Váha???

551
6.10.05 12:54

Váha???

Ahoj holky, jsem v 18tt a ještě jsem nepřibrala ani kilo, v prvních třech měsících zhubla 2kg a do této doby nabvrala jen ty ztracený dvě kila, chci se zeptat kolik asi bude celkový váhavý přírustek??? Kamarádka mi tvrdí, že když se do 20tt nepřibírá, tak potom se nabírá dvojnásob. Přijde mi to divný, nerada bych si zničila zdravý tím, že rychle naberu… Jím zdravě, ale nejsem ten typ, kterej si všechno dobrý odpírá jen proto, že to není zdravý a přibírá se po tom, jím to na co mám chuť a zelenínu a ovoce často mezi tím, protože mám na něj taky chuť :lol: Jste tady nějaká co taky začala přibírat až později a kolik přibrala celkem??? Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
6.10.05 12:59

Pri prvnim tehotenstvijsem zacala pribirat az ve ctvrtym mesice,kilo a pak najednou uz tam byly dalsi 2 pak najednou 4kg.celkem jsem pribrala 13kg a rodila jsem mesic pred terminem.
3 kila mi zustaly doted a ted jsem v 18.tydnu a jeste jsem nic nepribrala,protoze mi bylo porad blbe.tak jsem taky zvedava,jak to bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
6.10.05 13:00

Buď v klidu. Já jsem za celé těhotenství přibrala 1kg!!!!!!!!!!! A Elča se narodila 12 dnů po termínu, měla 49cm a 3600g. Byla úplně zdravá a teď je takový rarach, až hrůza. Porodem jsem ztratila asi 10kg.
Přeji krásné těhotenství a ještě krásnější miminko.

Ivulka + Elča 6,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
6.10.05 13:07

Ahoj Popilio,

jsi úplně stejný případ jako já.Mě bylo ze začátku těhu dost špatně a shodila jsem dokonce šest kilo :? Nyní jsem ve 27 tt a mám navrch dvě kila,plus tedy těch šest co jsem ztratila během prvních třech měsíců.Jsem docela jedlík a v jídle se rozhodně neomezuji,ale doktor říká,že je vše v pořádku.I miminko je na UZ v pořádku :D Myslím,že se nemusíš bát,že pak přibereš dvojnásob.Prostě někdo to má tak,že přibere dost a někdo málo.Takhle se alespoň utěšuji já a potvrzují mi to i ostatní.Jediné co mě dost trápí,je že nemám skoro žádné bříško a nikdo mi nevěří,že jsem těhotná :( A já jsem se těšila,že se budu bříškem chlubit :wink: Poslední dobou cítím,že se mi pomalu zvětšuje,ale neboj rapidně nepřibírám :P Myslím,že to budeš mít dost podobné.Tak se neboj a uvidíš,že to ustojíš.

Měj se pěkně,Paulinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.10.05 13:13

děkuji za rychlé odpovědi, já se bála, abych na konci prošla dveřma :lol: Mám normální postavu (normální podle mě :lol: ) Měřím 174 a vážím 75kg, takže občas nějakej faldík je, ale já jsem spokojená :lol: no a bála jsem se abych neskončila třeba na 110kg :oops:
Jo a omlouvám se za tu chybu v prvním příspěvku, které jste si doufám nevšilmli :lol:
S tímk bříškem mě to docela trápí taky, teda manžel tvrdí, že tam je, no možná pár milimetrů, ale já ho prostě nevidím, ale už konečně nedopnu kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
6.10.05 14:18

ahojky,

jseš na tom skoro stejně jako já. Ze začátku jsem zvracela a to dost takže jsem zhubla asi tři kila. A pak jsem začala nabírat pomalu zpátky. Jenže než jsem se dostala na původní váhu tak to trvalo. A bříško jsem taky skoro neměla, až někdy v pátém šestém měsíci jsem vypadala těhotná a né jen tlustá. Začalo se mi kulatit. Jinak to bylo taky jen že jsem nedopla kalhoty a jinak nic moc. Neboj teď jsem skoro 40tt a mám nahoře 9,5 kila. A opět trošku zhazuju ale jen tak půl kila týdně, což je v devátem měsíci normální.

Takže neboj ještě se budeš chlubit bříškem pěkně dlouho, až tě to bude chvílemi otravovat. Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
6.10.05 14:23

Ahoj,
já přibrala 1.kg na konci 4.měsíce a pak asi 1,5kg za měsíc…měla jsem nahoře 8kg, doktoři se moc netvářil?!, jelikož jsem byla prý „jen“ kost a kůže a bříško asi jako když se někdo přecpe při obědě:-) Opravdu to má každý všechno jinak, hlavně buď v klidu, to je pro mimi moooc důležité!
Přeji pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
6.10.05 14:27

Ahoj, tou váhou se vůbec netrap. Já jsem nyní 26+6tt a od začátku těhotenství jsem zatím přibrala 4kg. Rodina (zejména tchýňka :D ) mě neustále podrobuje zkoumavým pohledům a dotazům, zda pořádně jím, protože vůůůůbec nenabírám (podle těch průměrných hodnot, co uvádí v chytrých knížkách už bych měla mít snad dvojnásobek). Jím normálně, v ničem se neomezuju, ale ani se hrozně necpu, prostě normálka. Já v tom problém nevidím, doktorka taky ne - mimčo se má podle všeho dobře a roste jak má a to je nejdůležitější ukazatel. Je to u každé maminy individuální, takže si tím určitě nelam hlavu. A neboj, pupík ti ještě pěkně naroste. Já už mám docela pořádný. Kila sice nenaskakují, ale centimetry ano. :D

Spokojené mimčo a pohodové těhulkovství!

Tobia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.10.05 15:23

Ahoj, ze zacatku jsem také nepribirala. Pak to prislo, ale nesouhlasim, ze najednou kde se vezme tu se vezme 5 kg nahore. Blbost, snaz se jist zdrave a ne v noci, a je to. Ja pribrala za cele tehu 9 kg. Ted se me porad ty 3 drzej, ale abych rekla pravdu, moc je neresim. Takze neboj, uvidis sama, ze to bude v pohode. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.10.05 15:28

Ahojky,

Já zírám, to je skvělé, že máte takto málo, já jsem začala nabírat také až ve čtvrtém, ale nakonec jsem měla 25kg, no paráda. :roll:
Teď mám asi tři kila nahoře, ale v den porodu jsem vypadala jako vorvaň.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
6.10.05 17:54

Ahoj,

ze začátku těhu jsem taky nepřibírala, pak jsem něco přibrala, ale pořád dobrý, zato když jsem šla 6 týdnů před termínem na mateřskou, začala jsem se přejídat (čokoláda a spol.) a nakonec skončila s 15 kg navrch. Dostala jsem se tak na 70 kg. Kvůli šití jsem ale měla 3 dny tekutou dietu - tzn. 3× denně pouze kakao a pak lítání kolem mimina, no abych to zkrátila, po půl roce od porodu jsem měla ještě o 4 kg míň než před otěhotněním :-)

L. + Matýsek 9 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.10.05 14:37

Určitě si z toho nic nědělej. Já jsem se každý den pozorovala jestli už mám konečně to těhu bříško a taky jsem z toho byla nervózní. Moc jsem nepřibírala. Za to na konci těhu jsem měla 20kg nahoře. A každý se na mě díval. Vypadala jsem, že nosím čtyřčata:-) A byl z toho kluk 3950g a 54cm:-)
A teď skoro pět měsíců po porodu mi 4-5 kg zůstalo:-(
Hlavně ať jste zdraví.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
7.10.05 14:49

Ahoj,
já jsem začala přibírat až v pátém měsíci. Do té doby jsem měla jen malé bříško a trochu mě to mrzelo. Ale jednou jsem si šla večer lehnout a když jsem ráno vstala, vypadala jsem jako kdybych spolkla pořádnej meloun :D A pak jsem taky začala nabírat. Co týden, to kilčo. Ale nějak mi to nevadilo. NA začátku mi bylo dost špatně a zhubla jsem skoro 3 kg. Takže počáteční váha 60 kg a teď ve 32tt mám 9 kg navrch. Samozřejmě předpokládám, že ještě něco naberu, ale snad to nebude tak hrozný :roll: Jím úplně normálně, nepřecpávám se , ale nic si neupírám, takže papkám i sladký :lol: Stejně si myslím, že po porodu bude taková honička okolo mrňouska, že to všechno zase dám dolů-teda doufám :wink:
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.10.05 20:12

Ahoj,

to je hrozně individuální. Já jsem hubla až do pátého měsíce, celkem šlo dolů 6 kilo. Potom jsem začala zlehka nabírat v den porodu jsem měla pořád ještě o 1,5 kila míň než před otěhotněním. Potom se narodil skoro 5 kilový chlapík.
Buď v klidu a užívej si své bříško, protože ať přibíráš nebo ne, mrňousek si bere všechno, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
9.10.05 14:02

Ahoj,
no ja som začala priberať tak asi v 4-5 mesiaci, lebo zo začiatku mi bolo poriadne zle a skoro nič som v sebe neudržala… Potom to šlo čo týždeň, to kilo, približne… no skončila som s 19 kg navyše. Na porodnej sále som normále „splasla“ :D - po brušku ani stopy, len trochu natiahnutá koža. Čo sa týka terajšej váhy, tak váhu nemám :wink: , takže kg neviem, ale v pohode sa zmestím do najužších nohavíc čo som nosila pred tehotenstvom, a okolie mi vraví, že som vychudnutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí