V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
12.3.17 15:59

Doma většinou pižamo nebo legíny a tryčko případně tepláky a tryčko teď koukám po teplákových šatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.17 10:00

Já doma chodim v silonkách a tílka manžel v trenkách a triků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.11.17 11:38

Chodíte doma v kalhotkách? já k tomu mám tendence (naši měli doa horko a chodili tak), ale nelíbí se mi to.. ani kvůli dětem, ani kvůli sobě, že když zazvoní návštěva, musím se složitě oblékat.. jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.11.17 11:41
@Niemeyer píše:
Chodíte doma v kalhotkách? já k tomu mám tendence (naši měli doa horko a chodili tak), ale nelíbí se mi to.. ani kvůli dětem, ani kvůli sobě, že když zazvoní návštěva, musím se složitě oblékat.. jak to máte vy?

Jenom ve spodním prádle doma nechodím, mám legíny, či tepláky a tričko. Ale podprsenku doma nenosím.

• Citovat
  • Upravit
26270
11.11.17 11:43

Elasťáky a na to delší tričko nebo tričkové šaty…
Jednou mě takhle jel představit domů kluk se kterým jsem chodila, měli jsme nějaký tašky tak zazvonil a otevřela jeho máma v podprdě a kalhotkách a táta byl v tílku a trenclích…jim to přišlo normální, ale mě to teda uvedlo do velkých rozpaků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.11.17 11:44

My zas takové horko doma nemáme, kolem 21°C, takže doma mám pohodlné tepláky a bavlněné triko s dlouhým rukávem. Ale třeba jedni známý mají doma kolem 25°C a chodí doma v krátkým tričku a spoďárech..přetopený barák ale není dobrý, já bych nemohla být v takovým horku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
11.11.17 11:47

Teplaky, triko..v lete ale klidne spodary. Otevrit dvere, bych tak ale nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5029
11.11.17 11:49

Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama. :hug: Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách… :kytka: To je můj názor :hug: Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.11.17 11:51

Tak u mě záleží jestli jdu ráno ven, když ne tak třeba nějakou dobu chodím v tričku, podprsence a kalhotkách, popřípadě vezmu kratasy, pokud někdo zazvoní, tak si oblíknu kalhoty :P

pokud jdu ven, tak si pak většinou nechávám džíny, rozhodně je nesundavám hned jak přijdu domu… stejně pak mám celý rozběhaný den a desetkrát za den by se mi převlíkat nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.11.17 11:56

Občas jsem doma pobíhala v kalhotkách a tričku, hlavně po ránu. Ale když na mě párkrát zaťukal soused, nečekaně dorazila návštěva nebo nedej bože se v baráku něco dělo (třeba prasklá trubka s vodou), tak mě to přešlo :mrgreen: A teď už mi to je i nepříjemný. Chodím v teplákách a tričku, občas vynechám podprsenku. V létě logicky místo tepláků kraťasy nebo sukně. A je mi tak dobře, ve spodním prádle mi to už začíná být nepříjemné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.17 11:57

@Yasmina21 jenze dziny jsou nepohodl na doma ( myslim, ze pro dost lidi ) a doma se vyrasujou+ deti, ktere vse omatlaj/nadrobi apod.

Nosim legose a tuniku nebo tricko. Je mi to pohodlne na uklid, nevadi mi si umatlat domaci obleceni od vareni nebo detskych rucicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
11.11.17 11:58

@Yasmina21 teplaky nemusi byt jen ty s vytahanymi koleny.Me treba pekne teplaky, v kombinaci s tilkem, peknym trickem, prijdou na stihle zene velmi pekne. V dzinech bych se tedy doma mackat nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.17 11:59

@welovefashion tvg tak to ja musim do domaciho okamzite:D to by me zabilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557

Doma pohodlne tepláky a triko případně mikinu když je chladněji. V triku a kalhotách se promenaduji když je fakt horko a to na chalupě kde na mě nikdo nevidí a každá návštěva se deset minut předem ohlásí telefonem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama. :hug: Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách… :kytka: To je můj názor :hug: Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…). :hug:

A není vám to nepříjemné? :think: Já mám oblečení na doma slušné, žádné skvrny, nic roztrhaného. Normální slušné tepláky, slušné tričko - vše takové, abych se nestyděla otevřít cizím lidem… Souhlasím, že o sebe má žena dbát i doma, ale v džínách by se mi mačkat nechtělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat