Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JiříkMazlík bohužel jsem s prvním dítětem v nemocnici, tak to nejde… 😅
@JiříkMazlík no tak určitě teď poběžím 30km domů si zam*dat 🤣 🤦♀️ 🤦♀️ trošku myslet by to chtělo… 🤣 🤣
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík no tak určitě teď poběžím 30km domů si zam*dat 🤣 🤦♀️ 🤦♀️ trošku myslet by to chtělo… 🤣 🤣
Ne to přijede muž
a v nemocnici je míst kde se dá ehm ![]()
@Anonymní píše:
Tak začni myslet a přestaň pokládat tyhle stupidní a trapné dotazy. ![]()
@JiříkMazlík jo jasný, už ho vidím 🤣 🤣 no pokud spermie nepřežili, a pokud je ovulace dneska a nevyjde to, tak to vyjde příští měsíc no 🤣 🤷♀️
@Šmoulice tak po 30 km běhu bude mít zamr.dane leda nohy od bláta ![]()
@Šmoulice tak tohle zrovna není stupidní dotaz, a když se ti něco nelíbí tak to přejdi a nekomentuj ![]()
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík ale děkuji ti za zvednutí nálady, takhle při pátku 🤣 😁
Ještě že se zvedla jen nálada
![]()
Ale fakt místo není překážka teda dneska by lavička v parku nebyla úplně top ale v nemocnici mají teplo
![]()
@JiříkMazlík no to riskovat nebudeme 😁 🤣 ale máš pravdu no 😁 uvidíme, pak sem dám jak to dopadlo, jestli to vyšlo 😁 🤣
@Anonymní píše:
A v nemocnici není žádný chlap? Sorry, ale musela jsem, baví mě vymýšlet všechna možná řešení ![]()
Ahoj, dneska mám ovulaci a styk jsme měli ve středu, snažíme se 5 měsíců.. jaká je pravděpodobnost že to vyjde?
Příspěvek upraven 02.12.22 v 21:07