V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3145
11.11.17 12:18

@Niemeyer máme tu 21 stupňů, nejenže chodím v něčem na téma kalhoty či sukně, ale většinou i v mikine. Vytápět tak, že člověk může v zimě chodit doma v kalhotkách považuji za plýtvání :nevim:
Pokud to nejde ovlivnit a chcipacka vedrem, tak bych si vzala třeba teplákové kraťasy nebo krátké upletove šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.11.17 12:24
@Helileli píše:
@Niemeyer máme tu 21 stupňů, nejenže chodím v něčem na téma kalhoty či sukně, ale většinou i v mikine. Vytápět tak, že člověk může v zimě chodit doma v kalhotkách považuji za plýtvání :nevim:
Pokud to nejde ovlivnit a chcipacka vedrem, tak bych si vzala třeba teplákové kraťasy nebo krátké upletove šaty.

tak ne každý je zimomřivý… takže já klidně v těch 21 chodím v tílku a kraťasech (a klidně i těch kalhotkách).

• Citovat
  • Upravit
1543
11.11.17 12:26

Já nosím slušné legíny/plátěné kalhoty a tričko (čisté, ne příliš staré), v létě bavlněné šaty. Myslím, že doma je fajn si udělat určité pohodlí a i je dobré nechat občas pleť odpočinout od šminek.
I tady podle mě platí, všeho s mírou. Je rozdíl, když se ženská ani neučeše, v koutcích očí má ospalky a na sobě vytahaný starý tepláky a ušmudlané triko a žena v čistém, padnoucím, domácím oblečení s vyčištěnou pletí a rozčesanými vlasy. To snad normálního chlapa nemůže esteticky urážet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
11.11.17 12:29

Mam proste obleceni na doma…sportovneji ladene kalhoty, tricka anebo kratasy. Mame doma nastavene 19.5stupnu. Noseni pradla doma nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.11.17 12:29

Vetsinou chodim doma jen v tricku a ve spodarach, nekdy v leginach nebo sortkach. Obleceni na doma mam taky celkem hezky, nic flekatyho a roztrhanyho ne. Ale u me je to fuk, jsem sama doma, takze i kdybych chodila naha, tak je to kazdymu fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.11.17 12:38
@zudina píše:
Tak kdyz jsem cely den doma v pyzamu tak proc bych mela nutne skakat do vany..

jen jsem se zeptala…sprchuju se ráno + večer, tak mě to zarazilo, ale každý to má jinak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
11.11.17 12:41
@Malaga píše:
jen jsem se zeptala…sprchuju se ráno + večer, tak mě to zarazilo, ale každý to má jinak no…

To pracuješ jako horník ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.11.17 12:42
@aiwwa píše:
To pracuješ jako horník ne?

ne, ale ráno mne to probere a večer jdu do postele čistá…přeci jen se člověk potí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
11.11.17 12:44
@Malaga píše:
ne, ale ráno mne to probere a večer jdu do postele čistá…přeci jen se člověk potí…

tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
11.11.17 12:47
@Yasmina21 píše:
Já tedy doma chodím oblékaná hezky v oblečení na ven (šaty, sukně). Jedině se převlékám do tepláků/legín na úklid nebo když jsem doma sama. :hug: Žena by měla být krásná i doma pro svého muže a né v teplákách… :kytka: To je můj názor :hug: Manžel chodí také oblékaný v oblečení jako na ven (džíny…). :hug:

A to obleceni mate rozdelene na doma a na ven? Prece jen z venku pritahneme na obleceni spoustu necistot, prachu apod., takze podle me ma byt domaci obleceni skutecne domaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
11.11.17 12:47

Většinou nosím bavlněné sukně s tričkem, nebo bavlněné šaty, tepláky nemám žádné a 3/4 nosím na kolo.

• Citovat
  • Upravit
24993
11.11.17 12:50

Doma chodim jen v kalhotkach a tricku, ted mam pres tricko kardinag, ale kalhoty odmitam, doma mi nejak vadi… mame cca 20 stupnu :-P muž chodi v teplacich a tricku (vse bez der a ciste)

jeste jsem zapomnela napsat, ze v tricku a kalhotkach i spím, takže jsem vlastne v pyžamu nonstop :-D :-D

Příspěvek upraven 11.11.17 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.11.17 12:51

Mě je pořád horko :mrgreen: takže jen triko a kalhotky, kratasy mam na židli takže když vím že někdo přijde nebo zazvoní je to otázka pár vteřin a malá je jedno v jakou denní dobu okamžitě jak se přijde domů hned se převléká do pyžama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
11.11.17 12:53
@Niemeyer píše:
Chodíte doma v kalhotkách? já k tomu mám tendence (naši měli doa horko a chodili tak), ale nelíbí se mi to.. ani kvůli dětem, ani kvůli sobě, že když zazvoní návštěva, musím se složitě oblékat.. jak to máte vy?

V lete ano, ale mam k tomu delsi tricko. Neplanovane navstevy mi v dobe mobilu temer nechodi, pokud ano, ty dve vteriny, nez na sebe natahnu leginy, pocka i postacka. Ted ne, umrzla by mi prd. l :mrgreen: Trenkovou teplotu nepestujeme, mame 21 stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.11.17 12:57

Tepláky, tričko, mikina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie