Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano dá. Možná kdyby byla v pubertě, chtěla by dcera soukromí, ale dvouleťák je pořád za zadkem.
Proc by se nedalo? Lepsi nez zit s nasilnickym hovadem…rok to vydrzis, pak pujdes do prace a muzes se stehovat do vetsiho a garsonku pronajmout…
@Anonymní píše:
Rozchazim se s partnerem, kvuli psychickemu a fyzickemu tyrani z jeho strany, a musim se stehovat s dvouletou dcerou do 1+kk o rozloze 28 m2. Nemam na vyber, navic byt je muj. Myslite ze se da takto zit s ditetem v byte o jedne mistnosti a minikuchynkou a malickou koupelnou? Mate nekdo zkusenost? Mam z toho trochu obavy.
Někteří bydlí v podmínkách, které by tvé starosti rozesmály. Možná to pro tebe není komfortní, ale dvouleté dítě je rádo ve společnosti. Takže dobře děláš, drž se!
@Anonymní píše:
Rozchazim se s partnerem, kvuli psychickemu a fyzickemu tyrani z jeho strany, a musim se stehovat s dvouletou dcerou do 1+kk o rozloze 28 m2. Nemam na vyber, navic byt je muj. Myslite ze se da takto zit s ditetem v byte o jedne mistnosti a minikuchynkou a malickou koupelnou? Mate nekdo zkusenost? Mam z toho trochu obavy.
Cokoli bude lepší, než to, co máš doma teď ![]()
Myslím si, že je 1kk je pro tebe a dítě na nějakou dobu maximálně dostačující.
Určitě to spolu zvládnete ![]()
Dekuju za nazory trochu jste me uklidnili. Ja navic budu muset na socialku atak, protoze on mi vyhrozuje ze mi dite vezme a neda mi ani korunu, rodicak brzo konci tak vubec nevim jak to budu delat, tak az budu mluvit s uradama nechci aby takhle maly byt vyznel pro me jako spatne prostredi pro dite. On ma dost penez a samozrejme vetsi byt. Snad to dopadne dobre
@Anonymní píše:
Dekuju za nazory trochu jste me uklidnili. Ja navic budu muset na socialku atak, protoze on mi vyhrozuje ze mi dite vezme a neda mi ani korunu, rodicak brzo konci tak vubec nevim jak to budu delat, tak az budu mluvit s uradama nechci aby takhle maly byt vyznel pro me jako spatne prostredi pro dite. On ma dost penez a samozrejme vetsi byt. Snad to dopadne dobre
Klid to oni takhle vyhrozujou, kdybys mu odpovedela, ze klidne souhlasis se stridavou peci, tak at se na to zacne pripravovat a snizi si uvazek v praci tak uvidis jak to hovado najednou obrati…
@Anonymní píše:
Držím moc palce
určitě by dítě nenechali s nasilnikem…
V takto malém bytě jsem žila půl roku a ráda na to vzpomínám. S dítětem bych do toho šla taky, kdybych byla v tvé situaci. Vůbec bych se toho nebála
Pořád lepší než být s násilníkem. Držím palečky a věř, že bude líp ![]()
@Hanka1 píše:
Klid to oni takhle vyhrozujou, kdybys mu odpovedela, ze klidne souhlasis se stridavou peci, tak at se na to zacne pripravovat a snizi si uvazek v praci tak uvidis jak to hovado najednou obrati…
No on se prave male absolutne nevenuje nechodi s ni ven, nehraje si s ni nic.. ani se o ni vlastne starat neumi tak nevim jak si to predstavuje.. snad mas pravdu! A ze pry na alimenty narok nemam, ze pry si vezme takoveho pravnika ze me jeste oskubou (ale ja krom toho bytu nemam). Ani nevim jak s malou vyzijem ale to budu resit az potom az se odstehuju.
@Anonymní píše:
No on se prave male absolutne nevenuje nechodi s ni ven, nehraje si s ni nic.. ani se o ni vlastne starat neumi tak nevim jak si to predstavuje.. snad mas pravdu! A ze pry na alimenty narok nemam, ze pry si vezme takoveho pravnika ze me jeste oskubou (ale ja krom toho bytu nemam). Ani nevim jak s malou vyzijem ale to budu resit az potom az se odstehuju.
Kecy v klecy, jen vyhrozuje. Nenech se zastrasit. Dite si nech sverit do pece a recem o oskubani never, aby se panacek pak nedivil, jake dostane soudne bymetene alimenty…
Dá já bydlela s dvouletakem v garsonce. Docela na to vzpomínám, aspoň bylo rychle uklizeno ![]()
@Anonymní píše:
Tak toho bych se bála nejmíň. Tihle chudáci neumí nic jiného, než vyhrožovat
Jak má dojít na akci, stáhnou ocas…
Alimenty mu vyměří. Sice je těžké to z nich dostat, když nechtějí platit. Ale kdyby neplatil, tak bych to řešila všemi dostupnými prostředky.
@Anonymní píše:
jsem v 1+1 se dvěma dětmi a psem - ten je tedy hodně venku. Dá se to na pohodu, i když my máme byt větší, ale zase jsou i děti už větší. Zvládnete to, neboj, a časem muzeš do většího ![]()