V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Taka ne není mám dobré džíny, které mě netlačí a já opravdu třeba za 2 hodiny jdu zase ven a tam bych v teplákách nevylezla, to bych se fakt styděla, asi jsem tak zvyklá ze školních let, někdy mám třeba i šaty nebo sukni, jo na vaření sundavám, abych je neušpinila… ráno běhám v kalhotkách a triku, uklízím taky tak ale ono je to asi taky taky o tom, že bydlíme v bytě a ne v rodinném domku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna sedim doma ve spodárech a triku, ale jak se ráno obléknu, do riflí a trika tak tak zustanu až do večera než se jdu koupat… nejsem typ se 50× převlékat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion Aha, tak jestli je ten den takhle rozlítaný, tak to chápu. Mám taky jeden den v týdnu, kdy přijdu domů na 1,5 hodiny a to se nepřevlékám. Jen zasednu ke stolu k práci, takže se ani nemám kde ušpinit
Ale úplně příjemné mi to doma není, já jsem asi prostě teplákový typ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se strašně pobavila, zrovna dneska jsem tu celé dopoledne litala v kalhotách a tričku, muž jé celý víkend pryč a holky malé, ale uklizela jsem a vařila, takže zima mi opravdu není. V teplakach nebo leginach se zbytečně potim a pokud někdo zazvoní, tak tepláky mám prehozene přes židli a behem chvilky natažené.
Jinak chodím ve slušném triku a tureckých teplacich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zime teplaky a tricko/ leginy a tunika, kdyz je kosa, mam delsi svetrik na zapinani, ktery na sebe hodim. V lete treba tunika bez legin nebo kratasy a tilko. Na doma mam jen veci, ktere se mi libi a citim se v nich dobre, obleceni typu “uz se mi to nelibi, tak to budu mit na doma” nevedu. Kupuji si primo veci na doma…bezne veci na ven si sundavam hned po prichodu, ven chodim se synem dvakrat denne a stejne se mezi tim prevleknu. Kdyz zustavam dele ve vecich na ven, neni mi to prijemne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle nálady, někdy sukně, šaty, pohodlné punčocháče
Pohodlné rifle, tričko, košile, svetr..
Tepláky nenosím, vadí mě ty vytahaná kolena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taka píše:
A není vám to nepříjemné?Já mám oblečení na doma slušné, žádné skvrny, nic roztrhaného. Normální slušné tepláky, slušné tričko - vše takové, abych se nestyděla otevřít cizím lidem… Souhlasím, že o sebe má žena dbát i doma, ale v džínách by se mi mačkat nechtělo
naprosto souhlasím
neumím si představit být doma celý den v džínách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepříjemné mi to není, asi jsme tedy zvyklí… A oblečení máme rozdělené na venkovní a domácí, abychom nechodili v oblečení z venku i doma. Jen výjimečně zůstanu třeba hodinku v oblečení na ven jinak ne… Líbí se mi, když se doma chodí slušně oblečeno. Ven bych v teplákách nebo legínách také nešla, tak proč to nosit doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše:
Nepříjemné mi to není, asi jsme tedy zvyklí… A oblečení máme rozdělené na venkovní a domácí, abychom nechodili v oblečení z venku i doma. Jen výjimečně zůstanu třeba hodinku v oblečení na ven jinak ne… Líbí se mi, když se doma chodí slušně oblečeno. Ven bych v teplákách nebo legínách také nešla, tak proč to nosit doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně je naopak pořád zima. Takže legíny, triko, většinou i mikina. V létě volné šaty nebo tílko a sukni.
Dotaz k džínám. Pokud si někde v těch džínách venku sednete (lavička, bus apod.), tak si v tom pak sedáte i doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina To je dobře
Já mám raději takové společenské oblečení
Hlavně aby se v tom člověk cítil dobře a vyhovovalo mu to
:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka Ja psala že ne, máme rozdělené oblečení na ven a na doma. Jen výjimečně zůstávám oblečená v tom, v čem chodím ven. Návštěva se u nás také nepřevléká a když přijede autobusem, tak si sedne na gauč v tom, v čem přijela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Mně je naopak pořád zima. Takže legíny, triko, většinou i mikina. V létě volné šaty nebo tílko a sukni.
Dotaz k džínám. Pokud si někde v těch džínách venku sednete (lavička, bus apod.), tak si v tom pak sedáte i doma?
mám rifle na doma, pohodlné s dírama ![]()
Ven také pohodlné, ale jiné, Tvá otázka je správná, nesedla bych si v MHD, lavičku moc nevyužívám, když ano, utřu…nechápu lidi, co přijdou domů, cestují MHD, sednou si na sedačku ap..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše:
@sloninka Ja psala že ne, máme rozdělené oblečení na ven a na doma. Jen výjimečně zůstávám oblečená v tom, v čem chodím ven. Návštěva se u nás také nepřevléká a když přijede autobusem, tak si sedne na gauč v tom, v čem přijela
to přetrpím, pak hned vyčistím. Návštěvám nenabízím papuče, je mě z toho divně, když si já mám někde dát na nohy, co už bylo použité.
Návštěvy se u nás nepřezouvají, raději podlahu hned vytřu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit