V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
11.11.17 11:59
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama. :hug: Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách… :kytka: To je můj názor :hug: Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…). :hug:

A není vám to nepříjemné? :think: Já mám oblečení na doma slušné, žádné skvrny, nic roztrhaného. Normální slušné tepláky, slušné tričko - vše takové, abych se nestyděla otevřít cizím lidem… Souhlasím, že o sebe má žena dbát i doma, ale v džínách by se mi mačkat nechtělo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
11.11.17 12:00

Doma v riflích teda nechodime nikdo. Já buď tepláky ( jednobarevné, čisté) nebo legíny a tričko. V létě šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.11.17 12:01
@Eemii píše:
@Yasmina21 teplaky nemusi byt jen ty s vytahanymi koleny.Me treba pekne teplaky, v kombinaci s tilkem, peknym trickem, prijdou na stihle zene velmi pekne. V dzinech bych se tedy doma mackat nechtela.

Souhlasim. Manzel tomu rika " kozaty tricka" a je z toho paf. Vytahany seprany teplaky uz dnes nosi malokdo si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.11.17 12:03

Díky za názory:) já chodím legíny (kraťasy) a tričko, :) jen se mi někdy, když jsem doma úplně sama, oblékat nechce:) ale je to jen zlozvyk, toho se zbavím raz dva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.11.17 12:04

Doma nosím většinou tílko + kraťasy/krátkou pohodlnou sukni/ v létě klidně jen kalhotky. Někdy nosím staré pohodlné šaty, které mi jsou už krátké na nošení do města. A když nikam ten den nemusím, tak klidně zůstávám celý den v pyžamu.

• Citovat
  • Upravit
1222
11.11.17 12:05
@Niemeyer píše:
Díky za názory:) já chodím legíny (kraťasy) a tričko, :) jen se mi někdy, když jsem doma úplně sama, oblékat nechce:) ale je to jen zlozvyk, toho se zbavím raz dva:)

To znám… Vždycky stojím u té skříně, vytáhnu to čistě oblečení, natáhnu triko, tepláky hodím na postel a jdu :mrgreen: Ale beztak se pro ně po chvilce vrátím. Jednak kvůli „jistotě“, kdyby někdo přišel, jednak je mi po chvíli chladno a jednak mi to je samotné nepříjemné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.11.17 12:06
@lucenka píše:
Doma nosím většinou tílko + kraťasy/krátkou pohodlnou sukni/ v létě klidně jen kalhotky. Někdy nosím staré pohodlné šaty, které mi jsou už krátké na nošení do města. A když nikam ten den nemusím, tak klidně zůstávám celý den v pyžamu.

Tohle je můj zlozvyk :-)

• Citovat
  • Upravit
26270
11.11.17 12:06
@lucenka píše:

a pak se večer umeješ a zase si vezmeš to pyžamo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.11.17 12:08
@Malaga píše:

Proc by se myla zas pujde v pyzamu do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.11.17 12:08

@Malaga Pyžamový den máme každý rok 25. prosince :srdce: Celý den v pyžamu, doma, všichni v klidu spolu u pohádek, bez toho shonu. A pyžamo teda večer letí do koše se špinavým prádlem, asi by mě nenapadlo vzít si ho znovu… Vždy poctivě bereme čisté :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
11.11.17 12:09
@Šarlota4 píše:
Souhlasim. Manzel tomu rika " kozaty tricka" a je z toho paf. Vytahany seprany teplaky uz dnes nosi malokdo si myslim.

Jojo, presne ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.11.17 12:10
@Malaga píše:

ne pyžamo letí do koše se špinavým prádlem

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
11.11.17 12:12
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama. :hug: Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách… :kytka: To je můj názor :hug: Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…). :hug:

no tak naštěstí je můj muž naprosto úžasný a minimálně tvrdí, že v teplákách a nenalíčená jsem nejkrásnější :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26270
11.11.17 12:12
@zudina píše:
Proc by se myla zas pujde v pyzamu do postele

se nemeješ každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.11.17 12:17
@Malaga píše:
se nemeješ každý den?

Tak kdyz jsem cely den doma v pyzamu tak proc bych mela nutne skakat do vany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat