Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vaginální utz mě bolí od tý doby co odešel můj dr. do důchodu a na místo něj nastoupil jiný. Bolest teda dost velká, takový bolestivý tlak až se vždycky držím abych se mu tam nekroutila a modlím ať už je hotovo. Bolí mě od něj i stěr z čípku. Naštěstí nemám žádný potíže, tak si vždycky říkám že to 1× za rok vydržím.
To jako vážně necháš někoho, aby ti způsoboval vaginálně bolest, aniž bys mu dala zpětnou vazbu? Cože? Co je tohle za chování? ![]()
Tak já hned o bolesti v určitém úhlu gyn. hned řekla, zkoumal to místo a prý to souvisí s mojí bederní páteří, vysvětloval mi to podrobněji, ale už si nepamatuji přesně. No teda bolí to nepříjemně, vždycky se ozvu ať mi tam tak nedloube.
@Květinka100 píše:
Ahoj, mě teď naposled na prevenci taky bolelo vnitřní ultrazvuk a hodně…bolelo mě to jakoby v zadku/ve střevě, doktorka říkala že je vše v pořádku ale je fakt že o té bolesti jsem ji neřekla a snažila jsem se to vydržet
To jako vážně?
A proč proboha? Když mě něco bolí, tak to právě dám jasně najevo, aby to lékař zohlednil. Pokud na to nereaguje, tak je to ignorant a víckrát už bych se u něj neobjevila…
Mě by vlastně zajímalo proč je třeba dělat vnitřní ultrazvuk.
Všechny ostatní orgány v břiše se taky vyšetřují ultrazvukem přes bricho. A je to dobre viditelne. Nebo ne? ![]()
A ještě by mě zajímalo.
Když kondom nechrání před HPV virem při sexu, - na sondě chrání?
Vaginální utz mě bolí od tý doby co odešel můj dr. do důchodu a na místo něj nastoupil jiný. Bolest teda dost velká, takový bolestivý tlak až se vždycky držím abych se mu tam nekroutila a modlím ať už je hotovo. Bolí mě od něj i stěr z čípku. Naštěstí nemám žádný potíže, tak si vždycky říkám že to 1× za rok vydržím.