Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dekuju za nazory trochu jste me uklidnili. Ja navic budu muset na socialku atak, protoze on mi vyhrozuje ze mi dite vezme a neda mi ani korunu, rodicak brzo konci tak vubec nevim jak to budu delat, tak az budu mluvit s uradama nechci aby takhle maly byt vyznel pro me jako spatne prostredi pro dite. On ma dost penez a samozrejme vetsi byt. Snad to dopadne dobre
Ale neboj, vždť Tě jen chce nadále trápit řečma. ON o ničem nerozhoduje a rozhodovat nebude…
Zkusenost nemam. Ale to pujde. Jestli mas moznost, tak si nech udelat pro sebe postel pod vysokou a pod ni ti vznikne prostor na malou postel pro malou a nejak si to doplnit.
Hlavni je, ze zacnete znovu a bez tyrani.
Žijeme v 1+1 dva dospěli, mimino a pes. Chce to zatnout zuby a co nejvíc si to zpříjemnit. Na par let to stačí, ale taky bych už vypadla.
@Anonymní píše:
Rozchazim se s partnerem, kvuli psychickemu a fyzickemu tyrani z jeho strany, a musim se stehovat s dvouletou dcerou do 1+kk o rozloze 28 m2. Nemam na vyber, navic byt je muj. Myslite ze se da takto zit s ditetem v byte o jedne mistnosti a minikuchynkou a malickou koupelnou? Mate nekdo zkusenost? Mam z toho trochu obavy.
máš na lepší? Na víc je Tvůj. Vůbec nechápu co řešíš.
Znám rodinu, která žije ve větším 1+kk (otec, matka, dvě děti). Jsou trochu alternativní - ale jak vidíš, jde to ![]()