V -max, V- cross

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3134
27.6.10 10:28

V -max, V- cross

Ahojky, nemáme někdo zkušenost nebo info o těchto kočárkách? Sice rodím až v říjnu, ale přeci jenom se to pomalu, ale jistě blíží :o). Já osobně bych dávala určitě přednost kořárku v- max http://www.myspulinek.cz/detail.php?…
( kolekce 2010 ) - barvu neřeším. Co na něho říkáte? Díky za info. Jája.U

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.6.10 11:35

ahojky tento kočárek sem chtěla také,,,rodím v srpnu…ale bylo mi to vymluveno.. porodím v srpnu a za chvilku bude pak zima a tyto kočárky nejsou dělané do sněhu..přední kolečka se stále otáčejí kam nemají a špatně se tento kočárek ovládá,,,,já osobně sem si vybrala normální kočárek taky kolekce 2010 ale s vetšíma kolečkama,,,,myslím že se určitě pak nezabořím někde do sněhu…nejlepší by bylo kdyby si zašla do prodejny a vyskoušela si jak se ti sním jezdí..... :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.6.10 20:20

Hm, tak my s ním odjezdili celou zimu a to v horách!!! ty přední kolečka jsou zaaretovat, takže se neotáčejí, když nechceš…

https://www.emimino.cz/…ravel-32229/

https://www.emimino.cz/…ravel-42269/

Tady máš pár diskuzí… Já s ním jsem spokojená, nemůžu až tak nadávat… Te´d budeme reklamovat, ulomilo se kolečko, tak uvidíme, jak dopadnem. Ale je fakt, že se to stalo v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.6.10 20:56

Jája.U

no, ptala jsem se proto, že moje kamarádkaho má, zatím si ho chválí, rodila minulý rok v září ( takže jezdila přez zimu) a nic mi na něho neříkala, akorát že prý má malou stříšku u sporťáku - ale to bych řekla, že stačí koupit paraplíčko :o). jinak děkuji za pokec, jsem ráda, aspoň někdo se ozval. díkes. :lol: V obchodě jsem byla a po obchodě se mi jezdilo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.6.10 21:00

Jája.U

koukala jsem an odkazy - píšou tam jenom o v- cross, raději bych v-max - ty ho máš?? hOlky co tedy máte za typ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.6.10 22:19

V max je typ podvozku, mám přesně ten co jsi dávala odkaz. tento http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…

Boudička na sporťáku malá není, nepřijde mi :nevim: Kdyžtak vyřeší sluneční clona či deštník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
28.6.10 07:21

ahojky a dobré ráno,
tak jsem ráda, že jsou na kočárek milé ohlasy, docela jsem se bála toho, že najdu děsný recenze :cry: , akorát teď řešíme dilema :p - dcera by chtěla růžový a manžel zelený a já tyrkysový :o). Já totiž kdykoliv jdu na ultrazvuk tak to nechce nic ukázat, stále to má nožičky u sebe - tak podle toho prý zatím vypadá na holčičku. :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.6.10 13:17

V-travel

Švagrová má tento podvozek http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
do terénu je dobrý. Vydržel to naše překopané náměstí a zatím nic nereklamovala.
Hůř se prý jezdí s tou tříkolovou variantou cross..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.10 13:58

aha tak to se omluvám, že sem podala jako jedíná špatné informace o tomto kočárku… :think: známá asi měla zrovna pech na špatný,,,,jestli je tedfa dobrý tento s těma 2malejma kolečkama vepředu začnu se po něm poohližet také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.10 13:59
pupííííček píše:
aha tak to se omluvám, že sem podala jako jedíná špatné informace o tomto kočárku… :think: známá asi měla zrovna pech na špatný,,,,jestli je tedfa dobrý tento s těma 2malejma kolečkama vepředu začnu se po něm poohližet také :lol:

je tedy dobrý i do terénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.6.10 18:19

Je do terénu. Asi ne do pole, ale kostky a hrbolatý cesty zvládne. Ten co chceš ty, tak ten jsem měla na holku. Nadřeš se víc, protože pak i po městě musíš zabírat rukama a nadzvednout celý kočár, abys zatočila.
Tady u těch novějších je jízda jednodušší a celkově je kočár i do schodů lehčí. U těch levnějších je zas přehazovecí rukojeti, ale do auta je skládání na mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.6.10 21:04

ahojky, neomlouvej se nemáš zač, každej má zkušenosti jiný.Mě ho třeba pořád rozmlouvají kamarádky jenom kvůli ceně, že je to divný, že je tak levný a je u toho všechno…ale stejně do něho půjdu :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.6.10 21:05

ahoj, tak teď jsem z toho blázen, teď nevím jestli mám tedy vybraný ten s těma lepšíma kolečkama nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.6.10 19:38

Já odpovídala na pupíííčka s tím "normálním " kočárem .
ty máš vybraný V-max a to je to samé jako ten travel jen jiná barva koleček - takže v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.7.10 06:53

ahoj, tak to jsem ráda… myslela jsem si původně, že když založím tohle téma, tak se mi ani nikdo neozve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí