V čem krmíte miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Krmím v autosedačce, existují i jídelní židle co se dají sklopit do pololehu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem bazarové vajíčko a krmila v něm… tedy já ho kupovala kvůli druhé základně do auta a to vajíčko mi „zbylo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai hrazdička se vyprat nedá je napevno na kovovej konstrukci to se mi do pračky nevejde
@Hoa Mai mě by tam asi plena nešla musim na to poutat aby z toho nespad je trochu živější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Si myslím, že máte to samé, co my
. Já jsem teda hrazdičku vyprala ručně, taky tam máme kovovou výztuž. S tím poutáním mě jedině napadá vzít nějakou horší tetra plenu nebo jinou podložku, které ti nebude líto a udělat tam průstřihy na pásy. Já jsem teda syna nepoutala, ani při jídle, ani jinak. Při jídle jsem ho uhlídala a jinak z houpačky vylézt uměl, ale kupodivu tak, že si nic neudělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee nám ani ty bryndáčky nestačí, i když ho má je celej opatlanej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina a nedá se ta hrazdička sundat? já ji sundala a normálně ji tam krmím dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla houpací křesílko. Bylo takové jakoby šusťákové, takže to šlo umýt houbičkou a Jarem. Hrazdička šla sklopit a ani nebylo tak drahé. Ještě jsem místo bryndáku, uvazovala kolem krku plenku, taky mám prasátko doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee to jo ale on si rád cpe ruce do pusy takže si oslintá ruku a pak si jí všude otře
nejrači bych ho krmila někde ve vaně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Židličku máme dřevěnou, nepolohovací. Dokud mi děti neseděly, krmily se v lehátku. Obě byla prasátka největšího kalibru, ale přežilo dvě děti bez jediného fleku a ještě ho schovávám pro rodinu.
Dávala jsem pod ně plenu, pokud to schytalo i lehátko, letěl potah do pračky. Měla jsem Chicco, potah byl dole během vteřiny, rychle to schnulo, hrazdička se dala dát pryč. Jo, nemělo všechny ty nejmodernější vychytávky, ale bylo sakra praktické. ![]()
Příspěvek upraven 30.07.15 v 20:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@JayLee to jo ale on si rád cpe ruce do pusy takže si oslintá ruku a pak si jí všude otřenejrači bych ho krmila někde ve vaně
Já dávala děckám do ruky druhou lžičku. To jsi nezkoušela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee @Fima zbytečný když mu dam do ruky hračku tak si jí nacpe do pusy místo tý pěsti lžičku zahazuje ta je na něj málo zajímavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee no v ruce držim já to jeho jídlo a hlavně se bojim že když si to tam nebude moct doštouchnout rukama tak mi to vyplivne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmíme v židličce Mima moon. Je krásně polohovací a výškově nastavitelná. Hlavně dobře omyvatelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee píše:
jak ho krmis ty jo?![]()
![]()
das mu to do pusy lzickou a otres pusinku lzickou
nejak netusim kde jinde by to mel mit
![]()
Já jí věřím
. Nikdy bych neřekla, že je tohle možné, dokud jsem neměla vlastní dítě a že jsem jich několik často krmila jako vlastní teta a hlídací teta. Ale @Kriss Tina jak kdyby psala o našem synovi, nakrmit ho znamenalo zvládnout olympijský slalom lžičkou mezi mrskajícíma se nohama a rukama, udržet to nešlo, to by se vztekal. Krmit na klíně bylo naprosté scifi, hračky a ruce strkal do pusy a matlal všude kolem. No ale byl spokojený, tetra plína to jistila, houpací lehátko tu čeká na druhého prcka čisté jak z alabastru. A jestli tě to povzbudí, @Kriss Tina, tak syn se dneska umí krásně najíst sám lžící nebo vidličkou, bez bordelu a často i bez bryndáku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmila jsem na sobě na klíně. Zvladala jsem tak celkem slušně znehybnit ruce