V čem krmíte miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37124
30.7.15 19:11

v čem krmíte miminko?

Dobrý večer,
chci se zeptat v čem krmíte ještě nesedící miminko? začínam dávat malýmu příkrmy, ale vůbec nevim do čeho ho usadit, půlku toho co mu dam si rozpatlá po oblečení a hlavně kolem sebe, zkoušela jsem ho posadit do vibračního křesílka, jenže je plyšový a po každym jídle bych ho musela prát což se mi opravdu nechce. do jídelní židličky ho neposadim na to je ještě malej. jak jste to řešili vy? díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3372
30.7.15 19:14

Ahoj, já krmím malou ve bibračním lehátku a dám tam pod ní plenku, takže lehátko není špinavé, zkus to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.7.15 19:15

*vibračním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
30.7.15 19:17

@Petulka1234 já se obávam že se to propije i skrz tu plenku navíc ono to má eště hrazdičku s plyšáčkama a to opatlá taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.15 19:18

Uz sedi, ake dokuid nesedel, tak v houpacim kresilku Babybjorn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.7.15 19:22

Krmila jsem v jídelní židličce Chicco Polly, je polohovatelná téměř do lehu, prostě dělaná i pro nesedící děti. V autosedačce nebo lehátku to u nás nebylo možné, musela bych je denně prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
30.7.15 19:22

@Kriss Tina První jsem nejdřív krmila v lehátku (hrazdu sklopenou do nohou), pak jsme koupili polohovací židli (PegPerego), která je i pro nesedící mimina. Mladší čekají příkrmy za 2 měsíce a bude si tu židli půjčovat od dvouleťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.7.15 19:23

@Kriss Tina Krmila jsem hodně dlouho v houpacím lehátku a protože je stejně jako vaše plyšové a ještě k tomu krémově bílé, dávala jsem na něj velkou tetra plenu a až na ni syna. Syn je neskutečný vepřík, obzvlášť u jídla, ale lehátko přežilo bez úhony.
Hrazdička se u vás sundat nedá? U nás jo, ale já ji většinou nesundávala, byla jak prase, ale dala se vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
30.7.15 19:24

V autosedacce, lehatku, na kline. A pres to vzdy prebalovaci podlozku ;)

• Citovat
  • Upravit
1053
30.7.15 19:24

Lezela v houpatku, mam bez hrazdicky, takze nemela co opatlat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.15 19:28

Krmila jsem na sobě na klíně. Zvladala jsem tak celkem slušně znehybnit ruce :)

• Citovat
  • Upravit
2852
30.7.15 19:28

Krmím v autosedačce, existují i jídelní židle co se dají sklopit do pololehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101514
30.7.15 19:34

Koupila jsem bazarové vajíčko a krmila v něm… tedy já ho kupovala kvůli druhé základně do auta a to vajíčko mi „zbylo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
30.7.15 19:35

@Hoa Mai hrazdička se vyprat nedá je napevno na kovovej konstrukci to se mi do pračky nevejde :D @Hoa Mai mě by tam asi plena nešla musim na to poutat aby z toho nespad je trochu živější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.7.15 19:39

@Kriss Tina Si myslím, že máte to samé, co my :-). Já jsem teda hrazdičku vyprala ručně, taky tam máme kovovou výztuž. S tím poutáním mě jedině napadá vzít nějakou horší tetra plenu nebo jinou podložku, které ti nebude líto a udělat tam průstřihy na pásy. Já jsem teda syna nepoutala, ani při jídle, ani jinak. Při jídle jsem ho uhlídala a jinak z houpačky vylézt uměl, ale kupodivu tak, že si nic neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí