V roce se plazí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3352
26.2.12 17:23
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
klárka14 píše:
Veruška22 píše:
nech ji být,pokud vidíš že je jinak naprosto v pořádku.můj kluk se takhle plazil do 13měsíců tchýně se mu smála že je jak meresijev a pak si během jednoho jedinýho dne sednul a postavil k nábytku…A to chodítko bych bejt tebou zrušila :D
prosím Tě, kdo to je :?:
ruskej pilot z 2 světový války.
Sovětský hrdina :palec: :lol:
jj,my starší a pokročílé víme,o co go ;) :lol: :lol:
jj, já už toho pamatuju :zed: :lol:
mi povídej,já taky 8o 8o :roll: :roll:

stařeno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.2.12 18:06

Ja ti nevim, ale kdyby mi dite v roce jen lezlo, tak bych zvazila rehabilitaci. Nejsem toho zas takovej zastance, dite si samo prijde na to jak a co, ale rok mi teda prijde uz dost.

Dcera se plazila dlouho, doktorka nam rikala, ze kdyby do 10. mesicu nelezla, tak mame prijit. Nastesti na den presne se do toho obula. Chodit zacala take dlouho.

Muze mit treba ochable nektere svaly a cviceni by ji prospelo a slo by to pak driv, muze treba nektery pohyb delat nespravne a zapojovat spatne svaly.

Choditko vyhod, obzlast kdyz nevydrzi vzprimene, to vic skodi nez pomaha. Bavi nebavi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.2.12 18:17
Hodaka píše:
klárka14 píše:
Wiolla píše:
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
klárka14 píše:
Veruška22 píše:
nech ji být,pokud vidíš že je jinak naprosto v pořádku.můj kluk se takhle plazil do 13měsíců tchýně se mu smála že je jak meresijev a pak si během jednoho jedinýho dne sednul a postavil k nábytku…A to chodítko bych bejt tebou zrušila :D
Holky, to je potřeba mladším ročníkům vysvětlit: sestřelili ho, měl zraněné nohy se kterými nemohl hýbat, doplazil se po 18 dnech do bezpečí… ;)
díky za poklonu jsem ročník 1978 :mavam:
to by jsi se teda měla stydět :oops: takové věci by jsi měla vědět :lol:

Přesně tak! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.2.12 18:19
klárka14 píše: …nevím proč :jazyk: nejsem na světě proto, abych všechno věděla, ale abych věděla, kde to můžu zjistit, kde se můžu zeptat, no ne :?:

Taky pravda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
26.2.12 20:12

ahojky,malý má za 2 týdny rok a plazí se a houpe na kolínkách,po čtyřech ještě nelozí ani si nesedne :| tak před týdnem nám začal stoupat u postele,ale nožky má nějaké slabé,mám pocit..no nevím,zítra jdeme na rehab.,tak se hned poptám.jinak zabraly hračky nebo starší brácha na posteli,jako motivace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
26.2.12 20:17
díky :hug:
peprle píše:
ahojky,malý má za 2 týdny rok a plazí se a houpe na kolínkách,po čtyřech ještě nelozí ani si nesedne :| tak před týdnem nám začal stoupat u postele,ale nožky má nějaké slabé,mám pocit..no nevím,zítra jdeme na rehab.,tak se hned poptám.jinak zabraly hračky nebo starší brácha na posteli,jako motivace :D

ahoj, prosím až něco budeš vědět, napiš mi to sem, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.2.12 21:37
klárka14 píše:
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
Hodaka píše:
momi33 píše:
klárka14 píše:
Veruška22 píše:
stařeno :jazyk:

nonono :cert:

• Citovat
  • Upravit
3352
27.2.12 11:59
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
29.2.12 20:50

tak my máme pořád cvičit.jinak na chůzi má ještě tvoje času dost.když nechodí ještě i ve 14 měsících,je to ještě v pořádku,takže KLID :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
2.3.12 12:24
peprle píše:
tak my máme pořád cvičit.jinak na chůzi má ještě tvoje času dost.když nechodí ještě i ve 14 měsících,je to ještě v pořádku,takže KLID :mrgreen:

děkuji za moc, jsem uklidněná, Klárka včera začala více lézt po čtyřech, dříve to byly tak max dva popolezy, a sedla si, a teď přeleze celou místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
2.3.12 13:00
klárka14 píše:
peprle píše:
tak my máme pořád cvičit.jinak na chůzi má ještě tvoje času dost.když nechodí ještě i ve 14 měsících,je to ještě v pořádku,takže KLID :mrgreen:
děkuji za moc, jsem uklidněná, Klárka včera začala více lézt po čtyřech, dříve to byly tak max dva popolezy, a sedla si, a teď přeleze celou místnost.
šikulka,taky se těším,až se konečně rozleze :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky