Nemoc jménem Korálkování
- Fotoalbum (50)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemoc jménem Korálkování
Ahoj snažilky, těhule a maminy ![]()
zakládám toto téma z prostého důvodu… pro inspiraci a společné klábosení
Pokud se najdou i jiné, které stejně jako já podlehli korálkování budu jedině ráda, jsem na tom snad závislá, večně něco nakupuji,vymýšlím a učím se. Nekorálkuju moc dlouho,tak budu ráda,za rady a tipy
a samozřejmě za fotky Vašich výtvorů ![]()
Evelline ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
consi píše:
můžu já zatím nekorálkující chodit na pokec
určitě můžeš
ja taky ze začátku jen okoukávala a povídala si o tom.. a jak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi píše:no já se nechávám docela ráda strhnout
pro me je to nejlepsi odreagovani… hlavne vecer (a nebo kdyz zapnu mycku)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně to taky hrozně zajímá, ale zatím na to nebyl čas… ted dcera leze a staví se, tak nějakou dobu čas ještě nebude.
ale ráda bych jednou taky začala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmarilla píše:
mně to taky hrozně zajímá, ale zatím na to nebyl čas… ted dcera leze a staví se, tak nějakou dobu čas ještě nebude.ale ráda bych jednou taky začala.
ja zacla kdyz malemu byly asi 3m
takze taky moc dlouho nekoralkuji a prevazne jen vecer po ulozeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a to jsem toho napsala… přišli jsme z venku, malá spala v kočárku a doufala jsem, že tam ještě chvilku pochrní… no a nic… tak přijdu za chvilku, třeba sem už někdo hodí i fotku pro inspiraci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chtěla bych si na léto zkusit udělat takový ten střapatý náramek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já korálkovala roky - teda jen pro zábavu a sem tam na prodej… ale nenaučila jsem se pořádně šít, tak jsem jen ketlovala a navlékala
Teď to s dětma nejde, ale už mě svrbí ruce… vždycky dělám jen z nutnosti - když někdo něco chce, nebo mám možnost prodat - např. adventní trh… snad se k tomu donutím zase sednout… Jenže pak budu nakupovat a nechám v tom hooooooodně peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, můžete mi prosím jen tak orientačně vypsat základní potřeby, abych se od něčeho mohla případně odpíchnout? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit