Vadí vám erotická masáž u partnera?

Anonymní
14.8.23 08:40

Vadí vám erotická masáž u partnera?

Ahoj holky, vadilo by vám, kdybyste se dozvěděla, že váš přítel byl na erotické masáži?
Upřímně já to nějak blbě nesu. Dívala jsem se na ten salon a podle mě je to prostě privat jak vyšitej, holky polonahý a za peníze ho prostě vyhoněj. Přítel tam byl tajně a náhodou se to provalilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8573
14.8.23 08:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vadilo by vám, kdybyste se dozvěděla, že váš přítel byl na erotické masáži?
Upřímně já to nějak blbě nesu. Dívala jsem se na ten salon a podle mě je to prostě privat jak vyšitej, holky polonahý a za peníze ho prostě vyhoněj. Přítel tam byl tajně a náhodou se to provalilo.

Vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.23 08:54

Zrovna řeším stejnou situaci. Akorát s tím, ze já mu jeho návštěvy odpustila a dala sanci napravit ale teď vidím, ze to bylo úplně zbytečné :roll: vydržel par měsíců a teď se to zas cele opakuje. Vyhledávání na netu, návštěvy těchto salonu… takže u nás to zřejmě skončí rozvododem, jelikož todle tolerovat nechci :roll:

• Citovat
  • Upravit
33844
14.8.23 08:57

Vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 08:57

Pokud by šlo o profi erotickou masáž, tak asi ne. Vadilo by mi, že to tajil, to podporuje tvojí teorii o tom, že jde o privát v bledě modrém kabátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.8.23 09:00

Vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.23 09:08

Jistě že vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
14.8.23 09:19

Ano, vadila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.23 09:21

No byl na privatu a aby to aspon trochu zachranil tak rekl ze to byla “pouze” eroticka masaz. :D Mám s tim zkusenosti a vim, ze i kdyz na netu pisou eroticka masaz tak jde normalne o privat. Mam pritelkyni a obcas zajdu na privat a ani uz to vlastne nepovazuju za neveru. Dostanu sluzbu kterou jsem si zaplatil. Pravdepodobne uz ji nikdy neuvidim. Zadny city, psani si kdyz je vedle me pritelkyni atd. Kdyby existovalo neco takovyho pro zensky a byli bychom spolu dlouho tak kdyby chtela tak bych ji to mozna i dopral. Samozrejme ze ne kazdej tyden. :D Takze bych to byt tebou bral pozitivne, proste to chtel treba zkusit, vypadnout ze stereotypu, zkusit neco noveho. Vubec to nemusi znamenat ze te nemiluje nebo ze ho s tebou nebavi sex. Lepsi nez aby si nasel nejakou buchtu z vaseho okoli a ty bys byla za trubku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.23 09:22
@Martini89 píše:
No byl na privatu a aby to aspon trochu zachranil tak rekl ze to byla “pouze” eroticka masaz. :D Mám s tim zkusenosti a vim, ze i kdyz na netu pisou eroticka masaz tak jde normalne o privat. Mam pritelkyni a obcas zajdu na privat a ani uz to vlastne nepovazuju za neveru. Dostanu sluzbu kterou jsem si zaplatil. Pravdepodobne uz ji nikdy neuvidim. Zadny city, psani si kdyz je vedle me pritelkyni atd. Kdyby existovalo neco takovyho pro zenskya byli bychom spolu dlouho tak kdyby chtela tak bych ji to mozna i dopral. Samozrejme ze ne kazdej tyden. :D Takze bych to byt tebou bral pozitivne, proste to chtel treba zkusit, vypadnout ze stereotypu, zkusit neco noveho. Vubec to nemusi znamenat ze te nemiluje nebo ze ho s tebou nebavi sex. Lepsi nez aby si nasel nejakou buchtu z vaseho okoli a ty bys byla za trubku.

Ale ono samozřejmě normálně existuje ;) Si pogoogli erotickou/tantrickou masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.23 09:33

Klasicky neverny nejsem. Nejvic by me trapilo to, ze se to dozvi a bude kvuli tomu trpet a to bych nechtel. Je to podle mne mnohem vetsi podvod a zrada nez nejakej privat kde si uzijes a normalne pak fungujes se sebou milovanou. U privatu se to skoro nema sanci dozvedet. To by me zajimalo jak si na to prisla. :DProtoze ja jediny co proto musim udelat je najit inzerat, zavolat a dojit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.23 09:40
@unuděná píše:
Ale ono samozřejmě normálně existuje ;) Si pogoogli erotickou/tantrickou masáž.

Jo vlastne ta tantra je i pro zensky. Na to bych ji pustil kdyby to chtela zkusit. Ja to neumim a musi to byt super zazitek. :palec: Byl bych pak spis zvedavy na to jaky to bylo. :lol: Hur bych snasel to, ze by ji pak delal tantry i v soukromi a zdarma. :D Ale toho bych se nebal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.23 09:42

@Martini89 vidíš a já na to přišla, a manžel mi slíbil jak s tím přestane aaaaa nepřestal.

• Citovat
  • Upravit
89
14.8.23 10:04
@Anonymní píše:
@Martini89 vidíš a já na to přišla, a manžel mi slíbil jak s tím přestane aaaaa nepřestal.

No a jak si na to prisla prozradis? :D A jeste by me zajimalo jak dokazes kontrolovat to jestli tam chodi nebo ne. Mne to prijde az nemozny, kdyz vim jak to chodi. :D Zalezi taky jak casto tam chodi. Jednou tydne by mi taky vadilo. :D Ale jednou za pul roku je v pohode. At si jde uzit. Ukoji svoje potreby a nebude mit roupy to hledat jinde. Jak rikam horsi kdyby to mel s nejakou buchtou z okoli ke ktere by pak neco i citil, vidali se pravidelne a jeste by to nekteri vedeli a ty byla za blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.8.23 10:13

Heleď, ve většině těhle „salonech“ si můžeš připlatit happy end a ten opravdu není rukou. Každá erotická masáž již zakončení rukou standardně obsahuje - logicky. :D Jsou to masáže tělo na tělo a chlap se jich dotýká. Kdyby nemohli, tyhle „masérky“ by se neuživily. Takže tvé obavy jsou na místě. A je i „honosnější“ říkat, že jdu na masáž, než že jedu na privát. Rozhodně bych to netolerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí