Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean právě jak sen byla na posledd tak zjistil že sem i víc těhotná než i napsal můj ginekolog do karty.. A řekl že to je úplně normální jak se to všechno mění.
@Stefinka021 jj to je určitě v pořádku a o něco víc to je v pohodě já jsem zase podle ultrazvuku o něco míň než podle měsíčků ale jen 4 dny je rozdíl tam záleží kdy byla ovulace to nic není
@lovean mě napsal o 2tydni zase min.. Nee není to nic.. Jen mě překvapilo jak mi řekl že půjdu dřív k poroduuu
@lovean Červen, mám i nározky ten měsíc. Takže se mám na co těšit.
a vy ![]()
@Stefinka021 já v březnu na konci já mám měsíc před termínem narozky v únoru
@lovean my jsme se to dozvěděl před Vanocema že jsem v tom.. A mám termín na měsíc narozenin takže paráda.. A je to hezký.. Jak se to pozná? Že když bud kluk tak bříško roste do špičky ne? ![]()
@Stefinka021 říká se to ale je to jen pověra já mám dva kluky a co říká u kluků vůbec u mě na kluka nesedělo teď čekám holčičku a taky to nějak nesedí takže ty pověry ber z rezervou no já se to dozvěděla v červenci a bylo to takové překvápko nečekané
@lovean Joo haha takže nebudu tomu věřit.. Já právě jsi dělala testy 2rano a ne vyšli po týdnu jsem si dělala test v noci jen tak ze to skusim abyli tam dvě hned.. Přítel ten slzy v očích a už začal být chytří co smím a co ne.. Byl rád protože s bývalou mít děti nemohl..
Myslela jsi ta holka že on je ne plodný a teď jsem dozvěděly že ona byla no..
@Stefinka021 jo to věřím já si náhodně dělala test byla jsem nemocná tak jsem pro jistotu zkusila ani nevěděla proč mě to napadlo a byli tam dvě a já si myslela že blbě vidím ale viděla jsem dobře byli tam dvě
@lovean No právě jsem po potratu tak sem nevěděla Jestly budu moct mít ještě děti.. Měla jsem strach po pravdě že ne budu moct ale dneska jsem 3mesice.. A už ani ten výtok není.. Možná to byla menstruace slabá nevím..
@Stefinka021 no tak hlavně že už je to dobré už to bude určitě ok dobře to dopadne končíš pomalu první trimestr to už bude dobré ja čekala na konec prvního trimestru jak na smilování a teď už čekám na porod jak na smilování tak doufám že ty tři měsíce už utečou
@lovean uteče too já nedávno 6tydnu a teď 3mesice a roste mi bříško vidc s víc kamarádi se ptal přítele v jakým jsem že vypadám na 5mesicu hahw
ji
@Stefinka021 no mě bříško ani moc neroste protože já už velké břicho mělo předtím takže mi tak rychle neroste ale co si pamatuju tak u těch předchozích mi nejvíc vyskočilo až v posledním měsíci