V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
11.1.18 23:43
@berďana píše:
@janickaIII
Já doma zásadně nechodim :pankac: :mavam:

hm tak to zavidim. :palec: Ja se obcas projit musim bud s vysavacem nebo do lednicky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
11.1.18 23:44
@berďana píše:
@Anna766
No kdyz ti to prozradim, budes to chtit delat taky :nevim: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.1.18 23:44

Šaty, sukně, korzety, podpatky…nee dělám si prd..! :mrgreen: Tepláky a tričko a když mám dobrej den, tak nemám po vaření ani pobryndaný prsa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
11.1.18 23:46
@malá_holka píše:
A nesnáším tepláky na chlapech :mrgreen:

nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla. :poblion: leda ze bych doma mela svalovce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:46

@Lychee13
A ja uz jsem ty korzety skoro zacala zavidet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
11.1.18 23:48
@Lychee13 píše: Šaty, sukně, korzety, podpatky…nee dělám si prd..! :mrgreen: Tepláky a tričko a když mám dobrej den, tak nemám po vaření ani pobryndaný prsa. :mrgreen:
:mrgreen: jo ja taky rano vstanu nahodim koktejlky, podpadky a jdu do kazdodenniho domaciho boje :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
11.1.18 23:49

Tepláky, tričko, mikinu nebo domácí vytahany svetr :lol: a když jsem tak líná tak nevylezu ani z pyžama :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:49
@janickaIII píše:
nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla. :poblion: leda ze bych doma mela svalovce :hug:

Myslis fakt jako svalovce ve slipech? :pankac:
Ale zase…ten by byl lepsi bez nich, staci kdyz si necha oblečený ty svaly neee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
11.1.18 23:53

Leginy/delsi triko, teplaky/triko. V lete 3/4 leginy, bavlnene saty. Nekdy mam pyz. spodek.
V dnesni dobe muze mit clovek pohodlne a pritom hezke domaci obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
11.1.18 23:54
@janickaIII píše:
nj ale co pohodlneho maji nosit? ja mam trauma z detstvi z toho velkeho tlusteho souseda jen ve slipech, tohle bych doma nesnesla. :poblion: leda ze bych doma mela svalovce :hug:

Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitř :lol: a šev zařízlej v gulích :roll: Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
11.1.18 23:55
@berďana píše:
Myslis fakt jako svalovce ve slipech? :pankac:
Ale zase…ten by byl lepsi bez nich, staci kdyz si necha oblečený ty svaly neee :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prej nechá oblečený svaly :mrgreen: je po mě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:57
@malá_holka píše:
Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitř :lol: a šev zařízlej v gulích :roll: Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží :poblion:

Ty jo. Ty jsi snad bydlela v pekle :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
11.1.18 23:58

@janickaIII v lete kratasy a tricko, v zime kratasy a tricko…nekdy si ho i vymenim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.1.18 00:00
@janickaIII píše: :mrgreen: jo ja taky rano vstanu nahodim koktejlky, podpadky a jdu do kazdodenniho domaciho boje :lol:

Přesně. Sice mám ruku až po loket v záchodě, když z něj vybírám hračky, ale vypadám upraveně a sexy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
12.1.18 00:04
@Fikta píše:
Nosím sukni a triko, případně dlouhé šaty. Občas si dám pyžamový den/týden. No a v létě plavky :lol:

Dlouhe saty? a manzel (pritel?) v kvadru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat