Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,dala jsem se na pečení muffinů na různé způsoby,a tak sháním nějakou formu.V čem se pečou nejlépe?Děkuji za rady ![]()
Já mám nepřilnavou formu na 12 muffinů od tescomy. Dávám do ní povětšinou i papírový košíček, je to pak takové lepší, když to třeba dám hostovi. Mám doma i nějaké silikonové košíčky, ale ty mi tolik nevyhovují.
V mufinovači
buď silikonovém nebo teflonovém. Mám obě formy a spokojenost. Někomu se teflonová prý připaluje ze spod a dává do ní ještě papírové košíčky, mi se nepřipaluje ![]()
já kupuju hotové těsto
jenom přidám vejce, a asi mléko, nevím z hlavy, a tam jsou u toho papírové košíčky, těsto dám do toho, a upeču.
Papírové košíčky, kupovala jsem tuším v DM krabici 200ks asi za 40,– Kč.
Ale je třeba dát dva až tři do sebe, aby se nerozplizly.
Teflonová forma, bez košíčků. Nic se nepřipaluje, ani když udělám vločkové. Tuším, že jsem kupovala v ikee
Ty jsem poprvé koupila taky-čokoládové -přidala banán rum a byly ![]()
Peču je ve formě z Ikea - nemusí se vymazávat viz foto. Zkoušela jsem je péct i v papírových košíčkách na plechu a to jde taky ![]()
já mám silikonové košíčky a nemůžu si stěžovat, člověk je v nich může i naservírovat ![]()
Ty malé dělám v papírových košíčcích, ale je třeba honem naplnit a dát do trouby, aby to drželo tvar. Na velké mufinky mám silikonovou formu na 6 kousků.
mám formy z Lidlu - silikonové jak psaly holky výše ty z IKEY, vypadají podobně. Každá je na jiné tvary (hladké nebo vroubkaté). Pak mám silikonové košíčky z Tchiba a jsou taky super
nemůžu si stěžovat ani jedno. Taky jsem propadla muffinům, u nás je všichni milují ![]()
já mám od Tupperware… a nechcete sem hodit nějaké super receptíky, co se vám povedou? ráda bych neco osvedceneho taky vyzkousela..
Taky jsem chtěla napsat,o ty osvědčené recepty
ráda bych zkusila,něco jiného.