Kočárek Dorjan Danny Sport 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
16.12.12 11:52

Kočárek Dorjan Danny Sport 2011

Ahoj líbí se mi tento kočárek Dorjan Danny sport 2011 ale existuje v Praze nějaký i kamenný obchod kde ho najdu? chtěla bych si ho osahat :mrgreen: Nebo přes internet ať nekoupím zajíce v pytli :kytka: díky moc..Nebo Vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
16.12.12 12:02

Já ho měla… korbička byla dobrá, veliká a malá se do ní v pohodě vešla ještě v 8. měsících. Ale sporťák je naprostá šílenost! Je to obrovská krabice, i s podvozkem má něco přes 16 kg. Když si k tomu připočteš dítě, je to děs. Hlavně to poznáš, až bude prcet chodit a ty potáhneš za ruku dítě a druhou kočár. Strašně špatně se mi s ním jezdilo, jak byl těžkej. Navíc se nedá složit dohromady, musí se rozložit a podvozek s nástavbou se nám nevešel do kufru. Když jsem zatáhla stříšku, skoro jsem přes něj neviděla :roll: Navíc po směru jízdy mi přišel dost nestabilní, stačilo se trošičku opřít o rukojeť a kočár šel k zemi. Jezdila jsem s nm necelej měsíc a poslala ho dál a jsem fakt ráda.
A autosedačku nebrat už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
16.12.12 12:35

Ahoj, ve Vysočanech v Dětském ráji mají sice kolekci 2012, ale myslím si, že budou hodně podobné ty typy. Tak aspoň pro představu :)

Tady jsou jejich webovky

http://www.detskyraj.cz/…s/hledej.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
16.12.12 12:49

Ahoj, tak ja ho mam, a je to tak jak pise petrul. Hluboky byl super, mala v nem byla do 9 mesice v pohode i s velkym fusakem a mela jeste misto, tam bych nevytkla nic, snad jen, ze jsme vecne meli propichly kolecka. No a ted jezdime se sportakem a jsem z nej nestastna. je fakt velky, tezky, uplne nelogicky je tam ta strska nasazena, ze na malou vubec nevidim a zbytek te volne latky vzadu visi, takze ani tasku tam poradne nedam, jednou rukou nemam sanci ho uridit a kolecka vecne vypustena. jinak prostorny je, kdyz prsi mala se tam pekne schova, do kosiku pod kocarkem nedas v podstate nic, jinak dres o kolecka. autosedacka, no vyuzivali jsme ji hodne, nic hrozneho, ale myslim, ze delaji vychytanejsi a pro miminka pohodlnejsi, s tou vlozkou to jeste slo, bez ni mi prisla strasne tvrda. priste bych koupila samostatne hluboky kocar, autosedacku i sportak, ale to jsou zase jine penize ze. Ten hluboky je fakt super, ale jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.12.12 12:54

Ja ho taky mam zatim pouzivame hlubokej a autosedacku a nemuzu nic vytknout jen tuzsi brzdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
16.12.12 12:58

Já mám dorjana cross country je to starší verzě rozdíl je tam jen v podvozku a musím říct že jsem byla nadšena z hluboké korky ted máme sporták a platí to samé je super malý tam má dost místa nám naprosto vyhovuje ano váží sice hodně ale zase pokud už dítko vydrží dýl jít samo tak od toho tu není sporták ale golfky takže já jen chválím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
16.12.12 13:04

K tý autosedačce.. tam jde hlavně o to, že nemá žádný testy a bezpečná moc nebude. O pohodlnost a podobně si myslím, že v tomhle případě ani moc nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.12.12 13:22

@petrul no zo si taky myslim no je to docela obyc autosedacka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
16.12.12 13:54

V Praze jsem ho prohlížela v Krtečkovi, ale už loni. Jinak já bych do něj už znovu nešla. Hluboká korba byla OK, ale ten sporťák je fakt šílenost :roll:. Jela jsem s ním asi dvakrát a dál jsem odmítla, koupili jsme místo něj Baby Jogger Citi Mini. Jinak hluboká korba je opravdu prostorná, syn je velký a vešel se tam ještě v 9. měsících a to měl 11 kg. Autosedačku jsme nebrali, to bych si fakt netroufla. Měli jsem Maxi-Cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.12.12 15:57

Moc děkuji zkusím kamenné obchody :)a vyberu neco i jiného díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
16.12.12 19:46

@cvana mě se hrozně líbil easy walker qtro… i jsem si ho ozkoušela a úžasnej kočár. Ale ta cena :roll: Nakonec jsem koupila použitej sporťák jané a jsem maimálně spokojená :pankac: A to jsem 3kolkám moc nefandila. Teď na něj nedám dopustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelllka
30.1.13 22:22

Ahojky,
taky bych ráda přispěla s mými zkušenostmi s tímto kočárkem. Jak se zde již píše, hluboká korbička výborná, prostorná, malá v ní byla opravdu dlouho a i s fusakem se krásně vešla. Sporťák sice taky prostorný, ale těžký, neforemný. Košík pod kočárkem špatně vyřešený, nákup jsem tam musela vkládat po částech. A asi po roce užívání nastaly problémy nejprve s koly, píchali jsme jedno za druhým… A pak nám praskla část konstrukce (ten kovový spoj mezi dvěmi předními kolečky). Reklamaci nám neuznali, ale nakonec prý v rámci dobrých obchodních vztahů opravili.. To nepočítám dvě předchozí reklamace stále rozbité brzdy, vylezlé výztuže z boudy.. Používáme ho něco přes rok a neustále nějaký problém. A to jezdíme po normálních cestách, prostě úplně běžné užívání.. Nemyslím si, že by cena kočárků byla až tak nízká, aby byla kvalita tohoto kočárku taková, jaká je.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4