V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
26.1.14 15:50

A chlap? triko a domaci kalhoty ;) v lete kratasy…

• Citovat
  • Upravit
14335
26.1.14 15:51

@vitecek to bych neřekla.. moje babička i máma chodí taky jakoby v šatech - ale samozřejmě ne nějaké šaty, ale je to spíš jako zástěra, ale ne klasická co byla dřív a pod to silonky..
Babičku jsem v životě neviděla jinak, jak jednu tak druhou, prostě silonky, nebo teplé silonky a na to domácí šaty a máma dlouho chodila v zástěře a nazouvácích a teď jak je moderní doba tepláková, sportovní :mrgreen: tka má tuniku volnou a elestaky..
U nás 3/4 elastáky - dlouhé se mi nelíbí, nenosím, a na to nějaké volnější třičko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
26.1.14 15:53
@vitecek píše:
Díky této diskuzi jsem se uklidnila, že jsme ve svých většinou teplákách (šaty nosím jen do podzimu)v podstatě normální :mrgreen: Nedávno totiž přišla 13 l. dcera ze školy s tím, že vedli při vyuč. s ředitelkou nějakou „estetickou“ debatu a ona nevěřila, že doma chodí v teplákách 8o Stejně tak totiž když přijedeme k tchýni, má na sobě většinou nějaký už vyřazený kostýmek a její manžel kalhoty,
košili, případně svetr.. :roll: No jo..také učitelka-ředitelka, tak že by syndrom?? :nevim:

Hele ja jeem take ucitelka a chodim naostro :P, teplaky a mikina. Ani podprdu nemam :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.1.14 15:58
@andatko píše:
Nevim jak vam to vše popsat. Tak jsme se narychlo vyfotili. Jsem si odskocila od plotny. 8)

máte na zahradě fakt pěkný palmy :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.1.14 16:03
@vitecek píše:
Díky této diskuzi jsem se uklidnila, že jsme ve svých většinou teplákách (šaty nosím jen do podzimu)v podstatě normální :mrgreen: Nedávno totiž přišla 13 l. dcera ze školy s tím, že vedli při vyuč. s ředitelkou nějakou „estetickou“ debatu a ona nevěřila, že doma chodí v teplákách 8o Stejně tak totiž když přijedeme k tchýni, má na sobě většinou nějaký už vyřazený kostýmek a její manžel kalhoty,
košili, případně svetr.. :roll: No jo..také učitelka-ředitelka, tak že by syndrom?? :nevim:

zcela smrtelně vážně, moje tchýně s tchánem v tom ale chodí taky. Tedy je jim hodně, tchánovi 87 tchýně o 5let mladší, ale na doma má takové několikery silonové šatečky, nosilo se asi kdysi za ní a silonky a tchán tesilky a košili. A na zahradu mají motérky, ale to jdou, převlečou se, jdou pracovat na zahradu, pak se zase převlečou a jdou domů. Jsem s manželem letos 24let a nikdy jsem je neviděla doma oblečené jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.1.14 16:08

Ja chodim bud v teplakach nebo 3/4 a vetsinou k tomu tilko a kdyz je chladneji tak mikina…no a pantofle samozrejme, mame studenou podlahu :roll:
Chalp ma teplaky, kratasy a tričko.
Dite stejne jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.1.14 16:19

Klasika - tepláky a triko a přítel také :) a když je krize, tak třeba celý den v pyžamu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.1.14 16:19

Já taky tepláky, kdyby to šlo, nejradši bych v nich chodila i do práce :mrgreen:. Mám ráda pohodlí. Nesnesla bych na sobě třeba džíny celý den a to když jsem chodila do školy jsem se nepřevlíkala a v těch džínech se fakt mačkala :zed:. V létě teda šaty nebo šortky ve kterých se dá chodit i po vesnici, ale to jsme od rána do večera venku (na dvorku, na hřišti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.1.14 16:23

Běžně chodím v sukni a tričku, šatech, či širokých letních kalhotech, ale momentálně mě muž třeskutě se. e, takže jsem si zašla k mamce pro tepláky a o pár čísel větší mikinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.1.14 16:30

Normálně v teplácích a ve volném tričku, manžel taky tak a dítko jak kdy. Někdy v teplácích a nějakém starším tričku a nebo punčochy a zase něco staršího. No prostě v tom aby mi to nebylo líto, když to zašpiní. Jinak když jdem ven, tak se samozřejmě obléknem normálně :D ( tzn.jak lidi :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
26.1.14 16:33

Tepláky, triko…všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
26.1.14 16:36
@kvaček píše:
@vitecek to bych neřekla.. moje babička i máma chodí taky jakoby v šatech - ale samozřejmě ne nějaké šaty, ale je to spíš jako zástěra, ale ne klasická co byla dřív a pod to silonky..
Babičku jsem v životě neviděla jinak, jak jednu tak druhou, prostě silonky, nebo teplé silonky a na to domácí šaty a máma dlouho chodila v zástěře a nazouvácích a teď jak je moderní doba tepláková, sportovní :mrgreen: tka má tuniku volnou a elestaky..
U nás 3/4 elastáky - dlouhé se mi nelíbí, nenosím, a na to nějaké volnější třičko

Ano, takhle chodila i moje babička, silonky a flanelové šaty ;) A slušelo jí to, na vaření si uvázala kolem pasu zástěrku, pak sundala a pořád byla čistá a upravená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
26.1.14 16:38

V létě domácí letní šaty (bez rukávů, kratší mám nad kolena, ale mám i dlouhé do půl lýtek a jedny až po kotníky), v zimě galabii (mám několik vyšívaných s dlouhými i krátkými rukávy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.1.14 16:42
@vitecek píše:
Ano, takhle chodila i moje babička, silonky a flanelové šaty ;) A slušelo jí to, na vaření si uvázala kolem pasu zástěrku, pak sundala a pořád byla čistá a upravená :kytka:

no to si dovedu představit, ale min v 50ti. to mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
26.1.14 16:47

Doma chodím v teplácích a triku s krátkým nebo s dlouhým rukávem, nebo v leginách, prostě v něčem pohodlném :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat