Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zdeněk IV píše:
Já, atletika, skok do výšky: 156 cm, potom fotbal, byl jsem vyhlášený nejlepší brankář turnaje, skončili jsme na 3. místě, děravá obrana. Potom jsem udělal za den 570 kliků za den a tak to mě těší, když na mě holky u vody hledí a balí mě, jedna mě dokonce kdysi dávno stříkala ze schodů nohou. No a teď je to spíš už jezdění na kole, abych si udržoval fyzičku.
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel.No a potom je to šetření a možná trochu i karate.V čem jste dobří v čem vynikáte?
zapomněl jsi, že jsi jeden z nejlepších na zakládání otravných diskusí
@Zdeněk IV píše:
Já, atletika, skok do výšky: 156 cm, potom fotbal, byl jsem vyhlášený nejlepší brankář turnaje, skončili jsme na 3. místě, děravá obrana. Potom jsem udělal za den 570 kliků za den a tak to mě těší, když na mě holky u vody hledí a balí mě, jedna mě dokonce kdysi dávno stříkala ze schodů nohou. No a teď je to spíš už jezdění na kole, abych si udržoval fyzičku.
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel.No a potom je to šetření a možná trochu i karate.V čem jste dobří v čem vynikáte?
To s tou dominou se ti zam pripletlo navic, ne ![]()
@vokishka píše:
zapomněl jsi, že jsi jeden z nejlepších na zakládání otravných diskusí
Mně přijde neškodný. Jestli mu to pomáhá v terapii, tak ať se vypíše.
@Tarena píše:
Mně přijde neškodný. Jestli mu to pomáhá v terapii, tak ať se vypíše.
tak zrovna ta masturbační diskuse mi zrovna ideální nepřipadá, odreagovat se může i jinak
@Zdeněk IV píše:
V čem jste dobří v čem vynikáte?
Mám vyššie IQ než ty
@vokishka píše:
tak zrovna ta masturbační diskuse mi zrovna ideální nepřipadá, odreagovat se může i jinak
No je fakt, ze v tom trosku ujel.
@Zdeněk IV píše:
Já, atletika, skok do výšky: 156 cm …
To teda není moc, já ve svých 17 skákal cca 170 cm do výšky, cca 6 m do dálky a běhal 100 m za 12 sekund! ![]()
No a potom je to šetření a možná trochu i karate.
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel.
V čem jste dobří v čem vynikáte?