčo a nevím, jestli kočár prodat, nebo nechat na druhé… fakt děs:-(
@Dora Marie píše:
Taky máme problém, když jsme reklamovali kolečka, tak nám reklamaci neuznali a ještě si tu opravu naučtovali… Navíc na manžela byla ženská v obchodě v kroměříži pěkně protivná a nechtěla reklamaci vůbec přijmout. Kočárek je hezký, ale bydlíme v paneláku a pro manipulaci je hrozný. Když každý den sjíždíme po kolejničkách schody, tak se konstrukce povolila a přední kolečka, když dám na kočárek tašku(obyčejnou přebalovací) jsou ve vzduchu. Chceme ještě druhé mimčo a nevím, jestli kočár prodat, nebo nechat na druhé… fakt děs:-(
Bezva,další nespokojenec.Já nechám spravit a prodám.Zajdu do Kroměřížského drbníku a hezky o jejich jednání nechám napsat článek ať se to už ostatním nestane.A maj po kšeftě, nikdo kdo má rozum knim nepáchne,raděj si zajede dál do Zlína,Brna nebo olomouce.