Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Jak i ten hermaton?
A teď mě po oliva zase u levého vaječníků.. Nevím co toje.. Ale strachovat se nebudu radši.. Máte s tím skusenost.. Možná to je pánev se rozšiřuje zejo@lovean
Záleží jak silné ty bolesti jsou pokud to není extrém tak pobolivani v podbřišku je normální ale nesmí být silné jinak ano na konci ze mě z krví šli i kousky hematomu ale předtím jsem dlouho krvácela měla jsem i strach z potratu
@lovean jsou lehké ty bolesti skoro vůbec ale de to cítit nooo
@lovean zítra už budu 3mesice nedivím se že ta děloha se mění. ![]()
@Stefinka021 bude ještě víc já už budu začínat 7 měsíc a už ani spát nemůžu a břicho bolí často a i tvrdne někdy
@lovean No já teprve tři a vsechno mě ještě čeká.. Mám toho hodně před sebou
gratulujuuu jinak ![]()
@Stefinka021 děkuji no to uteče všechno já už chystám věci pomalu od zítřka za 3 měsíce mám první termín podle měsíčků podle utz o 4 dny později
@lovean v tom druhem semestru to je začínající 4 měsíc že?
jinak není zač.. Furt mě poboliva v tom levém vaječníků chvilkove tupá bolest haha sem asi už blazen
@Stefinka021 ne nejsi mě je pořád něco pořád mám nějaké problémy takže v klidu druhý trimestr začíná 13 tt
@lovean a takže i ten na ruzovelý vitok je normál? Jinak Dekuju ste hodná ![]()
@Stefinka021 v pohodě ano pokud to tedy není moc nesmí to být vyloženě krev i když já krvácela na začátku a vše je ok ale já když krvácela jela na pohotovost měla jsem strach
@lovean
já to mám právě teď asi 3dny ale před tím jsem byla taky na pohotovosti a doktor říkal že to je normální ale šla sem tam s tím důvodem jak sem měla tu srazeninu a tekla mi krev.. No a on mi říkal právě že to je normální.
@Stefinka021 já jsem tam byla úplně na začátku nevědělo se jestli je vše ok ale nakonec bylo pak mi doktorka našla ten hematom ten nakonec s krví odešel a od tý doby mám klid ale zase mám jiný problémy já to mám celé těhotenství na nic tak snad už ty tři měsíci nějak doklepu
@lovean já se práve taky bojim
nevím co k tomu patří zejo proto se ptám ![]()
@Stefinka021 jojo to já se bojím i teď je to sice lepší než na začátku ale bojím se i tak třeba když se málo hýbe nebo když mě bolí břicho