V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nejraději chodím v mikině a ponožkách s holýma nohama. Teď mám ale tepláky, jsem nějaká nachlazená. A často i v županu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím v sukni na gumu a v triku. Chlapa nemám, ale synové chodí v kraťasích a trikách, ten mladší je zmrzlý, tak navíc v mikině a teplých fuskách
Dcera skoro pořád nahatá, doufám, že jí to nevydrží až do puberty ![]()
Příspěvek upraven 26.01.14 v 14:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez práskačky, kalhotky mám, tepláky a tričko v různém stavu ušpinění, záleží co má dítě k jídlu, co vařím či co peču. Dítě je zasviněný nonstop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ametyst píše:
@terinka4444 a nepřipadáte si blbě?
no teď trochu jo, přemýšlím jestli ty večerní šaty a smoking nemáme oblíkat i běžně k večeři v týdnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba chodím doma ve sportovním v tom v čem venku. V létě sukně+tílko, 3/4+halenka…Teď džíny+tričko nebo softshellky, šusťáky…Muž nosí kraťasy+tričko, převléká se hned jak přijde z práce. MOje máma se převléká když přijde z práce včetně spodního prádla, má jedno na doma a druhé na ven ![]()
- Citovat
- Upravit
@pipiinka píše:šílíš, tady a žertovat?
@terinka4444-
pockat, ty sis nedelala srandu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepláky a tričko, jde mi za prvé o pohodlí a za druhé v čím hezčím oblečení vařím, tím více si ho přitom zasviním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
@terinka4444-
pockat, ty sis nedelala srandu?
jako srandu, no tak to promiň teda, jako chodit v teplácích a ještě jak tu čtu bez podprsenky
nebo ve špinavém tričku podle toho, co vařím
jako třeba i v neděli nebo ve svátek, jo?
a na co jsou tedy zástěry na vaření, když to nepoužíváte a pak máte špinavá trička od vaření ![]()
Příspěvek upraven 26.01.14 v 14:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 ja si nedokazu predstavit varit v kostymku, ty jsem nosila jen do prace na porady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše: šílíš, tady a žertovat?
aha v tom případě se omlouvám v botech nechodím… ![]()
- Citovat
- Upravit