V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@berďana píše:
@janickaIII
Já doma zásadně nechodim![]()
hm tak to zavidim.
Ja se obcas projit musim bud s vysavacem nebo do lednicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šaty, sukně, korzety, podpatky…nee dělám si prd..!
Tepláky a tričko a když mám dobrej den, tak nemám po vaření ani pobryndaný prsa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka píše:
A nesnáším tepláky na chlapech
nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla.
leda ze bych doma mela svalovce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lychee13 píše: Šaty, sukně, korzety, podpatky…nee dělám si prd..!Tepláky a tričko a když mám dobrej den, tak nemám po vaření ani pobryndaný prsa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepláky, tričko, mikinu nebo domácí vytahany svetr
a když jsem tak líná tak nevylezu ani z pyžama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla.leda ze bych doma mela svalovce
Myslis fakt jako svalovce ve slipech? ![]()
Ale zase…ten by byl lepsi bez nich, staci kdyz si necha oblečený ty svaly neee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leginy/delsi triko, teplaky/triko. V lete 3/4 leginy, bavlnene saty. Nekdy mam pyz. spodek.
V dnesni dobe muze mit clovek pohodlne a pritom hezke domaci obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla.leda ze bych doma mela svalovce
Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitř
a šev zařízlej v gulích
Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana píše:
Myslis fakt jako svalovce ve slipech?
Ale zase…ten by byl lepsi bez nich, staci kdyz si necha oblečený ty svaly neee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka píše:
Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitřa šev zařízlej v gulích
Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží
Ty jo. Ty jsi snad bydlela v pekle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII v lete kratasy a tricko, v zime kratasy a tricko…nekdy si ho i vymenim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:jo ja taky rano vstanu nahodim koktejlky, podpadky a jdu do kazdodenniho domaciho boje
Přesně. Sice mám ruku až po loket v záchodě, když z něj vybírám hračky, ale vypadám upraveně a sexy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikta píše:
Nosím sukni a triko, případně dlouhé šaty. Občas si dám pyžamový den/týden. No a v létě plavky
Dlouhe saty? a manzel (pritel?) v kvadru? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit