Nevěra partnera před svatbou

4
14.8.23 07:17

Nevěra partnera před svatbou

Ahoj holky, bohužel nejsem asi jediná ani poslední, ale stalo se to. Snoubenec se velmi opil a vyspal se se sestrou mého nejlepšího kamaráda. O ní se říká, že je to kvítko, že svedla už hodně chlapů od rodin. Můj kluk tohle udělal na začátku vztahu, teď jsme spolu 6 let a udělal to v opilosti bohužel znovu. Včera mi doma brečel, že mu to je moc líto, že ani on sám nechápe, co se stalo, že si na to ani kloudně nepamatuje. Máme 10 měsíců do svatby.. Co teď holky? Asi jsem schopna mu to odpustit, ale jak se budou tvářit lidi z vesnice? Mimochodem, přítelkyně výše zmiňovaného nejlepšího kamaráda do nás celou dobu šije, vztah nám nepřeje.
Na svatbu se oba moc těšíme, máme jinak krásný vztah a nechodí nikam s kamarády sám, vždycky jen spolu, ani nevysedává na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
14.8.23 07:27

Promin, neber to zle, ale pousmala jsem nad tim, co na to lidi z vesnice. Mysli na sebe. Co chces ty. Jestli munodpustis, odpust mu. Jestli ne, rozejdi se s nim. Ta holka taky za to nemuze, ciste problem tveho pritele.
Kdyz je chlap je neverny, muze za to zenska, kdyz je zenska neverna, taky za to muze zenska…nikdy chlap 🤔

• Citovat
  • Upravit
8485
14.8.23 07:28
@janka1410 píše:
Ahoj holky, bohužel nejsem asi jediná ani poslední, ale stalo se to. Snoubenec se velmi opil a vyspal se se sestrou mého nejlepšího kamaráda. O ní se říká, že je to kvítko, že svedla už hodně chlapů od rodin. Můj kluk tohle udělal na začátku vztahu, teď jsme spolu 6 let a udělal to v opilosti bohužel znovu. Včera mi doma brečel, že mu to je moc líto, že ani on sám nechápe, co se stalo, že si na to ani kloudně nepamatuje. Máme 10 měsíců do svatby.. Co teď holky? Asi jsem schopna mu to odpustit, ale jak se budou tvářit lidi z vesnice? Mimochodem, přítelkyně výše zmiňovaného nejlepšího kamaráda do nás celou dobu šije, vztah nám nepřeje.
Na svatbu se oba moc těšíme, máme jinak krásný vztah a nechodí nikam s kamarády sám, vždycky jen spolu, ani nevysedává na telefonu.

A kde se opil? Pokud vám ona vztah nepřeje, tak zřejmě využila příležitosti, kdo ví. Každopádně on má evidentně s pitím problém, resp s následnou nevěrou, když to nebylo poprvé. Nemá chlastat, když se pak neudrží….. to aby sis ho pořád hlídala, aby náhodou zase neuklouzl :roll:
Tohle je vaše záležitost a váš vztah, pokud jsi s tím Ok, tak neřeš lidi z vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
14.8.23 07:30

Nelze házet vinu na tu ženu. I když sama vím, že pokud ženská hodně chce dokáže hodně. Ale pořád to padá na hlavu jen a pouze tvého snoubence. On je ten vinný. Rozhodni se podle sebe, mně by taky vadilo to, že se to obecně ví. Je to ponižující s takovým zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.8.23 07:32
@janka1410 píše:
Ahoj holky, bohužel nejsem asi jediná ani poslední, ale stalo se to. Snoubenec se velmi opil a vyspal se se sestrou mého nejlepšího kamaráda. O ní se říká, že je to kvítko, že svedla už hodně chlapů od rodin. Můj kluk tohle udělal na začátku vztahu, teď jsme spolu 6 let a udělal to v opilosti bohužel znovu.. Včera mi doma brečel, že mu to je moc líto, že ani on sám nechápe, co se stalo, že si na to ani kloudně nepamatuje. Máme 10 měsíců do svatby.. Co teď holky? Asi jsem schopna mu to odpustit, ale jak se budou tvářit lidi z vesnice? Mimochodem, přítelkyně výše zmiňovaného nejlepšího kamaráda do nás celou dobu šije, vztah nám nepřeje.

Udělá to znovu. A je jedno jestli se někde opije. Pro mě by to byla tečka ve vztahu. Následoval by rozchod. Budeš se akorát trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
14.8.23 07:35

Ale no tak. Slečna je kvítko, to by měla být pro přítele dostatečná omluva. My chlapi totiž nejsme rozumné bytosti a určité části svého těla nedokážeme ovládat. :palec:

Teď trochu vážněji. Připrav se na odpuštění třetí, čtvrté, páté a desáté nevěry. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.8.23 07:39

Neříkám, že se to nemůže stát, ale ty už začínáš být mírně za blbku. Kolikrát mu to ještě hodláš odpustit? Tak moc se těší na svatbu, až se vychrápe s jinou :lol: chybí ti sebeucta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
14.8.23 07:44
@janka1410 píše:

Jestli jsi ok s tím, že občas, sem tam, takto ujede a věrnost úplně nevyžaduješ, tak si ho vezmi. Každý by to řešil jinak dle svých hodnot. Někdo by se s ním rozešel po tom prvním úletu, někdo teď po tom druhém, někdo až po dalším, někdo nikdy… někdo by s tím byl v pohodě, někdo by se trápil. Mně by asi vadilo to, že je to takové zvířátko, které se neumí ovládat a pak ještě bulí, že sám nechápe, co se stalo, že on vlastně nic, on muzikant. Připomíná mi to: „Fuj, ty smrdíš, kdoví, co jsi s tou kur.vou dělal!“ „Jak dělal? Co dělal? Ona dělala! Co jsem měl dělat?“ :lol: To bude pak takhle obhajovat každou nevěru? :zed: Leda bys to tolerovala, nebyla to nevěra a pak byste to nemuselo řešit. No pro mě by to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
14.8.23 07:46

Jednou se muze stat, tohle ale uz neni chyba. Pokud vi, ze ma problém pit, musí tomu prizpusobit svoje jednani.

A 4iká ti o tom, aby on sam pred sebou byl za spravnaka, připadne aby ses to nedozvedela od nekoho jineho.

A tohle je fakt křivý jednání, hází na tebe zodpovednost za vas vztah.

No a ze se bojis co tomu lidi reknou. Budou vas drbat tak jako tak. Jestli s nim chces byt, vem si ho, ale sama vis, ze tohle neni poslední nevěra. Někomu to ale nevadí a neni na tom nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
694
14.8.23 07:48
@janka1410 píše:

Udela ti to zas. A tohle vyznacene je taky spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
14.8.23 07:49
@utopia píše:
Jestli jsi ok s tím, že občas, sem tam, takto ujede a věrnost úplně nevyžaduješ, tak si ho vezmi. Každý by to řešil jinak dle svých hodnot. Někdo by se s ním rozešel po tom prvním úletu, někdo teď po tom druhém, někdo až po dalším, někdo nikdy… někdo by s tím byl v pohodě, někdo by se trápil. Mně by asi vadilo to, že je to takové zvířátko, které se neumí ovládat a pak ještě bulí, že sám nechápe, co se stalo, že on vlastně nic, on muzikant. Připomíná mi to: „Fuj, ty smrdíš, kdoví, co jsi s tou kur.vou dělal!“ „Jak dělal? Co dělal? Ona dělala! Co jsem měl dělat?“ :lol: To bude pak takhle obhajovat každou nevěru? :zed: Leda bys to tolerovala, nebyla to nevěra a pak byste to nemuselo řešit. No pro mě by to nebylo.

Jak tu čtu většinu příběhů, tak některým fakt stačí, když chlap zabrečí a řeknou, že neví jak se to mohlo stat. Ony mu to hned všechno odpustí :roll: :lol: pak se straaaašně diví, že to udělal znovu. Ale co, zabrečí znovu a vyřešeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
14.8.23 07:50
@janka1410 píše:

Pokud si ho necháš, tak určitě poslat na veverologii, at si zaplatí kompletní testy na pohl. nemoci.

Blbé je, že se tak ožral, že si nic nepamatuje, bude mít zřejmě problém s chlastem, že, nemá stopku.
Plus po alkoholu ztrácí zábrany.

Záleží jen na Tobě, jestli to ustojíš, mně by vadilo to békání, že za nic nemůže, má se k tomu postavit jako chlap, připustit, že má problém a nabídnout řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.8.23 07:55

On neřiká, že za nic nemůže, ale že si to moc nepamatuje. Že s chlastem končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
14.8.23 07:55
@free333 píše:
Pokud si ho necháš, tak určitě poslat na veverologii, at si zaplatí kompletní testy na pohl. nemoci.

Blbé je, že se tak ožral, že si nic nepamatuje, bude mít zřejmě problém s chlastem, že, nemá stopku.
Plus po alkoholu ztrácí zábrany.

Záleží jen na Tobě, jestli to ustojíš, mně by vadilo to békání, že za nic nemůže, má se k tomu postavit jako chlap, připustit, že má problém a nabídnout řešení…

Presne, kdyby příznal a podnikl kroky k naprave, tak se to da. On to ale bere tak, ze staci, když prizna vinu a partnerka je prece povinna mu odpustit

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
14.8.23 07:56
@janka1410 píše:
On neřiká, že za nic nemůže, ale že si to moc nepamatuje. Že s chlastem končí.

A jak si jste teda jisti, ze k necemu doslo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky