V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116525
12.11.17 19:27
@zudina píše:
Me naopak teplaky pripadaj sexy chodim v nich i ven

Jako třeba k doktorovi, do práce? 8o
Já asi ještě sexy tepláky neviděla, to máš nějaké speciální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.11.17 19:31

Nosím na doma tepláky, nebo legíny a tričko, v džínách bych se na doma necítila pohodlně. Návštěvy když přijdou a sednou si, tak potom peru potahy na židle a deky z gauče. My se na tom válíme čistí a kdo ví, kde si návštěva sedala předtím v těch riflích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
12.11.17 19:45
@aiwwa píše:

některé tepláky mají cenu riflí, tak se nediv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116525
12.11.17 19:47
@DanielaD píše:
některé tepláky mají cenu riflí, tak se nediv :)

Cenu možná, pro mě tepláky max na doma a na sport/turistiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.11.17 00:01
@aiwwa píše:

Ne ale treba s kocarem, se psem, do kramu. Nemam specialni ale pekny adidas teplaky.. kdyz je zena stihla vypada to sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116525
13.11.17 00:06
@zudina píše:
Ne ale treba s kocarem, se psem, do kramu. Nemam specialni ale pekny adidas teplaky.. kdyz je zena stihla vypada to sexy

Záleží, jaký máš vkus. Mě se to nelíbí, ale každého věc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
13.11.17 00:33

A pak se divíme, že chodí děti v teplácích do školy. Povídáme si s dětmi o tom, kam je jaké oblečení vhodné a tepláky že jsou vhodné na sport. A pak ráno přivede maminka kluka do školy v teplácích. Tak potom je to těžké. Za mě jsou tepláky vhodné ke sportování (i když je na nich jakákoliv značka a jsou drahé), max. doma nebo na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.17 00:42
@sloninka píše:
A pak se divíme, že chodí děti v teplácích do školy. Povídáme si s dětmi o tom, kam je jaké oblečení vhodné a tepláky že jsou vhodné na sport. A pak ráno přivede maminka kluka do školy v teplácích. Tak potom je to těžké. Za mě jsou tepláky vhodné ke sportování (i když je na nich jakákoliv značka a jsou drahé), max. doma nebo na zahradu.

A treba maminka jde rovnou sportovat. Ba slušných teplácích na ven nevidím nic špatného, když v tom člověk nejde do práce, kina apod.

• Citovat
  • Upravit
26583
13.11.17 00:45

@sloninka Bohuzel :? Tady, USA, kde zijem, je to fakt norma. Ja kluky oblekala pres jejich protesty do kalhot/rifli. Pry teplaky vsichni nosi a ja myslela, ze kecaji, aby dostali teplaky. Pak jsem byla ve skole s nimi a jedini byli v kalhotech. Uz je nenutim, ale nelibi se mi to.Mam s nima dohodu, ze ve zvlastni dny maji kalhoty a kosili. Ale je to jak mor. Na univerzite studenti bezne nosi vytahane teplaky, flip-flopky nebo jakesi papuce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149364
13.11.17 00:52
@Lenka_Hal píše:
@sloninka Bohuzel :? Tady, USA, kde zijem, je to fakt norma. Ja kluky oblekala pres jejich protesty do kalhot/rifli. Pry teplaky vsichni nosi a ja myslela, ze kecaji, aby dostali teplaky. Pak jsem byla ve skole s nimi a jedini byli v kalhotech. Uz je nenutim, ale nelibi se mi to.Mam s nima dohodu, ze ve zvlastni dny maji kalhoty a kosili. Ale je to jak mor. Na univerzite studenti bezne nosi vytahane teplaky, flip-flopky nebo jakesi papuce :roll:

No vida, a tady se dělá aféra Cocorde, když si chlap vezme do sandálů ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.17 00:54

Holky a co je lepší na ven? Lepší pěkné tepláky nebo úplně klasické pyžamu s knoflíčky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116525
13.11.17 01:01
@lucenka píše:
Holky a co je lepší na ven? Lepší pěkné tepláky nebo úplně klasické pyžamu s knoflíčky? :mrgreen:

Pyžamo a takovou tu noční čapku z filmu Byl jednou jeden král.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.11.17 08:31

Tak tedy já radši vyrazím ven v neznačkových džínách než ve značkových teplákách :nevim: Ale sto lidí, sto chutí…

Doma nosím tepláky a triko, pokud je mi zima tak i mikinu. :-) Nevím co je na teplákách špatného, nemám je ani špinavý, ani děravý :nevim: Navíc někdo tu zmiňoval, že na doma nosí děravý džíny :mrgreen: :mrgreen: Tak to já tedy radši neděravé tepláky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.11.17 08:35
@zudina píše:
Ne ale treba s kocarem, se psem, do kramu. Nemam specialni ale pekny adidas teplaky.. kdyz je zena stihla vypada to sexy

každý máme holt jiný vkus no. :nevim: Já bych v teplákách šla max. s košem, ale na procházku s dětmi fakt ne. A mohly by být třeba od Diora :mrgreen: :lol: Pořád to jsou tepláky. Ale na doma super, zase na druhou stranu si neumím představit být celý den doma v džínách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.11.17 10:03

Já chodím venku klidně v teplácích, když jdu s dětmi na hřiště, nebo pouštět draka, tak na tom nevidím nic divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat