Vaginalni zánět

Anonymní
11.7.19 16:42

Vaginalni zánět

Ahoj, prosím vás nevíte co zaručeně pomáhá na vaginalni zánět? Na gynekologii jsem objednana až za měsíc. Děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21904
11.7.19 16:47

S akutnim problemem muzes/mela bys jit hned, ne cekat mesic na objednani. Pod pojmem vaginalni zanet muze byt cela skala priznaku a problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.7.19 16:59

Musis specifikovat

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.7.19 16:59

A se zanetem te ma vzit hned, ne az za mesic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.19 19:13

Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
5696
11.7.19 19:17
@Anonymní píše:
Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim :think:

Tvůj gynekolog Tě odmítá ošetřit s akutním problémem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
11.7.19 19:28
@Anonymní píše:
Silny vytok, svědění a pálení. Taky bych řekla že mě má vzít hned ale nemá místo. Tak nevim :think:

Kup si něco na mykozu v lékárně, čípky a mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.7.19 20:02
@Anonymní píše:

On nema vyhrazeny hodiny pro akutni pripady?? :roll: 8o

Kup si tetraborico globule

• Citovat
  • Upravit
11.7.19 21:43

Kupte si v lekarne volne prodejne cipky Clotrimazol ci Canesten, urcite Vam ulevi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.23 10:33

Zdravím! Tak jsme doma, vaginální zánět je snad nejběžnější věc a trápí tolik žen, já mám osobně tolik zkušeností, že bych mohla dělat z fleku lékarnici, haha - co ti rozhodně doporučím je od Gynelly produkt SILVER caps, zde přidávám i link caps/":https://www.gynella.com/…silver-caps/. Je to snad jediný produkt, který mi pomohl k tomu, aby se mi zánět neustále nevracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
23.8.23 11:46
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás nevíte co zaručeně pomáhá na vaginalni zánět? Na gynekologii jsem objednana až za měsíc. Děkuji :oops:

Ahoj, to se teda divím, že tě gynekolog nevezme.

Já měla tento zánět před cca měsícem, byla jsem na gyndě a dostala jsem Macmiror globule a mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí