VaV kočárky - reklamace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
5.1.13 09:48

@Dora Marie Já oupila autosedačku v malenovicích a sem spokojená. Na netu ti vyjde asi levněj jenže já to musela vyzkoušet s dítětem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
5.1.13 09:54

@jbul jukni na názory maminek, pak kde se dá koupit, zajeď tam a uvidíš. V Malenovicích nějakej výběr maj, ale ten kočárek co chci já-graco evo-maj na obchodě jen v Brně. Teda zatím sem ho jinak nikde nenašla. Potřebuji na dítě vidět a to je jediný lehký, otočný a vcelku s velkýma kolečkama, kterej složím do malého kufru auta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.1.13 07:57

Tak mám vyřízenou reklamaci. Nánožník vyměnili za nový s tím že si mám v galanterce koupit prodloužení, aby kostice neustále nevylézala :zed:Jo a že je to mechanická závada a že mi to vyměňují nad rámec záruky. Přitom kostice je jen v horním oblouku a i kdyby byla slída natěsno tak na kostici to vliv nemá :zed: Hodlám to přeposlat na Čoiku a zháním soudního znalce. Kostice je ostrá a vsadím se, že to za chvilku zase vyleze :zed: Znovu už to reklamovat nebudu. Dám je k oudu. Napřed soudní znalec a pak soud. Vyrábí nebezpečné věci a myslí si, že jim to projde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.2.13 11:56

Dobrý den, taky bych chtěla napsat o prodejně VaV kočárky…koupili jsme tam kočárek (Uherské Hradiště) vyjeli jsme sním poprvé ven a hned se mi zdálo že máme na křivo konstrukci, tak jsme ho šli reklamovat samozřejmě tam se mě udělali blbce že je kočárek v pořádku a na žádnou reklamaci neposlali, že je to v pořádku jezdili s ním po prodejně a říkali nevím co se vám naklání, tak jsem jim řekla at si tam dají dítě a jedou se sní projet třeba na silnici nebo do kopce že se prostě naklání na jednu stranu, ale žeprýje to v pořádku. ted jsme nasadili po 8 měsících sporták a když dám malou úplně sedět tak nedopneme slídu chybí nám tam tak 15cm, tak jsem se šla podívat do prodejny jestli je to i na ostatních kočárkách tak nebo mi máme nějakou krátkou a tam mi vedoucí řekl, že je to tak u všech že bud má velkou bundu nebo mám nadměrné dítě co mě teda úplně vytočilo a vůbec se se mnou nechtěl o tom bavit at si zajdu do galantérky a koupim si gumu na prodloužení…a bylo to vyřešené… takže jen chci říct že kdybych to věděla jaký přístup tam je k zákazníkovi a co tam prodávají už nikdy bych tak kočárek nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheron
24.4.13 09:24

Kočárky vav

Taky máme problém s reklamací - jelikož máme kočárek teprve 5 měsíců, uplatňujeme rozpor s kupní smlouvou a paní majitelka opravdu není ochotná. Pokud můžu radit všem, co si tam chtějí koupit kočárek - nedělejte to!!! Já jsem ochotná to dovézt až do konce - tedy k soudu - kočárek nestojí pár stovek, aby nad tím člověk mávl rukou.

• Citovat
  • Upravit
1876
24.4.13 10:25

Také se pokud to chceš dotáhnout tak se také připojím. také problémy s krytky na zadních kolečkách a na předních ulomené kola. ještě máme kočárek v záruce a že se to prí nevztahuje na reklamaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
24.4.13 10:26

Ono je to i na prodavačkách předtím tedy rok zpátky tam byla super prodavačka ted jí v červenci vyhodily byla tam skoro od začátku ještě co byly kousek od straky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheron
24.4.13 10:30

Klidně, čím víc nás bude, tím hůř pro ně. Prodávají šmejdy s Polska, nikde to ani není uvedené, že je to kočárek s Polska a myslí si, že nás při reklamaci opijí rohlíkem. :cert: už jsem fakt naštvaná

• Citovat
  • Upravit
1876
24.4.13 11:14

Ja jsem jim tam nadala do k.no hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheron
24.4.13 12:25

My zase jednáme s majitelkou, protože prodavačky za to nemůžou. Dnes odpoledne tam jedeme, tak jsem zvědavá. Mám už všechno sepsané, jen si to nechám podepsat a rozjede se to. Určitě budou bojovat, aby nám nic vyměňovat nemuseli, ale my se nedáme. Nemůžou s námi přece takhle vtírat - na co je občanský zákoník a potom taky soud.

• Citovat
  • Upravit
Sheron
24.4.13 12:26

Oprava: vytírat :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kocourek6666
12.7.13 11:09

Pozor na obchod V a V kočárky

Máme velmi špatnou zkušenost s tímto obchodem. Majitelé obchodu pan a paní Klovaničovi se chovají arogantně a velmi nevhodně ke svým zákazníkům, a proto bych Vás všechny chtěla dopředu varovat. My jsme si zde objednali kočárek + sporťák + autosedačku v obchodě ve Zlíně. Obsluhovala nás paní prodavačka Nováčková, pracujete tam už žeprý více jak 10 let. Chtěli jsem jeden kočárek, ale v barva kočárku na obrázku byla zcela jiná než látka ve vzorníku, a to nás dost zaskočilo. Paní Nováčková nám však tvrdila, že tento kočár se vyrábí ve dvou barvách a látka ve vzorníku je látka toho druhého barevného provedeni. Žeprý ty obě barevné provedení měli už i na obchodě a bude to skutečně ta barva, která je na fotce a ne ve vzorníku. Uvěřili jsme paní a kočárek si objednali. Za měsíc, když kočárek dorazil, tak jsme byli šokovaní. Byla to ta látka, která byla ve vzorníku a kterou my jsme nechtěli. Se slušným vystupováním jsme volali panu majiteli, tj. Klovanič a ten se k nám choval velmi arogantně. Řekl, že to řešit nebude a položil nám telefon. Zavolali jsme podruhé a opět nám položil telefon. Volali jsme také jeho ženě, ale bylo to zcela to samé. Nehodlala nic řešit. No a paní prodavačka Nováčková, ta vše popřela v obchodě, a to tam s námi byli ještě další 3 lidi, kteří vše slyšeli. Paní prodavačka už ani nevěděla kdo jsme, a to ještě před dvěma dny bědovala, jak je to hrozné, že ta barva je jiná. Takže jsme kočárek nechali na prodejně a nic si nekoupili. Tímto Vás maminky velmi varujeme před těmito majiteli a nakupováním v tomto obchodě.
Dokonce jsme se později dozvěděli i od jiných prodejců kočárků, že oni mají také špatné zkušenosti s tímto pánem.

• Citovat
  • Upravit
9
17.7.13 23:00

Prodejna Jablonec nad Nisou-kočárky Kufik

Ahoj mamči. Chci se zeptat jestli někdo nemá s tímto obchodem špatné zkušenosti. Reklamovala jsem tam kočarek zn. koral-krasnal, kvůli klepání předních koleček, ale reklamace mi nebyla uznána, a to je to 8 měsíců starej kočár. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.14 20:42

Ahoj maminy. Také jsem si koupila kočárek v prodejně VaV v Uherském Hradišti a už bych to nikdy více neudělala!!! Když se mi narodil bobíšek, tak jsem se těšila na naši první procházku :)vozila jsem asi týden, až mi známá řekla, že se ji zdá že vanička padá dolů a malý má tedy hlavičku z kopce. Když jsem to změřila, tak vážně tam byl rozdíl 2cm. Takže jsme vzali kočárek a jeli reklamovat. Pan majitel byl tak LASKAV vstal od svého počítače, podíval se na kočárek a řekl, mi: jo to je uvolněný podvozek. Nechám vám ho vyměnit, bude to tak týden dva trvat, nemám tady náhradní, ale KOČÁREK SI MŮŽETE NECHAT, JEZDĚTE DÁL, NIC SE NESTANE A MALÉMU PODLOŽTE HLAVU, JÁ VÁM ZAVOLÁM, JAK TO TADY BUDU MÍT. Tak jsme vzali kočárek a jeli domů. A to byl podvozek tak uvolněný, že už nešlo zatáčet a kolečka museli být zaaretované, protože jinak si dělali co chtěli. Po třeh dnech začalo křupat v zadních kolečkách. Tak to jsem se už naštvala a jeli jsme tam opět. Bylo mi jen řečeno, že se nevrací brzda, tak jsem ji řekla, že už je to druhá vada. Kočárek mi vzali na reklamaci, a půjčili mi tu jejich žlutou hrůzu s reklamama. :cert: No to si nedovedete představit…když jsem to doho malého dala. Byl začátek léta a na tu žlutou barvu se slétli všichni brouci, všechny vosy a kde-jaká havět z okolí. Nic bezpečného!!! Takže jsem malého raději nevozila! Po dvou týdnech jsem si mohla přijet pro kočárek. Přijdu tam a vidím. že kočárek mi opravili, ale tak, že podvozek nevyměnili, ale SVAŘILI a svár zadělali koženým pouzdrem. A to na místě, kde byla před tím stupačka na nožky, tu oddělali. Velmi jsem se rozčílila a nechtěla s reklamací souhlasit, zavolala jsem manžela, at to jde vyřídit, přišel podíval se a jen řekl, nooo pěkný svár :twisted: připadala jsem si jak blbec podepsala to a jeli jsme domů. Jenže po ani ne týdnu začal kočárek šíleně zahýbat na pravou stranu a to tak, že na délce 2m mi zahl o 1m. Tak jsem na nic nečekala a jela tam znovu. Byla tam majitelka, arogantní jak něco…ale je zajímavé, že když kočárky nabízí její chování je úplně jiné. Podívala se na kočárek a řekla mi že je nějaká porucha vevnitř v kolečkách a prý jestli jsem nejezdila s kolečkama zaaretovanýma. Tak jsem ji řekla, že ano, když byl uvolněný podvozek a sám majitel mi to schválil. Kočárek vzala zase na reklamaci, další dva týdný bez kočárku. Když jsem ho přebýrala tak v reklamaci bylo, že vada vznikla mechanickým poškozením!! Takže jsem ho pokazila asi já!!! Ale na své náklady ho opravili.!Než jsem si kočárek převzala, tak jsem zkoušela jezdit na prodejně i s malým, aby byl kočárek zatížený, ale na tom prostoru co tam mají se to zjistit nedalo tak jsem šla jezdit ven. No a kočárek zahýbal pořád. Vzteklá jsem šla dovnitř a řekla jim, že to není v pořádku. To už se se mnou majitelka ani majitel nebavili. S kočárkem jezdím pořád, jsem z každé procházky nadřená, pořád táhne na pravou stranu. Babičky mi malého nevozili, prý se s tím kočárkem nedá jezdit. jak pořád vyrovnávám. A to nemluvím o to když potřebuju vyjet třeba na patník…to je na převrácení ten podvozek si dělá co chce. Mohla bych si tam přidělat sedačku a mít z toho i sporták, ale ne…raději si koupím nový sporták a třeba i z netu…a co s tímto??? Nemám odvahu ho ani nikomu prodat, takový POLSKÝ ŠROT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.14 21:50

Dobry den. Těšil jsem se až tu napišu taky svuj přispěvek.
Tak že, v pulce ledna jsme si koupili v prodejně „VaV Kroměřiž“ cely ten set, to znamena, kočarek+sportovni+vajičko. A samozřejmě všecko na jeden podvozek.Tak se narodila mala, po par dnech jdeme s kočarkem na prochazku.Na prochazce jsme zjistili že dvoje kolečka nam drhnou o ti plastove uchytky podvozku, tak jsem si řekl že se to třeba ještě spravi, nějak… Jenom že drhlo to pořad. Doma, po vizuelnim prohlednuti podvozku jsem zjistil že… ten podvozek totiž nebyl dodělany. Ti plasty ne byli donitovane. Bud' to byl patečni nebo pondělni kus. :D :D :D Tak okamžitě reklamovat. Při hledani na internetu kontaktu te prodejny, jsem narazil na tento forum, a po přečteni všech přispěvku jsem si řekl: a jsme v pytli.Nic meně jel jsem tam.Pani prodavačka uplně v klidu, že mi to teda pošle na reklamačku, a že maji na to 30 dnu… A co ted'? Řikam ji přece ne budu měsic bez kočarku! A jak mam chodit s malou ven? To měsic s ni ne budu vychazet ven? Zkratka, po tom co jsem po ni vystartoval, mi řika že maji tu zrovna řidiče, a že hned v ten den to posila na tu reklamace, a že za tyden by to teda mělo byt, a že mi teda po tu dobu pujči kočar co maji na prodejně pro tito připady. Když jsem ten kočar viděl, tak jsem ji řekl že v něm ne budu vozit ani dřevo z lesa na tož ještě mimino.No to jsem si myslel že mne s tama odvezou :cert: :cert: :cert:…Na konec si řikam fajn…Přesně po tydnu (včera) mi přišla sms že reklamace je vyřešena a podvozek je nachystany k vyzvednuti, což jsem se teda divil… Tak jsem tam dneska jel, a fakt, podvozek zpraveny, jede to a všechno v pořadku. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Asi jsem měl štěsti, kdo vi jak by to jinak dopadlo. V každem připadě mam za ponaučeni: cokoliv už budu kupovat, zkusim prvni něco si o tom přečist na netu.
Takže se tu mějte pěkně, a zdravičko všem… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4