Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andrasteia
Včera zamnou přišla přítelkyně nej kamaráda, že je prý někdo spolu viděl a že do dotyčné jela tak dlouho, až se přiznala. Já se na to chlapa doma zeptala a přiznal se s tím, jak byl na šrot, že si nic moc nevybavuje. Dotyčná byla střízlivá. Můj pak někde s kamarádem dost zvracel.
@janka1410 píše:
On neřiká, že za nic nemůže, ale že si to moc nepamatuje. Že s chlastem končí.
A s nevěrou?
Určitě stejně, jako posledně, viď? Hele, to je jako s kocovinou. Když je lidem druhý den blbě, tak také říkají, že už nebudou pít, že s tím končí. A příště se situace opakuje ![]()
@janka1410 píše:
On neřiká, že za nic nemůže, ale že si to moc nepamatuje. Že s chlastem končí.
S alkoholem měl skončit už po první nevěře.
V předchozích vztazích to neměl podobně?
@janka1410 píše:
@andrasteia
Včera zamnou přišla přítelkyně nej kamaráda, že je prý někdo spolu viděl a že do dotyčné jela tak dlouho, až se přiznala. Já se na to chlapa doma zeptala a přiznal se s tím, jak byl na šrot, že si nic moc nevybavuje. Dotyčná byla střízlivá. Můj pak někde s kamarádem dost zvracel.
No, takže je to jen tvrzení té údajné jednorázovky a toho, že je údajně někdo viděl. Kdo? Mluvila jsi s ním? Nechci ho obhajovat, ale nepřijde mi, že byste to věděli na beton.
@utopia
Já nevím, on fakt seká latinu. Pracuje, stará se o domov, je na mě hodnej, nikdy mi nevynadal ani neshazoval, nikde se po nocích netoulá. Jen prostě když pije, tak nemá klapku, ale nikdy se po holkách nesápal ani se nedožadoval. Řekl, že pít prostě přestane, chce se vykašlat i na fotbal.
@tess50 píše:
Promiň, ale tohle musím. To je super preklep. Ale asi dvě vteřiny jsem přemýšlela, kde se do příběhu zamotaly nějaké veverky![]()
Možná by se venerologie mohla přejmenovat na veverologii, kdo šuká jako veverka na každém rohu, tak tam časem skončí ![]()
Ja mam asi blbou otazku do pléna… Ale je vubec mozny, aby chlap byl tak mimo, ze ma vymazanou paměť a přitom byl fyzicky schopny sexu?
@janka1410 Klidně si ho vem, jestli ti nebude vadit žít ve strachu, kde se zase opije a s kým se tam zase vyspí.
Zbavila bych se ho. Nebylo to poprve a naposled a brecel akorát proto, že se na to přišlo.
Nikam nechodi s kamarady sam bez tebe, se sestrou tveho kamarada se opil tak ze se s ni vyspal
Neverny ti byl (minimalne) dvakrat, pro mne by to byla stopka uz po prvni zjistene nevere. Svatbu bych zrusila. Jak co na to lidi z vesnice? To bydlis nekde na vesnici o 20 lidech kde vsichni o sobe vsechno vite nebo co? A cela vesnice vi ze se za 10 mesicu berete a budou resit, ze jsi zrusila nebo nezrusila svatbu kvuli nevere sveho snoubence?
Příspěvek upraven 14.08.23 v 08:19
@izabe píše:
Jak tu čtu většinu příběhů, tak některým fakt stačí, když chlap zabrečí a řeknou, že neví jak se to mohlo stat. Ony mu to hned všechno odpustí![]()
pak se straaaašně diví, že to udělal znovu. Ale co, zabrečí znovu a vyřešeno
Přesně. On ji zahne před svatbou, zapláče a ona řeší, jak bude vypadat ve vsi
to to dostal hodně lacino.
@free333 píše:
Pokud si ho necháš, tak určitě poslat na veverologii, at si zaplatí kompletní testy na pohl. nemoci.Blbé je, že se tak ožral, že si nic nepamatuje, bude mít zřejmě problém s chlastem, že, nemá stopku.
Záleží jen na Tobě, jestli to ustojíš, mně by vadilo to békání, že za nic nemůže, má se k tomu postavit jako chlap, připustit, že má problém a nabídnout řešení…
Plus po alkoholu ztrácí zábrany.
Přesně. Chlap, který brečí není chlap, ale bačkora. Působí to děsně asexuálně. A určitě ho poslat na tu veverologii. ![]()
@Tala20 píše:
Jak málo stačí některé ženě, aby měla pocit že má Dokonalého Partnera pro život:Holka, toho se drž. Tohle je terno. To je učiněný manžel roku.
- nesedí na telefonu
- opíjí se
- nechodí s kamarády, ale šuká s kamarádkami
- je tak hloupý, že nedovede zamaskovat jednorázovou nevěru
Aspon vi, ze az bude sedet na telefonu, tak to bude vazne, bude to znamenat ze nevera nebyla jednorazova, ale vypisuje si s zenskou ![]()
Jak málo stačí některé ženě, aby měla pocit že má Dokonalého Partnera pro život:
Holka, toho se drž. Tohle je terno. To je učiněný manžel roku.
Lidi z vesnice se přesně na tohle těší. Postaráš se jim o zábavu na celé roky - všichni to budou sledovat. Jak tě bude podvádět v těhotenství. Jak bude utíkat do hospody a Ty k mamince. Uvidí tvé první modřiny. Tvoje červené uplakané oči. Bude pořád o čem povídat. Naživo je to mnohem lepší než telenovela!
Příspěvek upraven 14.08.23 v 08:21