V jakem oblečení chodíte doma
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malá_holka píše:
Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitřa šev zařízlej v gulích
Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží
asi budu blinkat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana píše:
@janickaIII
Já doma zásadně nechodim![]()
Máš nočník vedle pohovky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já legíny a tílko bo tričko, manžel tričko a boxerky (když musí otevřít nebo návštěva tak třeba džíny), holka bikiny a kluk roztrhaný tepláky a tričko se stopama pěti poctivých jídel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina87 to jsem si takhle jednou v nejmenovaném internetovém obchodě, kde nemají jen kávu, koupila v záchvatu touhy po ženskosti dlouhé černé šaty ve výprodeji (s perfektním výstřihem na kojení) a jelikož jsem je neměla kam jinam vzít, začala jsem je nosit doma
Návštěvy se teda ptají, jestli jdu do divadla, ale opravdu se v nich pohodlně dají dělat všemožné domácí a mateřské práce
Muž nosí černé tepláky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růžový achát píše:
V soupravě na jogu, neboť za každý stupidní příspěvek na emimino vycvičnu nějakou pozici, momentalne,,, si myslim, že budu muset vytrpět pozici nasr. aneho hrocha…
Tak to ale musíš mít výbornou fyzičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikta píše:
@Mamina87 to jsem si takhle jednou v nejmenovaném internetovém obchodě, kde nemají jen kávu, koupila v záchvatu touhy po ženskosti dlouhé černé šaty ve výprodeji (s perfektním výstřihem na kojení) a jelikož jsem je neměla kam jinam vzít, začala jsem je nosit domaNávštěvy se teda ptají, jestli jdu do divadla, ale opravdu se v nich pohodlně dají dělat všemožné domácí a mateřské práce
Muž nosí černé tepláky
Tak to byl vyborny kauf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Tak to byl vyborny kauf
To každopádně! Momentálně nejvíc oceňuju tu velkou sukni při přemísťování lega mezi místnostmi případně na tvoření cestičky skrz něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berďana píše:ja používám jenom trubičku tak nechápu co mysliš
![]()
![]()
![]()
Promiň, to jsem netušila
Ale nakonec mi došlo, že Tě Tvůj vyvolený ve dne v noci nosí na rukou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 píše:
Promiň, to jsem netušila![]()
Ale nakonec mi došlo, že Tě Tvůj vyvolený ve dne v noci nosí na rukou
![]()
![]()
Tak to je fikaný, to mě nenapadlo
no nic, člověk se učí celý život… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaklad teple ponozky, miluji lehke pyzamove kalhoty takze je nosim i pres den - na noc samo jiné
k tomu triko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj soused chodí přes léto ve skotské sukni. Vídám ho často v ní na zahradě. A na čele má šátek(asi proti pocení)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tričko a kalhotky, chlap trenýrky a děti běhají nahaté. Šetříme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zime teplaky, triko, mikinu a teple fusekle. V lete triko, kratasy, starsi sukne nebo i saty. Co mam batole, tak se paradoxne snazim oblekat „lepe,“ abych v tom mohla aspon na hriste, pac me nebavi se furt prevlikat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit