Nemoc jménem Korálkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5382
23.4.12 12:51

@Regina Hero Mít obchůdek,je můj sen. Ale tady jsou překážkou peníze, máme hypotéku na dům,takže než se splatí musím si nechtat na krámek zajít chuť. Tak třeba jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.4.12 13:01

@Deniska2000 Jo, peníze… máme dole v domě obchod, docela malý, ale je to v centru, nájem je tak 20 - 25 tisíc měsíčně, tak to bych musela prodat hodně korálků a šperků, abych uživila obchod i sebe… ale kdo ví, jednou třeba… ;) ;) ;) člověk má mít sny a má jim věřit, že se splní…
A teď prodáváš přes internet? Já pořád váhám, jestli do toho jít, udělat si živnosťák a zkusit to přes Fler a podobně… až teda udělám něco do zásoby… momentálně dělám hlavně pro sebe, protože za minulý rok jsem si udělala jen pár věcí a ostatní vše pro kamarádky a nakonec mě ukecaly, abych jim prodala i to, co jsem si chtěla nechat… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.4.12 22:33

já mám už několik let Fler a mám prodaných všehovšudy 6 věcí, spíš zo používám jako galerii věcí, ale te´d jdu o víkendu na blešák.

Chci se zptat někoho kdo prodává na stáncích o nějaké tipy jak si připravit vlastní stánek co si vzít sebou jak označit korálky nebo to prodávat hala bala jako bez zapsání si co jsem prodala. Prostě co vás napadne mi poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.4.12 22:39

@Rezina S blešákem neporadím, já neprodávám, ale klidně se kouknu na Fleru na tvé výrobky, někdy stačí to jen jinak nafotit a prodej se zvýší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.4.12 22:41

teď jsem to flákala ale chystám obnovu a přefocení, je to zdlouhavé a někdy mě to neba tak vždycky čekám na nějaké osvícení :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
24.4.12 12:40

@Regina Hero Na Fleru to nemá už cenu. Moje sestra tam prodává,ale šperků je tam strašně moc a v tom nepřeberným množství se už máloco prodá. Navíc tam jsou nějaká pravidla a jen tak každý šperk neprojde, kontroluje se originalita atd. U nás na měnším městě nejsou nájmy tak velké,ale i tak bych se musela hodně otáčet,abych uživila sebe,prodejnu případně i nějakou brigádnici. Ale jak říkám,třeba jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
24.4.12 12:43

@Rezina Já mám stáneky svoje. Na některé akce chtějí dřevěnný (pokud je to dobová akce nebo jarmark),jinak mám ještě kovový s plachtou, vypadá to jako stan. Někde na blešáku mají jen stoly a taky to tak jde prodávat. Pokud máš ŽL,tak si musíš psát co jsi prodala,pokud ho nemáš i tak bych si to psala,jen abych věděla kolik jsem vydělala.A jinak s sebou hlavně kasičku s drobnýma na vracení, sáčky, všechno zboží popsat - někdy po tom jdou kontroly,jinak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.6.12 23:14

Děvčátka, neznáte někdo internetový obchod www.koralkykomponenty.cz ?
Právě jsem na něho narazila a vypadá to, že udělám větší objednávku… tak by mě zajímalo, jestli jsou spolehliví, nebo radši nechat poslat na dobírku… tenhle eshop zatím neznám, ale mají strašně moc věcí a i velmi zajímavé ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.6.12 00:02

ahoj,
obchod neznam, ale zítra ho prošmejdím ;) Já kupuju komponenty u Stoklasy a korálky na koralky.cz
Kup to poprvé na dobírku, alespon je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.12 00:05

@girlie sage U Stoklasy? Kupuješ na živnosťák? Já jsem to už sem tam zkoušela, ale většinou to, co jsem chtěla, měl už vyprodané a jen jsem nekonečně sledovala, jak se mění datumy s údajem, kdy bude zboží naskladněno… po půl roce jsem se jaksi nedočkala a tak jsem´Stoklasu odložila k ledu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.6.12 00:11

Ne na živnosťák nekupuju, ještě jsem nenarazila na problém, že by něco neměli na skladě. Já co se týče komponentu jsem s nima spokojená. Zkus se mrknout tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.12 00:15

@girlie sage Fakt? Je pravda, že tak rok a půl nejméně jsem tam ani pořádně nenakoukla, ale když jsem sháněla třeba naušnicové háčky zavírací, tak stříbrné nebo černé většinou neměli, většinu komponentů měli v jiné barvě, než jsem potřebovala, ty barvy korálků, co jsem chtěla, ty byly taky vyprodané… tak snad se to už zlepšilo… budu muset kouknout znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.6.12 00:17

Koralky tam nekupuju. Já hodne beru smesi koralku u koralky.cz a tvorim z toho. Chci se pustit do sitych veci, ale ukecavam se tu a ne a ne se do toho dat. Ten zeleny kousek co jsi sem davala je nadherný :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.12 00:23

@girlie sage Díky…
Já teď taky dost šiju, na léto začínám zase s naušnicemi sluníčky…
Zkusím dát odkaz na moje korálky
Jinak jsem fakt posedlá, nasyslila jsem si pěkné zásoby a teď už sahám hlavně do nich, akorát jsem zjistila, že mi dochází komponenty, tak jsem musela něco přikoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.6.12 00:25

Aha, tak odkaz se nějak nepovedl… najde to jen hlavní stránku, ty fotky korálků jsou mezi fotkami ve fotoalbu „Bez názvu“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat