V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2183
26.1.14 16:48

No jsem rada, ze je to většinou jako u nas. ale i kdyby ne tak to menit nebudu. mam rada pohodlí. a uz jen to když jdu ke kamaradce na delsi dobu a hraji si tam na zemi v kalhotách ci sukni je dost nepohodlne. natožpak tak chodit i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.1.14 16:49

A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
26.1.14 16:52

Leginy, teplaky, triko a teply ponozky :D chlap tricko a kratasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
26.1.14 16:55
@KackaDoup píše:
Halenka, domaci sukynka, leginy…nekdy misto tricka svetrik, snazim se aspon trosku hezky ;)v lete kratasy, saticky pohodlne…tak abych kdykoli mohla i vyjit ven ;)Příspěvek upraven 26.01.14 v 15:50

Jo, tak to mám podobně. Chci se sama cítit i doma upraveně a nenervovat, když někdo nečekaně zazvoní. I když na léto mám spoustu šatů, sukní..tak v zimě tepláky přiznávám natáhnu :oops:.Je mi prostě zima, ale musí vypadat schopně a zbytek k nim také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
26.1.14 16:57
@marieondatra píše:
A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem ;)

Vždycky a nehty nalakované po celou mateřskou.. i v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
26.1.14 17:04
@marieondatra píše:
no to si dovedu představit, ale min v 50ti. to mám ještě čas.

No nevím, já bych klidně i 20 přidala, když vidím dnešní padesátnice.. :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.1.14 17:12
@terinka4444 píše:
máte na zahradě fakt pěkný palmy :palec: :potlesk:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.1.14 17:17

A teď vážně ;)
Pokud hned ráno někam jdu. Tak potom jsem v tom cely den až do večera (pokud se samozřejmě něčím neušpinim)
Nemám ráda tepláky, doma jinak většinou leginy a tricko, v lete sukne saty.

@marieondatra píše:
A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem ;)

Ano.

@vitecek píše:
Vždycky a nehty nalakované po celou mateřskou.. i v porodnici ;)

Přesně tak! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.14 17:21
@vitecek píše:
Jo, tak to mám podobně. Chci se sama cítit i doma upraveně a nenervovat, když někdo nečekaně zazvoní. I když na léto mám spoustu šatů, sukní..tak v zimě tepláky přiznávám natáhnu :oops:.Je mi prostě zima, ale musí vypadat schopně a zbytek k nim také ;)

nesnasim na sobe obycejne tricka, ty totiz neslusi dle me zadne zene…a teplaky mohou byt i velmi hezke, hlavne musi byt pohodlne ;)

• Citovat
  • Upravit
15074
26.1.14 17:23

Jestli se líčíte.. kolikrát mine poledne a já zjistím, že jsem se ani nenakrémovala.. to potom řeším než jdem ven i s nějakým minilíčením což v tomhle období bývá spíš odpoledne pač já jsem dopoledne mrtvá a ožívám až po o:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.14 17:26

Rano, BB cream a rasenka a ucesat ;)

• Citovat
  • Upravit
7479
26.1.14 17:39
@marieondatra píše:

nelíčím, jen když někam jdu - jinam než jen po vesnici, pokud jedu jen do školy pro dítko, tak ani tam ne. Je mi 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
26.1.14 18:06

@MarkétkaBeruška to já taky, ale ty její byly vyloženě večerní.. skoro jako když sme si jako malý hrály na princezny, jen téhle princezně už bylo 40 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.1.14 18:09

@K9Girl :mrgreen: nojo, každý je jiný, my s kamarádkou jako malé vždy chodily v nočních košilkách jako princezny a samozřejmě maminek boty na popadku…nádhera

• Citovat
  • Upravit
14335
26.1.14 18:12

Já se denně zkrášlím, ale zámerně nepíšu, že se líčím, protože někdo si pod tím představí, řasenku, linky, stíny, pudry, krémy, make-upy, rtěnky a kde co najedou..
Já si ráno dám krém tonovací- takže mi zakryje, krůhu pod očima, když někdy se moc nevyspím, a objedu si oči hnědou linkou a řasenku - 10 min..
Každý den chodím ven mezi lidi, je vyjimečně nejdu, ale chodím do obchodu, s kočárkem..
Pak podle situace a času třeba dám nějaký béžový stín a jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat