Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@welovefashion píše:
Tipla bych si píše: Více
Chtěla jsem tipnout to samé. Ještě by bylo teda dobré napsat výšku. Pak by mohl být tip přesnější.
@Anonymní píše:
Kolik byste typli váhu? Sem po 2 dětech
Radši si zopakuj češtinu ![]()
@Anonymní píše:
@welovefashion ne 61kg
To měříš ale metr padesát, ne?
Záleží na výšce, já bych tipla 75-80, pokud nejsi úplně trpaslík.
To nevypadá na 158 cm a 61 kg, tipovala bych mnohem víc.. Takže asi málo svalů a hodně tuků
@Beckyttine5 píše:
To nevypadá na 158 cm a 61 kg, tipovala bych mnohem víc.. Takže asi málo svalů a hodně tuků
Tak to je od pohledu vidět, že to je všechno v tucích. Já když se učila na státnice, tak jsem na 167cm měla 62kg a vypadala naprosto otřesně, tuky v pase, rosolovitá stehna i ramena. Když jsem běžela druhý půlmaraton, tak jsem měla tu samou váhu a postava vypadala totálně odlišně a nosila jsem oblečení o 2 čísla menší. Jen o váze to fakt není.
@Anonymní píše:
Váhu neřeš. Máš ošklivé tělo, které nikdy nevidělo pohyb. Zato vidělo hodně mizerné stravy.
Tyjo. Ja vazim 97/160, zrovna dnes jsem se vazila, protoze hubnu, ale moje telo je dost podobne tomu tvemu. Samozrejme se mi nelibi, takze s tim neco delam. Takze jak budu vypadat az zhodim na nejakych 65?? ![]()
Hlavne sestricka v nemocnici kdyz me vazila, tak odhadovala, ze vazim mnohem mene nez kolik ukazala vaha a divila se tomu, ze vazim TOLIK. Muze to byt zavodneni nebo??? Nerozumim tomu tedy.
Prosim anonymne
@Anonymní píše:
Tyjo. Ja vazim 97/160, zrovna dnes jsem se vazila, protoze hubnu, ale moje telo je dost podobne tomu tvemu. Samozrejme se mi nelibi, takze s tim neco delam. Takze jak budu vypadat az zhodim na nejakych 65??
Hlavne sestricka v nemocnici kdyz me vazila, tak odhadovala, ze vazim mnohem mene nez kolik ukazala vaha a divila se tomu, ze vazim TOLIK. Muze to byt zavodneni nebo??? Nerozumim tomu tedy.
Prosim anonymne
Můžeš mít i vysoké množství svalů. 1 kg svalů je zhruba 1/3 velikosti 1 kg tuku, takže se nezaobírej váhou a spíš si měř obvody
hodně štěstí ![]()
Jo a s fotkou zakladatelky se nezaobírej. Takhle rozhodně nevypadá 61 kg ![]()
@Anonymní píše:
Na jednu stranu cením odvahu, zveřejnit takovou fotografii. Ale na druhou stranu, nezlob se na mě, ale takhle nevypadá tělo, které má 61 kg. To sis minimálně 10 kg ubrala, spíš víc. A pokud fakt máš 61 kg, tak je to snad nejošklivějších 61 kg co jsem kdy viděla ![]()
@Anonymní píše:
@zrcadlo píše: Více
Můžeš sem dát míry? Mám podobnou výšku a vážím 70 kg. Svaly nemám, všechno to mám v tucích. Ale mám jiný typ postavy. Fotku sem nedám, na to nemám odvahu.
Masakr. Já bych ti tipla 80+ kilo. Nechápu, že si to někdo vyfotí, sdílí a nechává ostatní hádat, kolik váží. To tě máme chválit nebo co? Má tě těšit, že já řeknu 80 a ty vážíš 61?
Svět spěje do záhuby a obezita vládne.
Škoda, že jsi hned v úvodním příspěvku nenapsala tu výšku. Bez uvedení výšky bych tipla tak 70-75, s tou tvou výškou bych tipovala 60-65.