V čem na maškarní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6177
7.2.12 19:57

v čem na maškarní?

Ahoj holky, prosím vás, nemám žádnou fantazii…poraďte mi v čem na maškarní? Něco, co si vyrobím sama doma:-) Děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1004
7.2.12 20:10

Mužeš jit za cokoli,muj kamarad je třeba na tohle hodně originalní,loni si na sebe přikurtoval větve od jehličnanu,omotal se blikačkama,vzal hodně dlouhou prodlužku,kterou v sále zapojil a pak tam chodil jako vánoční stromeček :D .Vypadal docela zajímavě,ale jinak doma se toho dá vyrobit hafo,stačí trochu fantazie od čarodějnice po třeba cigaretu.Nebo si skoč něco pujit do pujčovny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
7.2.12 20:33

Moje ségra chodila často s kamarádama a vždycky měla týmovou masku. Třeba šli za různý tablety , čarodějnice, ...... . Můžeš jít za televizi :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.2.12 20:35
Terrad píše:
Moje ségra chodila často s kamarádama a vždycky měla týmovou masku. Třeba šli za různý tablety , čarodějnice, ...... . Můžeš jít za televizi :mrgreen: .
…zlá čarodějnice televize Edna z Bludičky,dobrej nápad,někdy asi využiju,letos to ale asi neklapne,to bych možná tak šla za Obelixe.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
7.2.12 20:49

Nejjednodušší je ta čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.2.12 20:53

Asi to vidím taky na tu čarodějnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
8.2.12 07:43

jeptiška je jednoducha, z bileho prostěradla uděláš ten jejich hábit, muzes dát černej plášt, na krk kříž, na hlavu dlouhej šátek a do ruky bibli

• Citovat
  • Upravit
merett
8.2.12 07:46

nebo ještě mě napadla bílá paní, seženeš dlouhý bílý šaty a na hlavu si uděláš z papíru ten dlouhej klobouk :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat