V čom môže byť problém? Partner se mnou nespí

1
14.10.24 14:40

V čom môže byť problém?

Dievčatá idem sa zveriť s mojím trápením za posledných pár týždňov…
jednoducho priateľ semnou nespí, keď som sa pýtala na dôvod, povedal, že je to prácou že je unavený, ale neviem či tomu veriť alebo nie. inú by som v tom nehľadala, chová sa stále rovnako atď atď. ide len o ten sex to je jediný.
problémy medzi sebou tiež nemáme, pohadáme sa tak raz za uhorský rok. aby som o ňom tak niečo povedala je pravda náročnú prácu má to nepopieram a chápem ho, do toho nie je úplne chudý jednoducho taký akurát, neje zeleninu ani ovocie, fajčí, nepije. ani nešportuje a keď niekam chceme tak je to vždy autom takže pohyb tiež nič moc.
v práci je na nohách cez 14 hodín, robí krátky dlhý týždeň.
k tomu ešte dodám, priateľ to nejako nerieši jednoducho mu to asi vyhovuje jediné čo tak povie „dnes bude sex už konečne“ atď atď tak hovorím ako natesene joo paráda teším sa celý deň, potom prídeme napríklad domu a on je fakt ako unavené, ani to nehrá fakt jednoducho ľahne a hneď je tuhý. Mňa čo tak povedal je že sa bojí že si kvôli tomu nájdem niekoho iného, keď semnou nespí keď sa spýtam na ten dôvod alebo či mu niečo vadí čokoľvek tak jednoducho spomenie len tú únavu. teraz ten sex nebol už taký 3 nedeľa ako už díl je to takto že sa to znižuje as tým som tiež počítala že to nebude ako na začiatku, ale ja som stále v myšlienkach že ma možno už nechce, že sa ma týmto snaží odradiť. lenže zas mi to príde ako kravina v tom, ako sa ku mne správa je stále pozorný, dobrý, mobil neskrýva, nejako sa nefinti, voľný čas sme spolu, keď sa spýtam či nechce napríklad niekam niekedy sám a pod tak vždy povie že nie že chce byť semnou, to kto mu píše mi tiež vždy povie sám od seba, v tomto mu verím, lenže si neviem rady s tou intímnou stránkou. napadá vás niečo? máte niektorá skúsenosť s touto situáciou?

ještě dodám

• příteli je 35 mně je 23
  • bydlime spolu skoro 1 rok
  • sestehovali jsme se poměrně brzo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
14.10.24 15:06

Už zas? Jo víme a je kuchař v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.10.24 18:39

Nejste kompatibilní (v sexu). Máte úplně odlišnou potřebu. On to skoro nepotřebuje, ty ano. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024sam
18.10.24 15:11

_

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat