V čem na maškarní?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
v čem na maškarní?
Ahoj holky, prosím vás, nemám žádnou fantazii…poraďte mi v čem na maškarní? Něco, co si vyrobím sama doma:-) Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mužeš jit za cokoli,muj kamarad je třeba na tohle hodně originalní,loni si na sebe přikurtoval větve od jehličnanu,omotal se blikačkama,vzal hodně dlouhou prodlužku,kterou v sále zapojil a pak tam chodil jako vánoční stromeček
.Vypadal docela zajímavě,ale jinak doma se toho dá vyrobit hafo,stačí trochu fantazie od čarodějnice po třeba cigaretu.Nebo si skoč něco pujit do pujčovny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje ségra chodila často s kamarádama a vždycky měla týmovou masku. Třeba šli za různý tablety , čarodějnice, ...... . Můžeš jít za televizi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:…zlá čarodějnice televize Edna z Bludičky,dobrej nápad,někdy asi využiju,letos to ale asi neklapne,to bych možná tak šla za Obelixe..
Moje ségra chodila často s kamarádama a vždycky měla týmovou masku. Třeba šli za různý tablety , čarodějnice, ...... . Můžeš jít za televizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jeptiška je jednoducha, z bileho prostěradla uděláš ten jejich hábit, muzes dát černej plášt, na krk kříž, na hlavu dlouhej šátek a do ruky bibli
- Citovat
- Upravit
nebo ještě mě napadla bílá paní, seženeš dlouhý bílý šaty a na hlavu si uděláš z papíru ten dlouhej klobouk ![]()
- Citovat
- Upravit