V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Zdeněk IV
12.6.21 18:09

V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

Já, atletika, skok do výšky: 156 cm, potom fotbal, byl jsem vyhlášený nejlepší brankář turnaje, skončili jsme na 3. místě, děravá obrana. Potom jsem udělal za den 570 kliků za den a tak to mě těší, když na mě holky u vody hledí a balí mě, jedna mě dokonce kdysi dávno stříkala ze schodů nohou. No a teď je to spíš už jezdění na kole, abych si udržoval fyzičku.
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel. :-D No a potom je to šetření a možná trochu i karate.

V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65027
12.6.21 18:11
@Zdeněk IV píše:
Já, atletika, skok do výšky: 156 cm, potom fotbal, byl jsem vyhlášený nejlepší brankář turnaje, skončili jsme na 3. místě, děravá obrana. Potom jsem udělal za den 570 kliků za den a tak to mě těší, když na mě holky u vody hledí a balí mě, jedna mě dokonce kdysi dávno stříkala ze schodů nohou. No a teď je to spíš už jezdění na kole, abych si udržoval fyzičku.
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel. :-D No a potom je to šetření a možná trochu i karate.V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

zapomněl jsi, že jsi jeden z nejlepších na zakládání otravných diskusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9676
12.6.21 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
12.6.21 18:18

Je to klaun!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
12.6.21 18:19
@Oli.Lyon píše:
Je to klaun!

A vyniká v tom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
12.6.21 18:20
@Zdeněk IV píše:
Já kdysi hodně posiloval, posiloval jsem hlavně na biceps a dělal do toho kliky, ale v té době jsem vůbec nemasturboval, to až teprve od listopadu minulého roku ve svých 32 letech, prostě jsem zhlédl na internetu video, kdy 2 dominy nutí otroka, aby masturboval, udělal se jí na vysoké černé kozačky a to ještě u toho klečel. :-D No a potom je to šetření a možná trochu i karate.V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

To s tou dominou se ti zam pripletlo navic, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
12.6.21 18:20
@vokishka píše:
zapomněl jsi, že jsi jeden z nejlepších na zakládání otravných diskusí

Mně přijde neškodný. Jestli mu to pomáhá v terapii, tak ať se vypíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
12.6.21 18:21
@Tarena píše:
Mně přijde neškodný. Jestli mu to pomáhá v terapii, tak ať se vypíše.

tak zrovna ta masturbační diskuse mi zrovna ideální nepřipadá, odreagovat se může i jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.21 18:22
@Zdeněk IV píše:
V čem jste dobří v čem vynikáte? ;-)

Mám vyššie IQ než ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10838
12.6.21 18:23
@vokishka píše:
tak zrovna ta masturbační diskuse mi zrovna ideální nepřipadá, odreagovat se může i jinak

No je fakt, ze v tom trosku ujel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35725
12.6.21 18:26
@Zdeněk IV píše:
Já, atletika, skok do výšky: 156 cm …

To teda není moc, já ve svých 17 skákal cca 170 cm do výšky, cca 6 m do dálky a běhal 100 m za 12 sekund! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.6.21 18:42

Tvoje diskuze jsou trapné a otravné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.6.21 18:48

Mám rozhodně víc našetřeno než ty :mrgreen: