Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stefinka021 jj určitě bez může to být v pohodě a nemusí pak dej vědět jak jsi dopadla ale neboj já mám dneska taky všelijaký den včera jsem stoupla na váhu a zjistila že hubnu místo přibírání a bolí mě pusa ale přesně nevím co jestli od zubu nebo něco jiného ať už je za týden a jdu k doktorce
@lovean uvidíme no
Taky sem v klidu zatim..
Teď sem byla na WC a tekla krev mám vložku na sobe
@Stefinka021 no tak těžko říct já taky takhle krvácela a bylo vše ok těžko říct buď a nebo bohužel já myslela že jsem potratila obrecela to a ono to tak nebylo uvidíš odpoledne a bolí te břicho?
@lovean právě že nic mi není no tak doktor taky říkal že to je normální proto jsem v klidu zejo ![]()
@Stefinka021 nevím no já nikdy nepotratila samovolně ale určitě jed já tam v začátku byla pořád sice jsem si připadala že už je otravuju ale zase lepší než to zanedbat
@lovean miminko je v pořádku ![]()
Byl to čípek podrážděnéj.. Jsme ve 13tydnu a měří 63mm takže paráda..
@Stefinka021 super tak to jsem ráda doufám že i moje malá bude v pondělí ok
@Stefinka021 jo tak to jsme dvě mě bolí všechno a ještě se mi blbě dýchá ale já už jsem na začátku třetího trimestru tak mě to moc nepřekvapuje po kontrole na gynde mě čeká dokupovani věci pro malou už to chci mít vše protože mi moc dobře není ať už to mám s krku
@lovean to já už sem teprv ve 2 trimestru ještě mám toho hodně před sebou.. To jse už de rodit jo v tom 3?
@Stefinka021 třetí trimestr je poslední poslední tři měsíce těhotenství začíná 27 tt a končí porodem ty jsi teď na začátku druhého
@Stefinka021 jj v pohodě já toho taky hodně nevím a to čekám třetí ale za prvé už je to 7 let co jsem naposledy byla těhotná a za druhé je každé těhotenství jiné ale u kluků bylo hodně podobné ale teď je to fakt jiné