Nevěra partnera před svatbou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22903
14.8.23 09:18
@topazio píše:
Udělá to znovu. A je jedno jestli se někde opije. Pro mě by to byla tečka ve vztahu. Následoval by rozchod. Budeš se akorát trápit.

Pro mě taky. To udělá zas a já bych mu už nevěřila. Žít ve strachu, kde koho zase ojede, když se bude bavit.. já doma s dítětem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
14.8.23 09:19

Jo, bála bych se co na to lidi z vesnice. Ale kvůli tomu, že s ním zůstaneš, ne naopak. Každej si bude klepat na čelo jak jsi pitomá… :zed: když ho pustíš k vodě, zachováš si ten zbytek sebeucty co ještě máš. Teda doufám že ho máš :roll:

Podvedl tě podruhé a beztak v něčem kecá. Můj muž když se opije tak, že hodně, určitě nemůže vykonávat sex, protože se mu buď ani nepostaví nebo prostě nedojde do konce a zkolabuje v mezičase :lol: tak si myslím, že ten tvůj si moc dobře pamatuje co se dělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
14.8.23 09:23
@utopia píše:
Mně by na tom vadilo i to, že když není schopen vůbec vnímat, co se kolem něj děje, tak jak jako zvládl řešit ochranu? :nevim: Že spí s jinou je jedna věc, ale že se nekontroluje tak, že není schopen zajistit ani toto už je fakt výsměch. Nebo jak píšeš, zase až tak mimo nebyl? 8)

Třeba se postarala ta slečna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.8.23 09:32
@lucynka25 píše:
Pro mě taky. To udělá zas a já bych mu už nevěřila. Žít ve strachu, kde koho zase ojede, když se bude bavit.. já doma s dítětem :zed:

S tím alkoholem bych mu nevěřila. Znovu bude pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
14.8.23 09:37
@andrasteia píše:
Ja mam asi blbou otazku do pléna… Ale je vubec mozny, aby chlap byl tak mimo, ze ma vymazanou paměť a přitom byl fyzicky schopny sexu?

@andrasteia Je to mozne. Takovy pripad znam, ale byva to v mladsim veku. S pribyvajicimi lety uz ten chlast u chlapu funguje spis opacne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3354
14.8.23 09:42

Asi nepridam nic co by nezaznelo, ale jednorazova nevera neexistuje. Uz si raz dokazala ze ti neveda nevadi, teraz si o nieco starsia a mozno po predchadzajucich prispevkoch aj mudrejsia.

Tak si v klude sama niekam zalez a uprac si v hlave ci ti nevera vadi, alebo nevadi. Na toto ti nikto na fore neda odpoved - za mna mozem povedat ze ja neveru netolerujem, ale to je moj osobny pristup, ty mozes mat kludne iny a nieje na tom nic zle.

Ked budes vedeit ci ti nevera vadi, alebo nevadi tak uz take ‚drobnosti‘ ako ci rusit svadbu alebo nie a co ktora babka povie ktorej budu automaticky jasne a dufam ze aj sama chapes ze nejake chvilkove kecy (babky si za chvilu najdu novu temu), pripadne drobny diskomfort zo zrusenej svadby nic neznamenaju voci znicenemu zivotu s nevernym alkoholikom.

Ale rozhodnutie je iba na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3732
14.8.23 09:49

Odpustit mu chceš a na lidi kašli. Není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
14.8.23 10:02

Mě by tedy vadil i chlap, co se umí ožrat jako prase tak moc, že si nic nepamatuje. A pokud to tak úplně nebylo, tak takový, co lže, by mi vadil taky :mrgreen:. I když chlapa, co píchá jinde, ještě během příprav na svadbu, bych nerozdýchala vůbec. Lidi bych tolik neřešila, ty budou drbat pořád a za dva týdny si najdou nový objekt drbání.

• Citovat
  • Upravit
5934
14.8.23 10:07
@arinecka píše:
Třeba se postarala ta slečna :mrgreen:

Jo, to se nevylučuje s tím, co říkám - že když je úplně mimo, tak je ochrana velmi nejistá :mrgreen: Mohl ji zvládnout zajistit, mohla ji mít ona, ale taky se na ní mohli úplně vykašlat. A to by mi vadilo hodně, když už bych připustila, že mi nevadí ta nevěra, protože někomu fakt nevadí. Že ochrana je otázkou toho, jak moc je nalitej, nebo jak moc na ní trvá dotyčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
14.8.23 10:12

Ty už ses snad úplně zbláznila ne? Jak můžeš tvrdit, že máte krásný vztah, když už tě minimálně dvakrát podvedl (spíš víckrát ale nevíš o tom). Samozřejmě to udělá znova. Okamžitě svatbu zruš a vykašli se na toho patologickýho nevěrníka. Vždyť mu tim děláš naprostou blbku.

• Citovat
  • Upravit
13928
14.8.23 10:13

@janka1410

A nebude jádro pudla v tom nejlepším kamarádovi :think:
Kamarád taky rád a tyto vztahy jsou často na hradě „duševní“ nevěry.

Ví přítel, že je to skutečně tak nevinné?
Není to třeba tak, že tě tajně miluje a sestra se mu snaží takto pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
14.8.23 13:06

Dělej jak myslíš, ale na 99% to udělá znova. Ví, že mu odpustíš, tak proč ne…? Nebyla bych s ním a tý nádheře bych poslala jeho použitý trenky na vyprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21390
14.8.23 13:17
@janka1410 píše:
Ahoj holky, bohužel nejsem asi jediná ani poslední, ale stalo se to. Snoubenec se velmi opil a vyspal se se sestrou mého nejlepšího kamaráda. O ní se říká, že je to kvítko, že svedla už hodně chlapů od rodin. Můj kluk tohle udělal na začátku vztahu, teď jsme spolu 6 let a udělal to v opilosti bohužel znovu. Včera mi doma brečel, že mu to je moc líto, že ani on sám nechápe, co se stalo, že si na to ani kloudně nepamatuje. Máme 10 měsíců do svatby.. Co teď holky? Asi jsem schopna mu to odpustit, ale jak se budou tvářit lidi z vesnice? Mimochodem, přítelkyně výše zmiňovaného nejlepšího kamaráda do nás celou dobu šije, vztah nám nepřeje.
Na svatbu se oba moc těšíme, máme jinak krásný vztah a nechodí nikam s kamarády sám, vždycky jen spolu, ani nevysedává na telefonu.

Lidi z vesnice se ti v tuto chvili uz smeji kvuli parohum. A na svatbe budou jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
14.8.23 13:30
@PaníBovaryová píše:
Lidi z vesnice se ti v tuto chvili uz smeji kvuli parohum. A na svatbe budou jeste vic.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
14.8.23 14:05
@Tala20 píše:
Lidi z vesnice se přesně na tohle těší. Postaráš se jim o zábavu na celé roky - všichni to budou sledovat. Jak tě bude podvádět v těhotenství. Jak bude utíkat do hospody a Ty k mamince. Uvidí tvé první modřiny. Tvoje červené uplakané oči. Bude pořád o čem povídat. Naživo je to mnohem lepší než telenovela!

Tak tak, u nás ví cely okres o pánovi, který podváděl svoji ženu cely život. V době kdy jsem se sem přestěhovala, pan byl JIŽ 20 let PO smrti v hlubokém stari. Takže nevěry se odehrávaly před 50-70 lety cca. Ale i tak jeho osobní život občas někdo vytáhne. :andel: takže o zábavu by měli postarano nejenom vrstevníci zakladatelky, ale ještě jejich vnoučata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí