V noci nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5850
24.2.13 13:08

@Billi
Ted sice je po očkování, byli jsme ve čtvrtek, ale tohle už začlo noc a den před očkováním, tak bych to tomu nepřičítala. Já se přiznám, že jsem taky dost tvrdá. Sanžím se jí naznačit že je noc a není čas na hraní. Takže taky šeptám, ale moc nemluvím, hladím jí a dělám max. takové to š, š, š, š :D ale když odejdu z jejího dohledu, tak je hned řev. Tohle omíláme pořád dokola, dokud neuběhnou ty dvě hodky a ona usne. Jinak my jsme pouze na UM, hlad nemá akorát jí dávám mezi jídlem trochu čajáku když je vzhůru. Nevím co to s ní je. Děsím se teď každé noci :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.2.13 13:31

@Misheila spí ve svém pokoji, nebo je s vámi? Já ho samotného řvát nenechala, ale postupně jsem přitvrzovala, protože si jinak vyřvával víc a víc. Takže když si na něco zvykl a přestal řvát, tak jsme přitvrdili.

• Citovat
  • Upravit
5850
24.2.13 13:35
@Billi píše:
@Misheila spí ve svém pokoji, nebo je s vámi? Já ho samotného řvát nenechala, ale postupně jsem přitvrzovala, protože si jinak vyřvával víc a víc. Takže když si na něco zvykl a přestal řvát, tak jsme přitvrdili.

má vlastní pokojíček od 4měsíce. Když jsme spali s ní v pokoji, tak jsme jí neustále rušili, takže od té doby co byla sama v pokojíku spinkala krásně. Teda až do této doby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.2.13 13:38

@Misheila tak bych zkusila zase chvíli spát s ní. Může se třeba bát. :nevim: My měli dobu, že se budil každou chvíli a to jen do chvíle, než jsme šli spát my.

• Citovat
  • Upravit
5850
24.2.13 13:50
@Billi píše:
@Misheila tak bych zkusila zase chvíli spát s ní. Může se třeba bát. :nevim: My měli dobu, že se budil každou chvíli a to jen do chvíle, než jsme šli spát my.

tak uvidíme, vyzkouším s ní jednu noc. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
24.2.13 14:39

@Misheila Ahojky, tak nám je sice sedm měsíců, ale prcek je teď se spaním taky otřesný. Ale ne že by to někdy jindy bývala nějaká hitparáda! Má teď v oblibě se okolo čtvrté vzbudit a hrát si s plínkou nebo s muchláčkem. Začne breptat, tahat dudlík a vůbec není na spaní. To trvá tak 45 minut a pak začne kňourat a chtěl by spát, ale nejde mu to. Takže nastoupím já, dám prso a to většinou zase vytuhne. Během noci se samo vzbudí víckrát, ale na dudlíka ho většinou utáhnu. Zkusila jsem vypnout noční světýlko, pochovat (to pak začne ječet, že ho vracím zpět do postýlky. Taky spal jednu dobu se mnou v posteli, tak nevím, jestli se k tomu nevrátím :nevim: Předsevzetí jsou jedna věc, ale spánek je prostě nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí