Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stefinka021 no ale v noci jsem měla bolesti ani teď to není ono nejradši bych aby už bylo pondělí a já šla na kontrolu
@Stefinka021 na pohotovost nechci to fakt jen v nejnutnějším případě a moje doktorka tam dřív není
@lovean tak by tam měl být někdo jiný ne místo ní
Vždyť já tam taky neměla ji ale někoho jinyho jak sem byla teď na posled.. Držím palce ať je vše v klidu.. Mě taky píchá tlačí nevím ani hah na levi straně pod bříšku vaječníků to asi je.. Nevím co toje
@Stefinka021 no oni posílají do nemocnice s tama když je nějaký problém vždycky jsem musela na pohotovost když něco bylo
@Stefinka021 tak to když bude nejhůř nemám u nás pohotovost ráda je to tam desne takže kdyby to šlo radši bych se jí vyvarovala
@lovean věřím tak už máte skusenosti asi zejo.. Daleko jo je od vás?
@Stefinka021 mám zkušenosti s tou pohotovostí byla jsem tam začátku těhotenství a radši bych kdybych tam znovu nemusela no daleko ani asi 20 minut cesty ale přístup nic moc a popravdě mam strach tam jet
@Stefinka021 no zatím jsem tam nejela na pohotovost a doufám že už do zítra vydržím zítra už jdu ke svojí doktorce teď mě břicho nezlobí to hlavně v noci jako dobře. o není ale s tím se moc dělat nedá
@lovean já mám zase chvilkovy povolování v pravém vaječníků potom zase v levém.. To sou asi vázy ze ![]()
@Stefinka021 myslím že ano že se tam vše roztahuje ale ty jdeš taky na gyndu úterý že? Tak se tam klidně zeptej co to je ale myslím že nic vážného to nebude
@Stefinka021 aha tak uvidíš co ti řekne já se tentokrát kontroly bojim ale doufám že je je vše ok