V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No jsem rada, ze je to většinou jako u nas. ale i kdyby ne tak to menit nebudu. mam rada pohodlí. a uz jen to když jdu ke kamaradce na delsi dobu a hraji si tam na zemi v kalhotách ci sukni je dost nepohodlne. natožpak tak chodit i doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leginy, teplaky, triko a teply ponozky
chlap tricko a kratasy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Halenka, domaci sukynka, leginy…nekdy misto tricka svetrik, snazim se aspon trosku hezkyv lete kratasy, saticky pohodlne…tak abych kdykoli mohla i vyjit ven
Příspěvek upraven 26.01.14 v 15:50
Jo, tak to mám podobně. Chci se sama cítit i doma upraveně a nenervovat, když někdo nečekaně zazvoní. I když na léto mám spoustu šatů, sukní..tak v zimě tepláky přiznávám natáhnu
.Je mi prostě zima, ale musí vypadat schopně a zbytek k nim také ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra píše:
A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem
Vždycky a nehty nalakované po celou mateřskou.. i v porodnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra píše:
no to si dovedu představit, ale min v 50ti. to mám ještě čas.
No nevím, já bych klidně i 20 přidala, když vidím dnešní padesátnice..
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď vážně ![]()
Pokud hned ráno někam jdu. Tak potom jsem v tom cely den až do večera (pokud se samozřejmě něčím neušpinim)
Nemám ráda tepláky, doma jinak většinou leginy a tricko, v lete sukne saty.
@marieondatra píše:
A jeste by me zajímalo zda se kazdy den rano licite. myslím ty co jsou doma s děckem
Ano.
@vitecek píše:
Vždycky a nehty nalakované po celou mateřskou.. i v porodnici
Přesně tak! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vitecek píše:
Jo, tak to mám podobně. Chci se sama cítit i doma upraveně a nenervovat, když někdo nečekaně zazvoní. I když na léto mám spoustu šatů, sukní..tak v zimě tepláky přiznávám natáhnu.Je mi prostě zima, ale musí vypadat schopně a zbytek k nim také
nesnasim na sobe obycejne tricka, ty totiz neslusi dle me zadne zene…a teplaky mohou byt i velmi hezke, hlavne musi byt pohodlne ![]()
- Citovat
- Upravit
Jestli se líčíte.. kolikrát mine poledne a já zjistím, že jsem se ani nenakrémovala.. to potom řeším než jdem ven i s nějakým minilíčením což v tomhle období bývá spíš odpoledne pač já jsem dopoledne mrtvá a ožívám až po o:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra píše:
nelíčím, jen když někam jdu - jinam než jen po vesnici, pokud jedu jen do školy pro dítko, tak ani tam ne. Je mi 34.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkétkaBeruška to já taky, ale ty její byly vyloženě večerní.. skoro jako když sme si jako malý hrály na princezny, jen téhle princezně už bylo 40 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl
nojo, každý je jiný, my s kamarádkou jako malé vždy chodily v nočních košilkách jako princezny a samozřejmě maminek boty na popadku…nádhera
- Citovat
- Upravit
Já se denně zkrášlím, ale zámerně nepíšu, že se líčím, protože někdo si pod tím představí, řasenku, linky, stíny, pudry, krémy, make-upy, rtěnky a kde co najedou..
Já si ráno dám krém tonovací- takže mi zakryje, krůhu pod očima, když někdy se moc nevyspím, a objedu si oči hnědou linkou a řasenku - 10 min..
Každý den chodím ven mezi lidi, je vyjimečně nejdu, ale chodím do obchodu, s kočárkem..
Pak podle situace a času třeba dám nějaký béžový stín a jdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit