V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
26.1.14 15:16
@Venetta píše:
@zdendik zapnout radiátory jste zkoušeli? :think:

my je ještě pořádně nezapli, topěj nám trubky a sousedi, ale to bych musela i zatáhnout žaluzie, aby další sousedi od naproti nečuměli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
26.1.14 15:17

@Venetta jo, zkoušeli, topíme dřevem v kotli, a máme velkej barák, takže na to lítat tu nahatý to fakt neni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
26.1.14 15:18

@nikol.ondrášovka :mrgreen: :mrgreen: já taky a jen když přijde návštěva tak si beru ještě kratasy a takhle chodim celoročně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.1.14 15:20

@Markéta80 ja dycky kdyz du pro postu tak na rychlo hledám spodí oděv:D

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
26.1.14 15:21

Já mám teď na sobě legíny, pletený ponožky, tílko, na něm delší svetr a papuče.
Jinak nosím ještě volný kalhoty na šňůrku na doma, vypadají jak spodek od pyžama a nebo tepláky a tričko. Přítel kraťasy a tričko nebo tepláky. Nedokážu si představit, že bych doma chodila v riflích nebo venkovním oblečení. Mám ve zvyku si pořád utírat ruce do gatí, hlavně při vaření.. :)

• Citovat
  • Upravit
59396
26.1.14 15:21

@nikol.ondrášovka pošta naštěstí zvoní a než vyjede výtahem tak se rychle dooblíknu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
26.1.14 15:25

@hofka se nestyď a kašli na sousedy :lol:

@zdendik a my máme zase hnusný, 30let starý, dřevěný panelákový okna, takže pěkně táhne :roll:
Nahatý fakt nechodíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
26.1.14 15:25

Já moc nerozlišuju oblečení ven a na doma. Tepláky nesnáším. Nosím šaty, hezký, pohodlný. Mám zlozvyk, že chodím naboso jako hobit. Dítě má taky šaty nebo sukni, má toho mraky. Chlapa trvale nevlastníme, když tu je, je oblečený jako ven takže kalhoty, košile, svetr. Někdy si dělám pyžamový den, když jsem sama doma.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
26.1.14 15:32

@Markéta80 tak to mam taky:D ale nejezdi vtahem, ale vyrizuje i tam veci

• Citovat
  • Upravit
1716
26.1.14 15:36

Ja nosim v zime nejake domaci obleceni a na ven se prevlikam. V lete vetsinou kratasy a tilko a mam to na sobe porad, jeliloz mame stale otevrene dvere na zahradu, jsme prakticky porad jednou nohou venku. Ted v zime teda na doma bud teplaky a triko, nebo leginy a delsi svetr, snazim se aspon trochu ciste. Jo a kojeni me naucilo na podprsenku, takze ted uz nosim i doma podprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
26.1.14 15:38
@marieondatra píše:
Ahoj tak me tak napadlo v cem chodite doma?
ted nsem videla reklamu kde chkab byl v košili a kalhotách. muj chodi v teplakach a nebo kratasech. ja mam volne tričko a leginy.

tepláky a tílko, tepláky čisté, tílko měnim každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
26.1.14 15:41

Chodím většinou v tom samém co ven, tj. v džínách a tričku, případně mikině. Nesnáším chození v pyžamu, nebo v teplákách. Dítko je zatím šmudla, to „domácí oblečení“ má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.1.14 15:41
@vitecek píše:
Díky této diskuzi jsem se uklidnila, že jsme ve svých většinou teplákách (šaty nosím jen do podzimu)v podstatě normální :mrgreen: Nedávno totiž přišla 13 l. dcera ze školy s tím, že vedli při vyuč. s ředitelkou nějakou „estetickou“ debatu a ona nevěřila, že doma chodí v teplákách 8o Stejně tak totiž když přijedeme k tchýni, má na sobě většinou nějaký už vyřazený kostýmek a její manžel kalhoty,
košili, případně svetr.. :roll: No jo..také učitelka-ředitelka, tak že by syndrom?? :nevim:

Jako opravdu na doma kostymek? Jako i silonky??? A sako???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.14 15:48

Halenka, domaci sukynka, leginy…nekdy misto tricka svetrik, snazim se aspon trosku hezky ;)v lete kratasy, saticky pohodlne…tak abych kdykoli mohla i vyjit ven ;)

Příspěvek upraven 26.01.14 v 15:50

• Citovat
  • Upravit
7240
26.1.14 15:48

Kraťasy a tričko, chlap v tričku a teplákách, většinou špinavých. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie