Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tím kamarádem se budeme dál vídat, vymluvit se z toho nijak nemůžu, bylo by to podezřelé a ani nechci ale vůbec nevím jak se s tím popasovat, jak se k němu chovat, pořád na to musím myslet…
Je to chlap, takže z jeho strany nečekej žádnou změnu v chování. Jenom si tě přesunul z kategorie „Zajímavá“ do kategorie „Rozdělaná práce“.
Má pochopení, ví že ne vždycky to klapne napoprvé. On automaticky předpokládá, že až si to obhájíš a vyřešíš blok ve vlastní hlavě, tak dokončíte co jste začali. Chlapi nemají rádi resty.
Ostatně i Ty máš intenzivní a neodbytný pocit že jste to nedořešili.
Příspěvek upraven 14.08.23 v 08:09
Jako blbý je, že tě víc trápí, že bys mohla přijít o kamaráda děvkaře než že bys mohla přijít o manžela a otce svých dětí
…
Ja bych i pochopila odchod do noveho vztahu, ale kamarad z party, co to zkousi na kazdou? No tak.
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu. Jsem léta vdaná, mám malé děti a jako rodina často trávíme čas s větší partou přátel, s několika dalšími rodinami jezdíme i na společné dovolené, výlety… Nu a s jedním z oněch přátel to teď na dovolené zajiskřilo. On je ženatý, má děti ale moc ho to netrápí, říká se o něm že je holkař. Jestli ženu dosud podváděl jsem jistě nevěděla ale vždy se choval úplně jinak s ní a bez ní. Teď na dovolené chyběla jeho žena a on to prostě začal zkoušet na mě. A já blbka místo abych ho rovnou utla ho ještě provokovala. Zalíbil se mi prostě pocit že o mě někdo stojí, že se někdo zajímá, s mužem to přeci jen po těch letech už moc jiskru nemá… Zašlo to velmi daleko, konkrétně k masáži u něj na pokoji. Když se na mě začal sápat odešla jsem s tím že kvůli němu nechci riskovat vztah s mužem. Bála jsem se jak se dál bude chovat, pokračoval dál ve škádlení a provokacích. Pointa je taková že i když jsem ho dávno prokoukla nechci o něj přijít, jako kamaráda ho mám ráda a záleží mi na něm. Vždy když jsem měla jakýkoliv problém který jsem nezvládla vyřešit sama nebo s manželem on byl po ruce a pomohl… Od doby co se to vše stalo mám na střídačku výčitky že jsem mrcha co byla téměř schopná podvést manžela a strach že o něj přijdu když se ho pokusím poslat někam na sílu (nemluvě o tom jak mě žere že už nikdy nezažiju takové jiskření, něco tak vzrušujícího, prostě jiného než s manželem). S tím kamarádem se budeme dál vídat, vymluvit se z toho nijak nemůžu, bylo by to podezřelé a ani nechci ale vůbec nevím jak se s tím popasovat, jak se k němu chovat, pořád na to musím myslet… děkuji za případné rady. Prosím z pochopitelných důvodů zachovat anonym.
Prý se lidé od zvířat liší tím, že lidé používají mozek. Není to ale pravda.
@Magical-eyes píše:
Jako blbý je, že tě víc trápí, že bys mohla přijít o kamaráda děvkaře než že bys mohla přijít o manžela a otce svých dětí…
Trápí mě to velmi a proto se také nakonec nic nestalo a nestane. Muž se na druhou stranu v našem vztahu dlouhodobě nijak extra nesnaží, že se podezřele hodně bavím s kamarádem mu bylo úplně ukradené. Přesto o něj nechci přijít.
@Anonymní píše:
Trápí mě to velmi a proto se také nakonec nic nestalo a nestane. Muž se na druhou stranu v našem vztahu dlouhodobě nijak extra nesnaží, že se podezřele hodně bavím s kamarádem mu bylo úplně ukradené. Přesto o něj nechci přijít.
To zni jako nachystaná případná obhajoba nevěry
![]()
Já čekala, kdy zazní, že s manželem to stejně moc neklape, on si mě nevšímá, není tam jiskra jako na začátku a bla bla. Když už si hledáš milence tak si ho aspoň nehledej v partě přátel, nadělá to hodně škody.
Cituji:” nemluvě o tom jak mě žere že už nikdy nezažiju takové jiskření, něco tak vzrušujícího, prostě jiného než s manželem.” A to je přesně ten důvod, proč o kamaráda nechceš přijít. Moc se ti libi, když ti někdo nadbiha. Pak už je jen krok k nevěře.
@Tala20 píše:
Je to chlap, takže z jeho strany nečekej žádnou změnu v chování. Jenom si tě přesunul z kategorie „Zajímavá“ do kategorie „Rozdělaná práce“.Má pochopení, ví že ne vždycky to klapne napoprvé. On automaticky předpokládá, že až si to obhájíš a vyřešíš blok ve vlastní hlavě, tak dokončíte co jste začali. Chlapi nemají rádi resty.
Ostatně i Ty máš intenzivní a neodbytný pocit že jste to nedořešili.
Příspěvek upraven 14.08.23 v 08:09
Krásně shrnuto
Me vzdycky fascinuje, jak se tohle dela, ze ses na jedny chalupe s manzelem a uzivas s v nejakym pokoji s kamosem. To si toho manzel vubec nevsimne? To se nebojis, ze by manzel prisel do toho pokoje, kde ti delal masaz?
@DandátkoP píše:
Me vzdycky fascinuje, jak se tohle dela, ze ses na jedny chalupe s manzelem a uzivas s v nejakym pokoji s kamosem. To si toho manzel vubec nevsimne? To se nebojis, ze by manzel prisel do toho pokoje, kde ti delal masaz?
Taky mě napadla otázka kde byl manžel když se tohle vše dělo.
@Anonymní píše:
a ty se nejak extra snazis smerem k manzelovi, aby to ve vztahu jiskrilo? Nebo jen ocekavas, ze manzel ma aktivne rozfoukavat jiskru a kdyz to nedela, tak ty si to zaridis s kamaradem?
Jiskreni tam mas jen ty, pro nej je to rutina.
A ted si vem, ze sedite ta vase parta a on on si jen s usmevem rika, tu jsem mel, tu jsem mel, tuhle uz mam dobre nacatou a uz mi zbyva jen Marena.
A zenske tam potichu sedi a vzpominaji na to osudove jiskreni s nim, zatimco vasi manzele jsou tam za blbce, jak do sebe narazeji parohama.
Takoveho kamose bych fakt v parte chtela.
Kamos je chytry, ostatne ma zkusenosti s zenskyma, tak vi, ze staci naslouchat a pochvalit a zenskou ma pak pristupnejsi k budouci akci. ![]()
@JancaS84 píše:
Taky mě napadla otázka kde byl manžel když se tohle vše dělo.
Ja si myslim, ze klasika. Manzel se opil a sel brzo spat. ![]()
Jdu si pro radu. Jsem léta vdaná, mám malé děti a jako rodina často trávíme čas s větší partou přátel, s několika dalšími rodinami jezdíme i na společné dovolené, výlety… Nu a s jedním z oněch přátel to teď na dovolené zajiskřilo. On je ženatý, má děti ale moc ho to netrápí, říká se o něm že je holkař. Jestli ženu dosud podváděl jsem jistě nevěděla ale vždy se choval úplně jinak s ní a bez ní. Teď na dovolené chyběla jeho žena a on to prostě začal zkoušet na mě. A já blbka místo abych ho rovnou utla ho ještě provokovala. Zalíbil se mi prostě pocit že o mě někdo stojí, že se někdo zajímá, s mužem to přeci jen po těch letech už moc jiskru nemá… Zašlo to velmi daleko, konkrétně k masáži u něj na pokoji. Když se na mě začal sápat odešla jsem s tím že kvůli němu nechci riskovat vztah s mužem. Bála jsem se jak se dál bude chovat, pokračoval dál ve škádlení a provokacích. Pointa je taková že i když jsem ho dávno prokoukla nechci o něj přijít, jako kamaráda ho mám ráda a záleží mi na něm. Vždy když jsem měla jakýkoliv problém který jsem nezvládla vyřešit sama nebo s manželem on byl po ruce a pomohl… Od doby co se to vše stalo mám na střídačku výčitky že jsem mrcha co byla téměř schopná podvést manžela a strach že o něj přijdu když se ho pokusím poslat někam na sílu (nemluvě o tom jak mě žere že už nikdy nezažiju takové jiskření, něco tak vzrušujícího, prostě jiného než s manželem). S tím kamarádem se budeme dál vídat, vymluvit se z toho nijak nemůžu, bylo by to podezřelé a ani nechci ale vůbec nevím jak se s tím popasovat, jak se k němu chovat, pořád na to musím myslet… děkuji za případné rady. Prosím z pochopitelných důvodů zachovat anonym.