V čem prát pro 13měsíční dítě

993
29.4.10 18:16

V čem prát pro 13-ti měsíční dítě

Ahoj holky, kdy jste začali prát věcičky pro vaše děti v normálním pracím prášku? Já do teď používala Lovelu, ale už mi došla a myslim si, že už můžu malé prát věci s našima dohromady, nebo? A můžu už používat i aviváž? Malé je 13 měsíců pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
29.4.10 18:27

Ahojky také jsem prala v lovele,pak jsem začala prát normálně v rexu či persilu ale odkdy to nevím myslím že kolem roku a půl malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
29.4.10 19:15

v normálním prášku od necelého roku věci, co nebyly přímo na těle, cca od roku už vše, vč. látkových plen. Aviváž jsem dávala ještě pozděj, tak do roku a půl jsem vždy přidávala máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 19:50

ja peru v persilu obycejnym a avivaz davam od narozeni taky…spis jde o to jestli ti to prcek snese..nezbyva ti nez to vyzkouset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.4.10 19:55

Prala jsem v batoleti, persilu senzitiv a už nějakou dobu peru v Ulrich gelu, po ničem nesmrdí, tak nemám strach, že by mu to ublížilo. Dalšímu prckovi, až nějaký bude, budu prát v ulrichovi rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101662
29.4.10 19:55

Já tedy aviváž nepoužívám ani pro dospělé, přijde mi to prádlo takové hnusně mastné, nebo jak to popsat, ale na dospělácký prášek bych už v tomhle věku klidně přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.4.10 20:09

já prala v lovele starší asi 3 M, mladší tak 2M. pak už všechno s náma v obyč prášku (používám ariel nebo tide). mladší má trošku atop. ekzem, ale nepozorovala jsem po přechodu na obyč prášek nějaké zhoršení, spíš jí to reaguje na potraviny. v lovele občas peru u našich a zdá se mi, že je naprosto neúčinná na batolecí a dětské skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
29.4.10 20:10

jo a aviváž používám jen na svoje svetříky. jinak máme hodně funkčního prádla, které se s aviváží nemá rádo, tak jsem ji přestala skoro používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.4.10 20:33

aviváž nepoužívám ani u nás, dávám ocet. v lovele jsem prala 2 měsíce, byla k ničemu. ted už peru společně v persilu. v porodnici radily prát v norm. prášku od začátku, jen do máchání přidat ten ocet, který zneutralizuje zásaditý prášek a umožní tak jeho dokonalejší vymáchání. zní to logicky.

• Citovat
  • Upravit
50725
29.4.10 20:44

Já už peru v normálním prášku společně s naším pár měsíců. Nejdřív jsem prala v Lovele, ale to je tak na fleky od mléka. Kakoš nebo jídlo to absolutně nevypere. Pak jsem přešla na Batole, to pere dobře a jak došlo, peru dohromady. Pro klid duše přidávám máchání navíc, aviváž nedávám, taky se mi líbí prádlo víc bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21590
29.4.10 20:54

tak já peru i pro nás v persilu sensitive, takže od samého začátku jedeme na společném praní a nějak to neřeším. aviváž taky používám od začátku, vždycky trošku a přidávám jedno máchání navíc. Já ji mám ráda, ale pravda je, že mám „ekologickou“ od Eurony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.4.10 21:28

já prala v lovele asi do půl roku malého,nevyprala mi nic z fleků po jídle nebo čemkoliv jiném…,takže jsme přešli zpět na Persil a nemůžu si ho vynachválit do teď…je super…a žádné problémy jsme s ním neměli…teda co se týče reakcí pokožky malého na prášek a máchadlo jedině silan… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
30.4.10 09:22

Od narození Persil sensitive, bez aviváže, společně s naším oblečením (vyjma spodního prádla a ponožek), máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.10 23:30

Ariel gel od narození, bez problémů. Ale to je určitě indiviuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
4.6.10 09:23

Ecover prášek, gel i aviváž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie