V jakem oblečení chodíte doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26578
12.1.18 00:28
@malá_holka píše:
Můj chodí v kraťasích, nebo trenky. Jako tepláky ok, ale nějaký moderní. A nemít je až pod prsama a ještě tílko žlutý od potu zastrčený dovnitř :lol: a šev zařízlej v gulích :roll: Tak chodil můj souset, nikdy nezapomenu na ty rezaty chlupiska co mu čouhaly z podpaží :poblion:

8o asi budu blinkat… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 00:37
@berďana píše:
@janickaIII
Já doma zásadně nechodim :pankac: :mavam:

Máš nočník vedle pohovky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 00:40

Já legíny a tílko bo tričko, manžel tričko a boxerky (když musí otevřít nebo návštěva tak třeba džíny), holka bikiny a kluk roztrhaný tepláky a tričko se stopama pěti poctivých jídel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
12.1.18 00:45

@Mamina87 to jsem si takhle jednou v nejmenovaném internetovém obchodě, kde nemají jen kávu, koupila v záchvatu touhy po ženskosti dlouhé černé šaty ve výprodeji (s perfektním výstřihem na kojení) a jelikož jsem je neměla kam jinam vzít, začala jsem je nosit doma :mrgreen: Návštěvy se teda ptají, jestli jdu do divadla, ale opravdu se v nich pohodlně dají dělat všemožné domácí a mateřské práce :jazyk: Muž nosí černé tepláky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
12.1.18 00:48
@růžový achát píše:
V soupravě na jogu, neboť za každý stupidní příspěvek na emimino vycvičnu nějakou pozici, momentalne,,, si myslim, že budu muset vytrpět pozici nasr. aneho hrocha…

Tak to ale musíš mít výbornou fyzičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.1.18 00:58
@Fikta píše:
@Mamina87 to jsem si takhle jednou v nejmenovaném internetovém obchodě, kde nemají jen kávu, koupila v záchvatu touhy po ženskosti dlouhé černé šaty ve výprodeji (s perfektním výstřihem na kojení) a jelikož jsem je neměla kam jinam vzít, začala jsem je nosit doma :mrgreen: Návštěvy se teda ptají, jestli jdu do divadla, ale opravdu se v nich pohodlně dají dělat všemožné domácí a mateřské práce :jazyk: Muž nosí černé tepláky :lol:

Tak to byl vyborny kauf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
12.1.18 01:03
@Malaga píše:
Tak to byl vyborny kauf :mrgreen:

To každopádně! Momentálně nejvíc oceňuju tu velkou sukni při přemísťování lega mezi místnostmi případně na tvoření cestičky skrz něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 01:06
@Borůvka1990 píše:
Máš nočník vedle pohovky? :mrgreen:
:think: ja používám jenom trubičku tak nechápu co mysliš :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
12.1.18 01:08
@berďana píše: :think: ja používám jenom trubičku tak nechápu co mysliš :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Promiň, to jsem netušila :think: :lol: Ale nakonec mi došlo, že Tě Tvůj vyvolený ve dne v noci nosí na rukou :palec: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 01:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
12.1.18 01:17
@Borůvka1990 píše:
Promiň, to jsem netušila :think: :lol: Ale nakonec mi došlo, že Tě Tvůj vyvolený ve dne v noci nosí na rukou :palec: :lol: :lol:

Tak to je fikaný, to mě nenapadlo 8o no nic, člověk se učí celý život… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6108
12.1.18 04:19

Zaklad teple ponozky, miluji lehke pyzamove kalhoty takze je nosim i pres den - na noc samo jiné :) k tomu triko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
12.1.18 05:53

Můj soused chodí přes léto ve skotské sukni. Vídám ho často v ní na zahradě. A na čele má šátek(asi proti pocení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.1.18 06:25

Tričko a kalhotky, chlap trenýrky a děti běhají nahaté. Šetříme :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.1.18 06:35

V zime teplaky, triko, mikinu a teple fusekle. V lete triko, kratasy, starsi sukne nebo i saty. Co mam batole, tak se paradoxne snazim oblekat „lepe,“ abych v tom mohla aspon na hriste, pac me nebavi se furt prevlikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat