V MŠ se pokakal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.25 22:34

V MŠ se pokakal

Stalo se někdy vašemu dítěti, že nestihl doběhnout na WC a pokakal se? Takhle jsem dopadli v pátek, děti byly venku a syn (3,5let)bohužel nestihl doběhnout a nehoda byla na světě..ale proč to sem píšu..učitele ho v tom nechali, nechápu, že ho alespoň trochu neotreli a nedali čisté prádlo.. přeci ho museli cítit…stala se podobná nehoda i vašemu dítěti? Jak jste to řešili? V pondělí se na učitelé chystám, chápu, je to nehoda, která by se neměla stát, ale když se omylem stane, přeci v tom nenecham dítě, jde o zdraví..naštěstí šel po o domů, ale kdyby zůstal déle, jako každý jiný den…???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.3.25 22:43

Náš kluk byl jednou uprdlý.. taky si nevšimli.. asi záleží jak moc.. on jim nemusel říct a měli hodně dětí na starost.. ale pokud to věděli tak je to smutné.. syn se asi bál to říct :think:

• Citovat
  • Upravit
964
29.3.25 22:44

Ano, u nás ve školce se podobné nehody občas stávají a učitelé vždy děti očistí a převlečou, od toho tam mají náhradní oblečení… A řekl syn, že se stala nehoda? Oni do kalhot asi sami koukat nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
29.3.25 22:56
@Anonymní píše: Více

Nechali ho v tom schválně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
29.3.25 22:59
@Anonymní píše: Více

vy máte ve školce učitele chlapy? to je neobvyklé,
zřejmě to učitelé vůbec nezjistili, kdyby chlapec zůstal ve školce déle, tak by to při převlékání do pyžamka určitě zjistili a jednali by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
29.3.25 23:05
@stinga píše: Více

No u nás třeba máme dva chlapy :D. Je to teda v zahraničí. To je tak neobvyklé? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
29.3.25 23:08
@Zuz186 píše: Více

ano, neznám široko daleko muže jako učitele v MŠ, ani tady na emiminu o tom nikdo nepsal, aspoň se nepamatuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22352
29.3.25 23:15

Taky me to hned zarazilo, ze nepise o ucitelkach-zenach. Tady je to dost neobvykle. Plat neni pro chlapa. Kdyz uz muz, tak v nejake drahe soukrome skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
29.3.25 23:25

Je fakt, že z ČR znám taky jenom učitelky. Mě to nejdřív vůbec nezarazilo, protože tady ti chlapi jsou :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
29.3.25 23:56

Kdysi byla čtyřletá dcera se školkou na výletě, cca 60 km od bydliště. Při odjezdu zpátky domů čekaly děti na parkovišti cca hodinu a dcera se pokakala, prý to přišlo naráz a nestačila si říci, zřejmě to bylo po jídle, není zvykla na smažené řízky, které měly k obědu. Učitelky ji navlékl ještě další kalhoty, které zřejmě měly s sebou, takže seděla dvě hodiny v autobuse ve výkalech, pokakaných spoďárách a pochopitelně to prosáklo jak jejími kraťasami, tak těmi vypůjčenými. Bydlíme 5 minut od školky, takže jsem to na místě nijak neřešila, šoupla jí do auta a jeli domů, naštěstí to žádné následky ve formě zánětu či traumatu nezanechalo a byla to moje jediná negativní zkušenost se školkou. Ale tenkrát mě to vytočilo fakt ukrutně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.25 05:53

Ano, stalo(a ne jen jednou). Učitelky vždy dítě očistili, dostalo náhradní oblečení a zbytek v balíčku na vyprání domů.

• Citovat
  • Upravit
30910
30.3.25 06:17

Stalo vícekrát. Ve skutečnosti to prevlekani je dobrá vůle učitelek. Mohli by tě zavolat, ať přijedeš dítě prevleknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
30.3.25 07:51

Dceri se to jednou stalo. „Utekla“ do šatny, sama se převlíkla a to špinavé dala do té tašky s nahradím čistým. Já jsem se vsimla odpoledne, že má jiné leginy. Tak jsem celou tašku prala :D Poradila si sama, učitelky netušily. Tak jsme ji za to pochválili, ale vysvětlili, že příště musí říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.3.25 08:20

U nás ve školce máme učitele muže, jednoho tedy. Normální státní školka ve městě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
30.3.25 08:22

No a řekl jim to? Našemu expertovi se to taky stalo a ne jednou a neřekl to ucitelkam. Teď naposledy jsme to zjistila po předání v šatně, tak se mi omlouvaly že to muselo být chvíli před a nic necítily a já se vždycky omlouvám jim, když se stane nehoda. Určitě bych na ně nenastoupila nastvanym stylem, jakým se pravděpodobně chystáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí