V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucenka a nepsala jsi ty že jste v zahraničí?? Ono asi pokud je to tam normální, tak taky bych dítě neoblekala jinak než ostatní, ale pak to vypadá tak, že jde člověk do národního a cizinci tam jdou v džínách. Jako nevím, ale shledávám, že jsem v tomto asi moc náročná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 píše:
@lucenka a nepsala jsi ty že jste v zahraničí?? Ono asi pokud je to tam normální, tak taky bych dítě neoblekala jinak než ostatní, ale pak to vypadá tak, že jde člověk do národního a cizinci tam jdou v džínách. Jako nevím, ale shledávám, že jsem v tomto asi moc náročná
ano jsem v zahraničí… ale pořád je tam ten předěl školka/škola, kde by se přeci podle jedné zdejší učitelky už dítě mělo oblékat jinak.
A popravdě chápu i ty džíny do divadla, i když se mi to příčí. Ale vem si, že jedeš někam na dovolenou a tam se objeví neplánovaně možnost zajít do divadla… já bych asi neodmítla a kvůli jednomu večeru by se mi na dovolené nechtělo shánět nové oblečení, které bych pak nejspíš neměla jak odvézt domů ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
ano jsem v zahraničí… ale pořád je tam ten předěl školka/škola, kde by se přeci podle jedné zdejší učitelky už dítě mělo oblékat jinak.A popravdě chápu i ty džíny do divadla, i když se mi to příčí. Ale vem si, že jedeš někam na dovolenou a tam se objeví neplánovaně možnost zajít do divadla… já bych asi neodmítla a kvůli jednomu večeru by se mi na dovolené nechtělo shánět nové oblečení, které bych pak nejspíš neměla jak odvézt domů
nevím, jako asi se v tomhle prostě neshodneme, ja to beru i tak, že vzdávám úctu těm umělcům, je to zkrátka společenská událost a na tu by člověk měl být patřičně oblečen, ač si myslím, že jsem dost benevolentní, tak v tomto ne. Na dovolenou si člověk určitě nějaké šaty vezme, nebo ja mám třeba super kalhoty, který se dají vzít buď na túru, nebo právě do divadla, záleží na vršku. To je to samé, jako čeští muži ve městě do půl těla, to je taky dobrý humus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 píše:
nevím, jako asi se v tomhle prostě neshodneme, ja to beru i tak, že vzdávám úctu těm umělcům, je to zkrátka společenská událost a na tu by člověk měl být patřičně oblečen, ač si myslím, že jsem dost benevolentní, tak v tomto ne. Na dovolenou si člověk určitě nějaké šaty vezme, nebo ja mám třeba super kalhoty, který se dají vzít buď na túru, nebo právě do divadla, záleží na vršku. To je to samé, jako čeští muži ve městě do půl těla, to je taky dobrý humus
tak já si tedy na dovolenou šaty vhodné do divadla neberu a ani společenské kalhoty a vlastně ani boty vhodné do divadla (to by totiž měly bát lodičky). Stejně tak chlap si nebere na běžnou dovolenou košili, oblekové kalhoty, sako.
- Citovat
- Upravit
Manžel oblek a já malé černé. Pravda v kuchyni je to trošku komplikace, ale jinak bezvadně se v tom udržuje třeba zahrada.
Co je toto za otázku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V cem chodite oblecene doma?
Ahoj, ozivuji diskusi. V cem chodite oblecene doma? Vzpomnela jsem si na souseda, ktery chodil doma jen v trenkach, dokonce i kdyz si k nam sel pujcit sul. Byl to super pohled.
My doma chodime v bavlnenem tricku a teplacich. Co vy a vase zkusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja skoro zasadne v nocni kosili v jakoukoliv denni dobu
kdyz ma nekdo prijit, tak teplaky a tricko, k tomu mikina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana píše:
@janickaIII
Já doma zásadně nechodim![]()
Ty se doma plazíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leginy a volný triko v zimě, jen kalhotky v létě. Někdy tílko. A když nic nemusím, tak taky noční košilka celej den, ale to fakt nevylezu z postele, max na wc a hygienu. Miluju tyhle flákando dny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím sukni a triko, případně dlouhé šaty. Občas si dám pyžamový den/týden. No a v létě plavky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit