V inzerátech samé smlouvy na dobu určitou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V inzeratech same smlouvy na dobu urcitou
Prohlizim inzeraty a na dobu neurcitou jakoby smlouvy neexistovaly. Vubec se mi to nelibi. Vim, sml.na dobu urcitou se muze za urcitych podminek opakovat, ALE…
Premyslim, jestli je cilem vetsiny firem zamestnance proverit a vyzkouset, anebo jaky jiny umysly za tim mohou byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@negra píše: Více
Ano, firmy si zaměstnance chtějí vyzkoušet a zjistit, zda po zkušební době nezlenivý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes je to naprostá klasika. Snad už nikde nedají z fleku smlouvu na dobu neurčitou. A ono to má asi i opodstatnění - osvědčíš se jako zaměstnanec, tak si tě nechají. Pokud to z jedné nebo druhé strany nefunguje, tak se prostě rozloučíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím co se Ti na tom nelibi ![]()
Zbavit se nevyhovujících lemplu se smlouvou na dobu neurčitou není žádná sranda.
Na neurčito si to člověk musí zasloužit kapišto? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby jim zaměstnankyně netajila těhotenství ve zkušební době ![]()
Já jsem ve státním sektoru a čekala jsem na smlouvu na neurčito dva roky. Až pak jsem si dovolila otěhotnět. ![]()
- Citovat
- Upravit
Za mě je to v pořádku - pokud jsi pracant a budou s tebou spokojeni, tak ti smlouvu pak na neurčito klidně dají. Takže se nemusíš ničeho obávat. Ja taky nastoupila na určito a po roce jsem přešla na neurčito.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to naprosto bezne. V cr neni snadne se spatneho zamestnance se smlouvou na dobu neurcitou zbavit. Ja sama se tesim na dobu, kdy me kolegyni smlouva vyprsi, tesime se teda vsichni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě normální, já dostala smlouvu na neurčito snad jen jednou v životě a to ještě ve státní nemocnici
ani neznám nikoho, kdo by neměl na dobu určitou. Vždy se dává na rok, pak se dává na další rok a pak teprv, když člověk obstojí, dávají na neurčitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše: Více
No, vzdy ne… Spousta seriózních firem a korporatu má smlouvu na rok a pak davaji na neurcito.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mám smlouvu na určito a klidně těhotním
chci jít na mateřskou a na rodičáku na půlúvazek, jelikož jsem průměrně nadšený a spolehlivý zaměstnanec, nevidím problém
ano, pokud sis našla práci, jen abys mohla být doma 3× 4 roky, tak pak ano, chápu, že v tom vidíš problém a, zcela upřímně, dobře ti tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina píše: Více
To jsem nezažila. Ano, jedno neurčito je standard… ale 2?
to bude spíš oborem, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutern píše: Více
No to klidně mít mohli ![]()
Naprosto správný a oprávněný postup ze strany zaměstnankyně…to by nemohla otěhotnět nikdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem naopak jen jendou měla smlouvu na dobu určitou. Ono záleží v jakém segmentu jsi. A nebo jsem měla kliku.,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JInak od 1. června jsou nějaké změny v zákoníků práce. Co se týče výpovědi, zkušební doby.. hodím sem odkaz.
https://www.idnes.cz/…odnikani_sov
Příspěvek upraven 20.05.25 v 07:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit