V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zudina píše:
Me naopak teplaky pripadaj sexy chodim v nich i ven
Jako třeba k doktorovi, do práce? ![]()
Já asi ještě sexy tepláky neviděla, to máš nějaké speciální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím na doma tepláky, nebo legíny a tričko, v džínách bych se na doma necítila pohodlně. Návštěvy když přijdou a sednou si, tak potom peru potahy na židle a deky z gauče. My se na tom válíme čistí a kdo ví, kde si návštěva sedala předtím v těch riflích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Jako třeba k doktorovi, do práce?
některé tepláky mají cenu riflí, tak se nediv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
některé tepláky mají cenu riflí, tak se nediv
Cenu možná, pro mě tepláky max na doma a na sport/turistiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Jako třeba k doktorovi, do práce?
Ne ale treba s kocarem, se psem, do kramu. Nemam specialni ale pekny adidas teplaky.. kdyz je zena stihla vypada to sexy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Ne ale treba s kocarem, se psem, do kramu. Nemam specialni ale pekny adidas teplaky.. kdyz je zena stihla vypada to sexy
Záleží, jaký máš vkus. Mě se to nelíbí, ale každého věc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pak se divíme, že chodí děti v teplácích do školy. Povídáme si s dětmi o tom, kam je jaké oblečení vhodné a tepláky že jsou vhodné na sport. A pak ráno přivede maminka kluka do školy v teplácích. Tak potom je to těžké. Za mě jsou tepláky vhodné ke sportování (i když je na nich jakákoliv značka a jsou drahé), max. doma nebo na zahradu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
A pak se divíme, že chodí děti v teplácích do školy. Povídáme si s dětmi o tom, kam je jaké oblečení vhodné a tepláky že jsou vhodné na sport. A pak ráno přivede maminka kluka do školy v teplácích. Tak potom je to těžké. Za mě jsou tepláky vhodné ke sportování (i když je na nich jakákoliv značka a jsou drahé), max. doma nebo na zahradu.
A treba maminka jde rovnou sportovat. Ba slušných teplácích na ven nevidím nic špatného, když v tom člověk nejde do práce, kina apod.
- Citovat
- Upravit
@sloninka Bohuzel
Tady, USA, kde zijem, je to fakt norma. Ja kluky oblekala pres jejich protesty do kalhot/rifli. Pry teplaky vsichni nosi a ja myslela, ze kecaji, aby dostali teplaky. Pak jsem byla ve skole s nimi a jedini byli v kalhotech. Uz je nenutim, ale nelibi se mi to.Mam s nima dohodu, ze ve zvlastni dny maji kalhoty a kosili. Ale je to jak mor. Na univerzite studenti bezne nosi vytahane teplaky, flip-flopky nebo jakesi papuce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše:
@sloninka BohuzelTady, USA, kde zijem, je to fakt norma. Ja kluky oblekala pres jejich protesty do kalhot/rifli. Pry teplaky vsichni nosi a ja myslela, ze kecaji, aby dostali teplaky. Pak jsem byla ve skole s nimi a jedini byli v kalhotech. Uz je nenutim, ale nelibi se mi to.Mam s nima dohodu, ze ve zvlastni dny maji kalhoty a kosili. Ale je to jak mor. Na univerzite studenti bezne nosi vytahane teplaky, flip-flopky nebo jakesi papuce
No vida, a tady se dělá aféra Cocorde, když si chlap vezme do sandálů ponožky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a co je lepší na ven? Lepší pěkné tepláky nebo úplně klasické pyžamu s knoflíčky? ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Holky a co je lepší na ven? Lepší pěkné tepláky nebo úplně klasické pyžamu s knoflíčky?
Pyžamo a takovou tu noční čapku z filmu Byl jednou jeden král.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tedy já radši vyrazím ven v neznačkových džínách než ve značkových teplákách
Ale sto lidí, sto chutí…
Doma nosím tepláky a triko, pokud je mi zima tak i mikinu.
Nevím co je na teplákách špatného, nemám je ani špinavý, ani děravý
Navíc někdo tu zmiňoval, že na doma nosí děravý džíny
Tak to já tedy radši neděravé tepláky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
každý máme holt jiný vkus no.
Já bych v teplákách šla max. s košem, ale na procházku s dětmi fakt ne. A mohly by být třeba od Diora
Pořád to jsou tepláky. Ale na doma super, zase na druhou stranu si neumím představit být celý den doma v džínách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím venku klidně v teplácích, když jdu s dětmi na hřiště, nebo pouštět draka, tak na tom nevidím nic divného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit