Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
S akutnim problemem muzes/mela bys jit hned, ne cekat mesic na objednani. Pod pojmem vaginalni zanet muze byt cela skala priznaku a problemu.
Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim ![]()
@Anonymní píše:
Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim
Tvůj gynekolog Tě odmítá ošetřit s akutním problémem? ![]()
@Anonymní píše:
Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim
Kup si něco na mykozu v lékárně, čípky a mast
@Anonymní píše:
On nema vyhrazeny hodiny pro akutni pripady??
![]()
Kup si tetraborico globule
Kupte si v lekarne volne prodejne cipky Clotrimazol ci Canesten, urcite Vam ulevi!
Zdravím! Tak jsme doma, vaginální zánět je snad nejběžnější věc a trápí tolik žen, já mám osobně tolik zkušeností, že bych mohla dělat z fleku lékarnici, haha - co ti rozhodně doporučím je od Gynelly produkt SILVER caps, zde přidávám i link caps/":https://www.gynella.com/…silver-caps/. Je to snad jediný produkt, který mi pomohl k tomu, aby se mi zánět neustále nevracel.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás nevíte co zaručeně pomáhá na vaginalni zánět? Na gynekologii jsem objednana až za měsíc. Děkuji
Ahoj, to se teda divím, že tě gynekolog nevezme.
Já měla tento zánět před cca měsícem, byla jsem na gyndě a dostala jsem Macmiror globule a mastičku.
Ahoj, prosím vás nevíte co zaručeně pomáhá na vaginalni zánět? Na gynekologii jsem objednana až za měsíc. Děkuji