Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Tak tantra masaz a erotická masaz je úplně o něčem jinem
no tak to ani náhodou ![]()
Jediný rozdíl je v tom, že tantrická masérka bude teoreticky proškolena v „bodyworkingu“.
Její zkušenosti s praktickou meditací budou se v drtivé většině případů nulové ![]()
@Cizinka 999 píše:
Záleží v jak kterém podniku. Narazit na opravdovou tantra masáž není úplně snadné, většinou bohužel skončíš v “borde*u” ![]()
Příspěvek upraven 14.08.23 v 15:29
@Anonymní píše:
Ano, mám stejný názor. Pokud to přeženu, tak za větší riziko považuji právě rozvedenou kamarádku, která se chce manželovi pravidelně vyplakávat na rameni, než návštěvu bord.lu - pokaždé s jinou a nikdy už jí neuvidí
On je to takový paradox.
Muž spíš odpustí náhlé milestné vzplanutí než vztah „jen o sexu“. Ženy spíš odpustí, „jen sex“ než vztah a zamilování se.
Ale na sexuální pracovnice je většina žen alergická.
@Cizinka 999 píše:
To já vím, ale stejně by mi vadilo oboje ![]()
@Anonymní píše:
Zrovna řeším stejnou situaci. Akorát s tím, ze já mu jeho návštěvy odpustila a dala sanci napravit ale teď vidím, ze to bylo úplně zbytečnévydržel par měsíců a teď se to zas cele opakuje. Vyhledávání na netu, návštěvy těchto salonu… takže u nás to zřejmě skončí rozvododem, jelikož todle tolerovat nechci
Proc mu ho nehonis rajcovne ty?
@Martini89 píše:
Ja teda nevim která zena by to delala pro poteseni.Aby ji nekolikrat za den ojel cizi chlap, kterej je jeste k tomu treba slizkej.
Vsechny to delaji bud z nouze, ale vetsina pro prachy, protoze nic jinyho neumi a nechce se jim sedet v penny za pokladnou.
A chodi tam ruzna sorta lidi, mladsi chlapi do 30 let, chlapi, ktery zadna nechce a neumi se seznamovat a pak chlapi jak ja, kteri se nechteji seznamovat a mit sex z duvodu diskretnosti.
Pochybuji že někdo radši bude prodavat tělo a k tomu I duši než sedět za pokladnou,
@Veselej kluk píše:
Záleží v jak kterém podniku. Narazit na opravdovou tantra masáž není úplně snadné, většinou bohužel skončíš v “borde*u”Příspěvek upraven 14.08.23 v 15:29
Tak já myslím, že to poznáš I podle ceny a certifikaty kurzu
@Veselej kluk píše:
Záleží v jak kterém podniku. Narazit na opravdovou tantra masáž není úplně snadné, většinou bohužel skončíš v “borde*u”Příspěvek upraven 14.08.23 v 15:29
Tak já myslím, že to poznáš I podle ceny a certifikaty kurzu, taková tantra na úrovni tě v jde I na pár tisic
@Cizinka 999 píše:
Pochybuji že někdo radši bude prodavat tělo a k tomu I duši než sedět za pokladnou,
To si pis, ze takovi lidi existuji.
Oni uz svoji dusi prodali tim ze takovou praci vubec delaji. Proc myslis, ze to jinak delaji? Proto, ze je to bavi urcite ne a takovych, ktery to delaji z nouze aby zaplatili najem a uzivili decka je minimum. Musis si uvedomit ze ty holky co to delaji nejsou normalni. Normalni holka na sebe nenecha lehnout nejakyho tlustyho slizouna. Maji uplne jiny mysleni, 2 dny “pracujou” a pak maji treba celej tyden volno a maji vydelano. A nebo makaji celej tyden, aby si mohli kupovat drahy obleceni, iphony a dalsi kraviny. Jit delat takovou pro ne podradnou praci jako je prodavacka a mit malo penez na hovadiny? Pche
@Cizinka 999 píše:
Tak já myslím, že to poznáš I podle ceny a certifikaty kurzu
Jaký certifikát?
Ten kdo opravdu něco o východních filozofiích něco ví, ti žádný certifikát neukáže.
Certifikát o vzdělání v oboru léčebných nebo sportovních masáží? Určitě je vhodný, ale o tantře tam nebude ani slovo.
Certifikát od D. P.
. Pokud vím tak dr. Kramer se spíš pojímá jako sexuologii tj. terapii a nikoliv jako výcvik lehkých dívek.
@Cizinka 999 píše:
Existují země, třeba na severu Evropy, které se na prostituci dívají jako na násilí páchané na ženách, prostituci zakazují a kriminalizují zákazníky. A co na to prostitutky? Vzpomínám si, když byly přijímány ony zákony, pořádaly demonstrace, protesty a vedly nevybíravou polemiku, kde tvrdily, že pohled na prostituci je formulován upjatými a pokryteckými středostavovskými paničkami, které nechtějí vnímat realitu. Pro převážnou většinu prostitutek je to jednoduše možnost výdělku, které se nechtějí vzdát a když byla zakázaná veřejná prostituce, přesunuly svou aktivitu do diskrétního prostředí privátů.. ![]()
@Martini89 píše:
Myslim si ze jo. Asi uz bych se pak citil blbe a vic provinile kdyz bych ji slibil ze s tim prestanu a stejne bych tam sel. Kdyz by prisla na to ze sem s tim neprestal a nedodrzel to tak by byla ta duvera v haji a mozna bych se i bal, ze by si rekla kdyz ty takhle tak ja taky.Zatezkavaci zkouska by prisla az bych si dal treba par pivek jestli bych se ovladl.
U me to je totiz spojeny s alkoholem, vetsinou jsem tam sel kdyz sem trochu popil a mel roupy. Pritom piju tak jednou do mesice. Takze kdyz bych pil tak by me pak musela pripoutat k topeni.
Ne myslim ze kdyz bych ji to slibil tak bych to dodrzel.
Ta Tvoje obhajoba ve vsech komentech je uplne typicke: mozek si to obhaji. To, že sis to takto nastavil v hlave, aby sis v klidu mohl dopravat jinde, neznamena, ze to neni podvod ci nevera. Je, systematicka, vypocitava, utajovana, dlouho trvajici, opakujici se nevera vuci Tvoji zene/pritelkyni. Navic ji nedavas svobodnou volbu, jestli chce takoveho chlapa za partnera. Protoze sam vis, ze to, co delas, je spatne. At uz to zabalis do jakekoliv uvahy na tema-nepodvadim
podvadis. A mozna hur, nez ten, co se nekde sundal na kalbe a vypne si chlastem neokortex a mozek mu funguje na urovni leguana a druhy den si uvedomi, co udelal a snad ho to i mrzi.
Příspěvek upraven 21.08.23 v 18:52
@Martini89 píše:
Tak mi rekni. Blba otazka a blba moznost odpovediAle kdyz by sis mohla vybrat za a)at te podvede s holkou z prace se kterou se budou vidat, v praci o tom budou lidi vedet, kdyz ty nebudes s nim tak si budou psat, posilat fotecky, pred tebou bude schovavat telefon, bude ji mit rad.
b)at te “podvede” a vyhoni mu holka, která to dela jako praci. V zivote uz ji neuvidi. Nebudou si psat nic. Jen proste bude mit potrebu vypadnout ze stereotypu a radeji udela tohle jednou za pul roku nez to udelat s holkou z prace kterou muzes i ty znat.
Nic si nezduvodnuju, jen rikam jak to doopravdy vidim ja. Nerikam ze to je spatne nebo spravne a uznavam ze nekdo to muze videt jinak.
Tak se zeptej pritelkyne, co si vybere ![]()
Masáže na „zaručených privátech“ můžou být pořád jenom masáže. Ale máte právo, aby vám to vadilo. Vyjasněte si dodatečně, co je a není pro vás OK v rámci intimního života. Jestli mu to odpustíte je na vás.
@Anonymní píše:
Proc mu ho nehonis rajcovne ty?
Jasně, hoď to na ni ![]()