V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama.Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách…
To je můj názor
Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…).
A není vám to nepříjemné?
Já mám oblečení na doma slušné, žádné skvrny, nic roztrhaného. Normální slušné tepláky, slušné tričko - vše takové, abych se nestyděla otevřít cizím lidem… Souhlasím, že o sebe má žena dbát i doma, ale v džínách by se mi mačkat nechtělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma v riflích teda nechodime nikdo. Já buď tepláky ( jednobarevné, čisté) nebo legíny a tričko. V létě šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii píše:
@Yasmina21 teplaky nemusi byt jen ty s vytahanymi koleny.Me treba pekne teplaky, v kombinaci s tilkem, peknym trickem, prijdou na stihle zene velmi pekne. V dzinech bych se tedy doma mackat nechtela.
Souhlasim. Manzel tomu rika " kozaty tricka" a je z toho paf. Vytahany seprany teplaky uz dnes nosi malokdo si myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za názory:) já chodím legíny (kraťasy) a tričko,
jen se mi někdy, když jsem doma úplně sama, oblékat nechce:) ale je to jen zlozvyk, toho se zbavím raz dva:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma nosím většinou tílko + kraťasy/krátkou pohodlnou sukni/ v létě klidně jen kalhotky. Někdy nosím staré pohodlné šaty, které mi jsou už krátké na nošení do města. A když nikam ten den nemusím, tak klidně zůstávám celý den v pyžamu.
- Citovat
- Upravit
@Niemeyer píše:
Díky za názory:) já chodím legíny (kraťasy) a tričko,jen se mi někdy, když jsem doma úplně sama, oblékat nechce
ale je to jen zlozvyk, toho se zbavím raz dva:)
To znám… Vždycky stojím u té skříně, vytáhnu to čistě oblečení, natáhnu triko, tepláky hodím na postel a jdu
Ale beztak se pro ně po chvilce vrátím. Jednak kvůli „jistotě“, kdyby někdo přišel, jednak je mi po chvíli chladno a jednak mi to je samotné nepříjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Doma nosím většinou tílko + kraťasy/krátkou pohodlnou sukni/ v létě klidně jen kalhotky. Někdy nosím staré pohodlné šaty, které mi jsou už krátké na nošení do města. A když nikam ten den nemusím, tak klidně zůstávám celý den v pyžamu.
Tohle je můj zlozvyk ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
a pak se večer umeješ a zase si vezmeš to pyžamo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Proc by se myla zas pujde v pyzamu do postele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Pyžamový den máme každý rok 25. prosince
Celý den v pyžamu, doma, všichni v klidu spolu u pohádek, bez toho shonu. A pyžamo teda večer letí do koše se špinavým prádlem, asi by mě nenapadlo vzít si ho znovu… Vždy poctivě bereme čisté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Souhlasim. Manzel tomu rika " kozaty tricka" a je z toho paf. Vytahany seprany teplaky uz dnes nosi malokdo si myslim.
Jojo, presne ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
ne pyžamo letí do koše se špinavým prádlem
- Citovat
- Upravit
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama.Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách…
To je můj názor
Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…).
no tak naštěstí je můj muž naprosto úžasný a minimálně tvrdí, že v teplákách a nenalíčená jsem nejkrásnější ![]()
- Citovat
- Upravit
@zudina píše:
Proc by se myla zas pujde v pyzamu do postele
se nemeješ každý den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
se nemeješ každý den?
Tak kdyz jsem cely den doma v pyzamu tak proc bych mela nutne skakat do vany..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit